xBUGRAx
Süper Emekli
Genç Parti kampanyaları. Gülben’e konser verdirsin.En son geçen seçimlerde trye dönecek diyorlardi
Genç Parti kampanyaları. Gülben’e konser verdirsin.En son geçen seçimlerde trye dönecek diyorlardi
O zmanlar konser verdiriyormuydu Hiç hatırlamıyorumGenç Parti kampanyaları. Gülben’e konser verdirsin.
İbo veriyormuştu ama o zaten milletvekili adayıydı. Uzanların Rumeli Hisarı Konserleri meşhurmuş.O zmanlar konser verdiriyormuydu Hiç hatırlamıyorum
Ne yayinliyorlardi ki?
Her şey dizi, program. Aslında şu an ünlü olan birçok kişinin ilk kanalıymış. Müge Anlı bile.Ne yayinliyorlardi ki?
Evet meşhurdu. Her temmuz ortaı başlar eylule kadar devam ederdi Sonra star-2 diye kanalı vardi orda verirdi Ne günlerdi bee!!! Mitinglerini de her verirdiİbo veriyormuştu ama o zaten milletvekili adayıydı. Uzanların Rumeli Hisarı Konserleri meşhurmuş.
İzledim geçen Öykü Serter sunuyormuş hatta.Evet meşhurdu. Her temmuz ortaı başlar eylule kadar devam ederdi Sonra star-2 diye kanalı vardi orda verirdi Ne günlerdi bee!!! Mitinglerini de her verirdi
Keşke Hande'min ki de yüklenseİzledim geçen Öykü Serter sunuyormuş hatta.
Ahahahaİzel var daha iyisi.
Açılış o şarkıyla. Davul şov, her şey var.Ahahaha
Yok yere performansı kaçta? Dans ediyorsa izlicem
Normal sonuç, başarısızlığa tahammülü yok kralın.Şu tanıtıma, şu rekabete bakın... Kanal D sadece 2 gün birinci olabildi diyor. Uzan farkı.
@mrt-06 @Yiğitt @Bully @Aserat @Özgür @bazinga @Forumdash @kerem @sokak sanati @emreemreu @RevaN @MasacRE @Sherlock @xemrexxx
Hiç beklediğim gibi değil hemen kapaadımAçılış o şarkıyla. Davul şov, her şey var.
Şoko ifşa videoyu atsana bulamadım
Kanal 6?
Geçenlerde ben de ne hikmetse starın 30günlük rtük cezası aldiği bölümü görmüştüm
Şimdi ismini söylese davalık olur.
Yalnız Kanal D bunu çok kafaya takmış ki, bi ara Starı aldı, bütün çör çüpünü Stara yolluyordu.
Ne yayinliyorlardi ki?
Normal sonuç, başarısızlığa tahammülü yok kralın.
Kız kara sevda izleyen 2.2 milyon ABD li @kerem ile @Tolstoyevski yi ağlatıyor @bazinga ile birlikte karantinaya gitmişler @Forumdash faruk beğenmediğin dizin süperportakaldan, oklu arrow oğlandan, vampirli saçma CW dizilerinden daha çok izleniyor @mrt-06 @Aserat @Dosi @vadikızı @alperuz @Silinmiş Üye @TurkuazzSonunda A2 Çocuklar Duymasın 2010 tekrarını vermeye başlamış.
O saçma dediğin dizileri bir zamanlar deliler gibi izliyordun.Kız kara sevda izleyen 2.2 milyon ABD li @kerem ile @Tolstoyevski yi ağlatıyor @bazinga ile birlikte karantinaya gitmişler @Forumdash faruk beğenmediğin dizin süperportakaldan, oklu arrow oğlandan, vampirli saçma CW dizilerinden daha çok izleniyor @mrt-06 @Aserat @Dosi @vadikızı @alperuz @Silinmiş Üye @Turkuazz Ekli dosyayı görüntüle 77728
O saçma dediğin dizileri bir zamanlar deliler gibi izliyordun.
Kız kara sevda izleyen 2.2 milyon ABD li @kerem ile @Tolstoyevski yi ağlatıyor @bazinga ile birlikte karantinaya gitmişler @Forumdash faruk beğenmediğin dizin süperportakaldan, oklu arrow oğlandan, vampirli saçma CW dizilerinden daha çok izleniyor @mrt-06 @Aserat @Dosi @vadikızı @alperuz @Silinmiş Üye @Turkuazz Ekli dosyayı görüntüle 77728
Bende hiç sevmiyorum o diziyi. Burak ve Neslihan arasında uyum sıfırdı. Bir tek Kaan Urgancıoğlu iyiydi ama onu da çok karikatürize ettiler...
Kötü oynuyor demedim ama uyum yoktu.