En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayy bu velete çok gıcıktık ama @xemrexxx yüzünden açtığı paylaştığı konularla dünya yıldızı yaptı kanal 7 de oynayan veleti :F Sonunda ufakkan basını ezdikte kurtulduk nerdeyse çocuğumuz yaşında onlamı uğraşıcaktık birde :A :A :A
Ne istiyorsunuz minicik kızdan pis zalimler... @serhatt

Ayy bu velete çok gıcıktık ama @xemrexxx yüzünden açtığı paylaştığı konularla dünya yıldızı yaptı kanal 7 de oynayan veleti :F Sonunda ufakkan basını ezdikte kurtulduk nerdeyse çocuğumuz yaşında onlamı uğraşıcaktık birde :A :A :A
Yılanın başını küçükken ezecen, büyüynce parlakları kuyruk eder yoksa kapısında :A @xemrexxx @Çiğdem
Bunları akıl hastanesine yatırmalı.küçücük kıza düşmanlar. Ss

70739

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Yılanın başını küçükken ezecen, büyüynce parlakları kuyruk eder yoksa kapısında :A @xemrexxx @Çiğdem
Hhaha oyun oynama çağında bunlar gitsin şimdi oyun oynasın sokakta ne işi var tv de :A :A :A Onu düşünüyoruz biz :F

Günaydın 2-3 hafta oldu yayınlanalı. :A Yıllar önce sosyal medya üzerinden yaptığı bir canlı yayınını izlemiştim sesi daha kalın kalmıştı o yüzden biraz şaşırdım. :A
Yeni gördüm etiket gelmemiş bana niye yüzünü saklamış göreydik yüzünüde :A
Hande Ünsal’a dönüş yapabilirim istersen. Pembe pembe gözlerin şenlenir. :F
Yüzünü biliyorum ben bu kadının baya yaşlı zaten bilmiyor muydun :A
Şimdiki avatarım nasıl abla bunu beğenmişsindir. :A
Hhaha oyun oynama çağında bunlar gitsin şimdi oyun oynasın sokakta ne işi var tv de :A :A :A Onu düşünüyoruz biz :F
kız şu köşedeki kırmızı kafalı kadın kim gümüş dizisinden mi (b)
en çok bizi öne çıkarmışalr yine sağolsun ingiliz kullarımız :bhr: ?:A @kerem in alaman dizileri izlenmiyor nanik demişler :A :A :A :A @mrt-06 @Bully @cookies @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @MasacRE @Maskeli Fedai @Gizmen @alperuz @turkuazz

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx