En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yatacam bende zaten 20:00 den beridir burda olmamın dısında gündüzüm puan taplamayla geçerek MS ile geçti günüm :F Biraz kafamızı dinleyelim zihinsel olarak yoruluyor insan :A
Aynen haklısın canım, tüm gün büyük efor sarf ettin tahmin edebiliyorum nasıl yorulduğunu :bhr:

Ama öyle güzel eğlendik ki değmiştir yani :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Aynen haklısın canım, tüm gün büyük efor sarf ettin tahmin edebiliyorum nasıl yorulduğunu :bhr:

Önceki sunumlarımda oldum kadar rahat değilim zaten reel yoğunluğum daha fazla forum ve üyeler için başladık inş aksatmadan bu akışta devam edebiliriz :Z

Cicili bicili rüyalar :bhr:

• Harika
Reactions: Bully
Önceki sunumlarımda oldum kadar rahat değilim zaten reel yoğunluğum daha fazla forum ve üyeler için başladık inş aksatmadan bu akışta devam edebiliriz :Z

Forumumuz bu fedakarlıklarını unutmayacaktır. :bhr: İnşallah canım. :A

Cicili bicili rüyalar. :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Geberemedi bi türlü :A
FB_IMG_1568459352714.jpg

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Yüzünü biliyorum ben bu kadının baya yaşlı zaten bilmiyor muydun :A
Avatarımı değiştirmeye meyilliyim ama koyacak bir şey bulamıyorum. Aramda bir bağ oluştu Walter Bishop’la. :bhr: :A

Geberemedi bi türlü :A
Ay yapımın yaptığı zemheri dizisi elite ın uyarlamasıymış Hazal f.küçükköse , ayöa Ayşin ve Alperen duymaz başrolmüş hazır olun Çiğdem alperenin totoyu görünce ona da zibidi demekten vazgeçer :A @mrt-06 @xBUGRAx @MasacRE @Sherlock @turkuazz @ozmoturk @Dosi @vadikızı @Maskeli Fedai @Gizmen @alperuz @Yiğitt @Aserat

Tolgahana yaptığı gibi :A
Ay yapımın yaptığı zemheri dizisi elite ın uyarlamasıymış Hazal f.küçükköse , ayöa Ayşin ve Alperen duymaz başrolmüş hazır olun Çiğdem alperenin totoyu görünce ona da zibidi demekten vazgeçer :A @mrt-06 @xBUGRAx @MasacRE @Sherlock @turkuazz @ozmoturk @Dosi @vadikızı @Maskeli Fedai @Gizmen @alperuz @Yiğitt @Aserat
Alperen zibidizi Guzman mı olacak 😱😱😱 @Yiğitt @ozgur2113 @Harunnn60 @kerem @Bully @MasacRE @xBUGRAx
fe43bf1f0cb94c475d113a882f7b2a13.gif