diziler geçici, önemli olan reelde ne kadar kötü olduğunyayından kaldırıldın be
diziler geçici, önemli olan reelde ne kadar kötü olduğunyayından kaldırıldın be
Bence kimse izlemez yüklemekle uğraşmayalım diye düşünmüşlerdir.Arkadaşlar bugün bir şey öğrendim. Bilmem hatırlar mısınız Kanal 7’de bir dönem Eşref Kolçak’ın oynadığı Zeynep diye bir dizi vardı. Bu dizinin senaristliğini Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu yapmış, dizinin yapımcısı ise AY YAPIM mış. Üstelik Ay Yapım’ın ilk dizisi. Bu bana tuhaf geldi. (Yani Kanal 7 gibi muhafazakar bir kitleye hitap eden bir kanala) Ama asıl tuhaf olan nokta ise Ay Yapım’ın arşivini Yaprak Dökümü ile beraber başlatması. Ne düşündüler acaba, ilk dizimizi Kanal 7’ye yaptık diye Ay Yapım markası zedelenir falan mı?
Ayyy skandal 😱 @xBUGRAx @Forumdash @MasacRE @serhatt @ÇiğdemArkadaşlar bugün bir şey öğrendim. Bilmem hatırlar mısınız Kanal 7’de bir dönem Eşref Kolçak’ın oynadığı Zeynep diye bir dizi vardı. Bu dizinin senaristliğini Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu yapmış, dizinin yapımcısı ise AY YAPIM mış. Üstelik Ay Yapım’ın ilk dizisi. Bu bana tuhaf geldi. (Yani Kanal 7 gibi muhafazakar bir kitleye hitap eden bir kanala) Ama asıl tuhaf olan nokta ise Ay Yapım’ın arşivini Yaprak Dökümü ile beraber başlatması. Ne düşündüler acaba, ilk dizimizi Kanal 7’ye yaptık diye Ay Yapım markası zedelenir falan mı?
@Forumdash dan basın açıklaması bekliyoruz bu konuda
Kanıt var mı
Arkadaşlar bugün bir şey öğrendim. Bilmem hatırlar mısınız Kanal 7’de bir dönem Eşref Kolçak’ın oynadığı Zeynep diye bir dizi vardı. Bu dizinin senaristliğini Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu yapmış, dizinin yapımcısı ise AY YAPIM mış. Üstelik Ay Yapım’ın ilk dizisi. Bu bana tuhaf geldi. (Yani Kanal 7 gibi muhafazakar bir kitleye hitap eden bir kanala) Ama asıl tuhaf olan nokta ise Ay Yapım’ın arşivini Yaprak Dökümü ile beraber başlatması. Ne düşündüler acaba, ilk dizimizi Kanal 7’ye yaptık diye Ay Yapım markası zedelenir falan mı?
Bence kimse izlemez yüklemekle uğraşmayalım diye düşünmüşlerdir.
Ben hatırlıyorum bu diziyi izlemedim ama denk gelmiştim çocuktuk tabi, çocukların olduğu diziler neymiş diye merak ediyorduk. Ay Yapım olarak şaşırdım ama Ece-Melek ikilisi olarak şaşırmadım. Hatta Flash TV'ye iş yapacak kalibredeki insanlar onlar.
Ay yapım eskiden gündüz kuşaği da yapardi. Zeynep de günlük diziydi. Haftalık dizi yapmaya başlayınca bıraktık günlük işleri. Ayrıca çok samimi bir işti zeynep. Ben izliyordum@Forumdash dan basın açıklaması bekliyoruz bu konuda
Yukarı bak
Yok be güzel diziydi gerçekten fırsat buldukça bakardim. Bi de robotlu dizisi vardı kanal 7 nin peşpeşe yayınlanırlrdiAy Yapım yapiyor diye bu diziyi övmene kaç puan. Yalnız bende kötü hatırlamıyorum diziyi hiç. ?
Bak gülmedim beğendim keşke yine yayınlanaaAbartma istersen bir de Kalp Gözü de tam olsun.
Yok artık iflah olacak değilim dine imana getirirdi eskiden şimdi komedi olarak görürümKanal 7'nin sosyal medya hesabından yaz belki istegini geri çevirmezler.
Kalp gözü showa geçmişti galiba @mrt-06Cocukken korkuturdu oyle bir yanı vardı da cidden bazen gülmek icin izlenebilir, haklısın. Ozellikle stv dizileri.
Öyle hatırlıyorum yada kopyasını yapmişti. Ama show da öyle bişey yaptiğini hatırlıyorum bide erken saatte yayınlamişlardıYok artık ciddi misin? ?
Yok beee uydurma.Kalp gözü showa geçmişti galiba @mrt-06
diziler geçici, önemli olan reelde ne kadar kötü olduğun
Bence kimse izlemez yüklemekle uğraşmayalım diye düşünmüşlerdir.
Ben hatırlıyorum bu diziyi izlemedim ama denk gelmiştim çocuktuk tabi, çocukların olduğu diziler neymiş diye merak ediyorduk. Ay Yapım olarak şaşırdım ama Ece-Melek ikilisi olarak şaşırmadım. Hatta Flash TV'ye iş yapacak kalibredeki insanlar onlar.
@Forumdash dan basın açıklaması bekliyoruz bu konuda
Şu an Zeynep 1.bölüm diye aratıp jeneriğe baktım ve cidden Ay Yapım yazıyo ben şok ?
Yok beee uydurma.
@Tolstoyevski gibi overrop seviciler bilmez bu adam ezel in latin amerika versiyonunda başrolü oynamştı @Çiğdem @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Dosi @Emre Ozansoy @AseratHyrrr vardı öyle bişey
Çok sevindim yolu açılsın bu kadının ya.@Tolstoyevski gibi overrop seviciler bilmez bu adam ezel in latin amerika versiyonunda başrolü oynamştı @Çiğdem @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Dosi @Emre Ozansoy @Aserat
@Tolstoyevski gibi overrop seviciler bilmez bu adam ezel in latin amerika versiyonunda başrolü oynamştı @Çiğdem @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Dosi @Emre Ozansoy @Aserat