52-53 yaşında falan biliyorumYüzünü biliyorum ben bu kadının baya yaşlı zaten bilmiyor muydun![]()
52-53 yaşında falan biliyorumYüzünü biliyorum ben bu kadının baya yaşlı zaten bilmiyor muydun![]()
Avatarımı değiştirmeye meyilliyim ama koyacak bir şey bulamıyorum. Aramda bir bağ oluştu Walter Bishop’la.Sen avatarsız gez en iyisi![]()
![]()
![]()
Al sana avatarAvatarımı değiştirmeye meyilliyim ama koyacak bir şey bulamıyorum. Aramda bir bağ oluştu Walter Bishop’la.![]()
![]()
Şimdiki avatarım nasıl abla bunu beğenmişsindir.
Ne söylediğini anlayamadığım bu dünyada neden var olduğunu bile anlamaya çalıstığım birisi 😱 😱 😱Şimdiki avatarım nasıl abla bunu beğenmişsindir.![]()
Bende çoğu şarkısında ne anlattığını anlayamıyorum ama şarkılarını ve kliplerini seviyorum.Ne söylediğini anlayamadığım bu dünyada neden var olduğunu bile anlamaya çalıstığım birisi 😱 😱 😱
Bişiler söylüyor ama neBende çoğu şarkısında ne anlattığını anlayamıyorum ama şarkılarını ve kliplerini seviyorum.Şu ülkede işini hakkıyla yapanlardan birisi bence.
![]()
Avatarımı değiştirmeye meyilliyim ama koyacak bir şey bulamıyorum. Aramda bir bağ oluştu Walter Bishop’la.![]()
![]()
kız ispanyollar resmen çağataya el koymuş günde 3 dizisini izliyorlar oğlanın@Forumdash görse kahrolurdu
Can yaman'a üzülecek kadar düşmedimkız ispanyollar resmen çağataya el koymuş günde 3 dizisini izliyorlar oğlanın@Forumdash görse kahrolurdugerçi en çok izlenen dizi biricik minnak elifim
@ozgur2113 @mrt-06
![]()
@dreamy @turkuazz @Dosi @vadikızı @MasacRE @Sherlock @Bully @Maskeli Fedai
can yaman gorili son sıraya demir atmış @serhatt la @denizz19 üzülecek
Çağatay reyize tebrikler.kız ispanyollar resmen çağataya el koymuş günde 3 dizisini izliyorlar oğlanın@Forumdash görse kahrolurdugerçi en çok izlenen dizi biricik minnak elifim
@ozgur2113 @mrt-06
![]()
Bir elif değilÇağatay reyize tebrikler.![]()
İzlensin minnoş kız, bir itirazımız yok.Bir elif değil![]()
başarılı olucaz
Bu faydalı bilgi için teşekkürler.kız ispanyollar resmen çağataya el koymuş günde 3 dizisini izliyorlar oğlanın@Forumdash görse kahrolurdugerçi en çok izlenen dizi biricik minnak elifim
@ozgur2113 @mrt-06
![]()
Bu faydalı bilgi için teşekkürler.![]()
başarılı olucaz![]()
Baliklar yedi bunu ??
Bİ KAÇ HAFTAYA YEMEDİĞİNİ GÖRECEKSİNBaliklar yedi bunu ??
başarılı olucaz![]()
Ayy bu velete çok gıcıktık ama @xemrexxx yüzünden açtığı paylaştığı konularla dünya yıldızı yaptı kanal 7 de oynayan veletiİzlensin minnoş kız, bir itirazımız yok.![]()