Gözlerim doldu be.. Yoldaşlarım benim..
Sizi asla yalnız bırakmayız sayın Gs’li dostum, haydi hamama sığınalım...
Gözlerim doldu be.. Yoldaşlarım benim..
Yahu bir mesajımda "" bulunuyorsa o tamamen goygoy amaçlıdır. Goygoyu da samimi olup olmadığımız herkesle yapıyoruz yani özel olarak ben bununla pek konuşmuyorum en iyisi yapmayayım tarzında birisi değilim. Alınılacak veya kendini kötü hissedecek bir durum yok ortada Öyle olsa bana neler neler diyor @xemrexxx melunu Onunla da kavga edeyim? Ha orda amacım daha çok @DarkLegenD'e laf atmak. Sen arada kaynadın maalesef
Yoldaşlarımızı her zaman savunmak bizim görevimizdir...
Maskeli Fedai unutmaz..Sizi asla yalnız bırakmayız sayın Gs’li dostum, haydi hamama sığınalım...
Gördükçe türylerim ürperiyor. Bir de Leyla ile Mecnun öven mesajıma üzüldü atmış, ne diyebilirim ki...@DarkLegenD sal artık bizi be CW sevici herif...
Supernaturel'ı gömdüm, daha ne yapayım?Bir de Leyla ile Mecnun'la ilgili mesajıma üzücü atmış... Sana gün geçtikçe daha çok üzülüyorum. Bak gel bırak şu CW'yi...
Hepsini göm. Flash göm, Arrow göm. Kanalı göm artık yeter.Supernaturel'ı gömdüm, daha ne yapayım?
Yahu sana ne yaptım ben Oscar etkinliğinde bana mobbing yaptı diyorsun ne yaptığımdan haberim yok Hoş karşılayıp karşılamaman da umrumda değil açıkçasıSen direk benim mesajı alıntılayıp "iğrencsiniz' dermisin bu goygoy bile olsa? Sen onu bana desen bile bu defol yazısı kadar üzmez çünkü senle bizim goygoy muhabetlerimiz var ama o defol kelimesini bana başka zamanlardaki tavırlarıdan söz ettiğim ve samimiyetliğimiz olmayan Maskeli deyince haliyle pek hoş karşılamadım
Ya sen İngiliz adamsın, Dünya Dizi Tarihi'nin en iyi dedektif konulu dizisini çıkarmışsın, gelmiş senin %25'in kadar başarılı işler ortaya koymuş olan CW'ye laf atıyorsun. CW kanalına saygı duy.@DarkLegenD sal artık bizi be CW sevici herif...
Ben taraf olmam, her daim adaletin yanındayım. Yoldaşım da olsa dostum da olsa doğru neyse onu söylerim.
Çelişkiye gelYoldaşlarımızı her zaman savunmak bizim görevimizdir...
umrunda olmadığı için detaya girmeme gerek yokYahu sana ne yaptım ben Oscar etkinliğinde bana mobbing yaptı diyorsun ne yaptığımdan haberim yok Hoş karşılayıp karşılamaman da umrumda değil açıkçası ?A
Yazdım zaten yukarda ne düşündüğümü, o 2.mesajı çok da şaapmana gerek yok. Ortada bir çelişki olmadığından emin olabilirsin. Ben kimseyi koşulsuz şartsız her şartta desteklemem gerçek hayatta bile...Çelişkiye gel
Konuyu kapatıyorum burda...
umrunda olmadığı için detaya girmeme gerek
Çelişkiye gel
umrunda olmadığı için detaya girmeme gerek
Ben gerçekleri söylüyorum melun kendinle beni bir mi tutuyon @xBUGRAx in dilberi ; ex vadici; striptizci Turabi yandaşı hoşt be.ss @Dosi @Sherlock @MEnes @DarkLegenD @Çiğdem @Forumdash @vadikızı @MasacREYahu bir mesajımda "" bulunuyorsa o tamamen goygoy amaçlıdır. Goygoyu da samimi olup olmadığımız herkesle yapıyoruz yani özel olarak ben bununla pek konuşmuyorum en iyisi yapmayayım tarzında birisi değilim. Alınılacak veya kendini kötü hissedecek bir durum yok ortada Öyle olsa bana neler neler diyor @xemrexxx melunu Onunla da kavga edeyim? Ha orda amacım daha çok @DarkLegenD'e laf atmak. Sen arada kaynadın maalesef
Arka sokaklar çok korkunçtu bölümüBen gerçekleri söylüyorum melun kendinle beni bir mi tutuyon @xBUGRAx in dilberi ; ex vadici; striptizci Turabi yandaşı hoşt be.ss @Dosi @Sherlock @MEnes @DarkLegenD @Çiğdem @Forumdash @vadikızı @MasacRE
Fazla ciddiye alma, çoğu goygoy amaçlıÇelişkiye gel
umrunda olmadığı için detaya girmeme gerek yok
Ben gerçekleri söylüyorum melun kendinle beni bir mi tutuyon @xBUGRAx in dilberi ; ex vadici; striptizci Turabi yandaşı hoşt be.ss @Dosi @Sherlock @MEnes @DarkLegenD @Çiğdem @Forumdash @vadikızı @MasacRE
Esma Sultan'ın geliniyken ne kadar elegantti ; hercaide çok paçoz olmuş .ss
@vadikızı @xBUGRAx @Harunnn60 @Sherlock
Ekli dosyayı görüntüle 66003Ekli dosyayı görüntüle 66002
Bir rezil dizi daha tuttu. Yine yanıltmadığın için teşekkürler Türk halkı..
Yeni dizinin mağdurlarından Kızım fena değil ama Gülperi tamamen çökmüş. Show TV perşembeden sonra cuma da zirve yarışında havlu attı.
iyi bir dizi aslında youtube da fragmanını gördüm ben senarist olsam rakipleri analiz edip yazardımNeresi rezilmiş muhteşem bir dizi olmuş Hercai sevmemiş olabilirsiniz ama 9 rating almış diziye rezil denmesi olmamış bence
iyi bir dizi aslında youtube da fragmanını gördüm ben senarist olsam rakipleri analiz edip yazardım
twitterdan görüyorum yorumları Arka sokakları seyrederken korktum2 bölümdür heyecanla izliyorum diziyi valla