Layığını bulmuş@Tolstoyevski gibi overrop seviciler bilmez bu adam ezel in latin amerika versiyonunda başrolü oynamştı@Çiğdem @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Dosi @Emre Ozansoy @Aserat
Layığını bulmuş@Tolstoyevski gibi overrop seviciler bilmez bu adam ezel in latin amerika versiyonunda başrolü oynamştı@Çiğdem @xBUGRAx @cookies @vadikızı @Dosi @Emre Ozansoy @Aserat
eski günleri özledim.bu dizinin başladığı zamanki başrol oyuncuları çıktı hala dizi bitmedi, türk dizi standartlarını yıkan yegane dizilerden.
@xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @Forumdash @xemrexxx
![]()
Deniz zaten rol yapamıyordu ama Mertin gitmesi kötü oldu. Aman neyse herkes Banu ve Melih için bakıyordu.Günlük dizi çekim sürelerinden yorulmaları da şımarıklık yani. Haftalık diziden daha kolaymış.Neyse kendilerini bitirdiler.
![]()
O dönem günlük dizileri seviyordum ama bu diziye ısınamamıştım nedense.eski günleri özledim.bu dizinin başladığı zamanki başrol oyuncuları çıktı hala dizi bitmedi, türk dizi standartlarını yıkan yegane dizilerden.
@xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @Forumdash @xemrexxx
![]()
banuların evini hep merak ederim, neresi o taraflar.O dönem günlük dizileri seviyordum ama bu diziye ısınamamıştım nedense.![]()
Meclisin oradaki mahalleler olmalı.banuların evini hep merak ederim, neresi o taraflar.![]()
(DAHA SONRA: Kanal D'nin sahibi Doğan Grubu Star TV'yi alır...Şu tanıtıma, şu rekabete bakın... Kanal D sadece 2 gün birinci olabildi diyor.Uzan farkı.
@mrt-06 @Yiğitt @Bully @Aserat @Özgür @bazinga @Forumdash @kerem @sokak sanati @emreemreu @RevaN @MasacRE @Sherlock @xemrexxx
Şu tanıtıma, şu rekabete bakın... Kanal D sadece 2 gün birinci olabildi diyor.Uzan farkı.
@mrt-06 @Yiğitt @Bully @Aserat @Özgür @bazinga @Forumdash @kerem @sokak sanati @emreemreu @RevaN @MasacRE @Sherlock @xemrexxx
Bazen diyorum ki keşke 1988'de falan doğsaydım bu dönemleri de hatırlamak isterdim, tıpkı 2010'na kadar geçen güzel yılları hatırladığım gibi.Şu tanıtıma, şu rekabete bakın... Kanal D sadece 2 gün birinci olabildi diyor.Uzan farkı.
Cem Uzan işte.0.8 fark var Kanal D ile ve Açık ara 1. Oldu diyor.![]()
Ben de 90’larda çocuk ve ergen olmak isterdim.Bazen diyorum ki keşke 1988'de falan doğsaydım bu dönemleri de hatırlamak isterdim, tıpkı 2010'na kadar geçen güzel yılları hatırladığım gibi.![]()
Kanal 6?Şu tanıtıma, şu rekabete bakın... Kanal D sadece 2 gün birinci olabildi diyor.Uzan farkı.
İlluminati kanalımız.Kanal 6?![]()
Geçenlerde ben de ne hikmetse starın 30günlük rtük cezası aldiği bölümü görmüştümŞu tanıtıma, şu rekabete bakın... Kanal D sadece 2 gün birinci olabildi diyor.Uzan farkı.
Cem Uzan Star’ı kurtar biz de eğlenelim biraz.Geçenlerde ben de ne hikmetse starın 30günlük rtük cezası aldiği bölümü görmüştüm![]()
En son geçen seçimlerde trye dönecek diyorlardiCem Uzan Star’ı kurtar biz de eğlenelim biraz.![]()
Şimdi ismini söylese davalık olur.Şu tanıtıma, şu rekabete bakın... Kanal D sadece 2 gün birinci olabildi diyor.Uzan farkı.