Ayy bu velete çok gıcıktık ama @xemrexxx yüzünden açtığı paylaştığı konularla dünya yıldızı yaptı kanal 7 de oynayan veleti Sonunda ufakkan basını ezdikte kurtulduk nerdeyse çocuğumuz yaşında onlamı uğraşıcaktık birde
Ne istiyorsunuz minicik kızdan pis zalimler... @serhatt
Bunları akıl hastanesine yatırmalı.küçücük kıza düşmanlar. Ss
Bunları akıl hastanesine yatırmalı.küçücük kıza düşmanlar. Ss
Hhaha oyun oynama çağında bunlar gitsin şimdi oyun oynasın sokakta ne işi var tv de Onu düşünüyoruz bizBunları akıl hastanesine yatırmalı.küçücük kıza düşmanlar. Ss
Hhaha oyun oynama çağında bunlar gitsin şimdi oyun oynasın sokakta ne işi var tv de Onu düşünüyoruz biz
Hahah iyilikte yaramıyor ayolHhaha oyun oynama çağında bunlar gitsin şimdi oyun oynasın sokakta ne işi var tv de Onu düşünüyoruz biz
Günaydın 2-3 hafta oldu yayınlanalı. Yıllar önce sosyal medya üzerinden yaptığı bir canlı yayınını izlemiştim sesi daha kalın kalmıştı o yüzden biraz şaşırdım.
Yeni gördüm etiket gelmemiş bana niye yüzünü saklamış göreydik yüzünüde
Hande Ünsal’a dönüş yapabilirim istersen. Pembe pembe gözlerin şenlenir.
Yüzünü biliyorum ben bu kadının baya yaşlı zaten bilmiyor muydun
Şimdiki avatarım nasıl abla bunu beğenmişsindir.
kız şu köşedeki kırmızı kafalı kadın kim gümüş dizisinden miHhaha oyun oynama çağında bunlar gitsin şimdi oyun oynasın sokakta ne işi var tv de Onu düşünüyoruz biz
O gümüşün kaynanası kovalasın seni
kıvanç gibi biriyle evlenecek olsan seve seve o kaynanayı kabul edersin be sen ne konuşuyon kudurukO gümüşün kaynanası kovalasın seni
Başımda taşırım be sen ne diyon Yeter ki Kıvanç gibi biri olsunkıvanç gibi biriyle evlenecek olsan seve seve o kaynanayı kabul edersin be sen ne konuşuyon kuduruk
Aman hemen koca kafalı meryemin orda eksik kalmasın bşiden @Bully @serhatt
Uyumuyor da bugün, kurtuluş yok Bunu genele yaydığını düşünmek bile istemiyorum, inşallah bugüne özeldir.
Zaten tek gözü açık uyuyor o diğer gözüyle bizi izliyor @xemrexxxUyumuyor da bugün, kurtuluş yok Bunu genele yaydığını düşünmek bile istemiyorum, inşallah bugüne özeldir.
Yalnız tokat terapi gibi değil mi, izle izle dur
Meryem konusundayız dimi şu an, biz uyumadan uyuması imkansız. Cins.Zaten tek gözü açık uyuyor o diğer gözüyle bizi izliyor @xemrexxx
Yatacam bende zaten 20:00 den beridir burda olmamın dısında gündüzüm puan taplamayla geçerek MS ile geçti günüm Biraz kafamızı dinleyelim zihinsel olarak yoruluyor insanMeryem konusundayız dimi şu an, biz uyumadan uyuması imkansız. Cins.