xBUGRAx
Süper Emekli
Genç Parti kampanyaları.En son geçen seçimlerde trye dönecek diyorlardi![]()
Genç Parti kampanyaları.En son geçen seçimlerde trye dönecek diyorlardi![]()
O zmanlar konser verdiriyormuyduGenç Parti kampanyaları.Gülben’e konser verdirsin.
![]()
İbo veriyormuştu ama o zaten milletvekili adayıydı.O zmanlar konser verdiriyormuyduHiç hatırlamıyorum
![]()
Ne yayinliyorlardi ki?
Her şey dizi, program. Aslında şu an ünlü olan birçok kişinin ilk kanalıymış. Müge Anlı bile.Ne yayinliyorlardi ki?![]()
Evet meşhurdu. Her temmuz ortaı başlar eylule kadar devam ederdiİbo veriyormuştu ama o zaten milletvekili adayıydı.Uzanların Rumeli Hisarı Konserleri meşhurmuş.
![]()
İzledim geçen Öykü Serter sunuyormuş hatta.Evet meşhurdu. Her temmuz ortaı başlar eylule kadar devam ederdiSonra star-2 diye kanalı vardi orda verirdi
Ne günlerdi bee!!! Mitinglerini de her verirdi
![]()
Keşke Hande'min ki de yüklenseİzledim geçen Öykü Serter sunuyormuş hatta.
Ahahahaİzel var daha iyisi.
Açılış o şarkıyla.Ahahaha
Yok yere performansı kaçta? Dans ediyorsa izlicem![]()
Normal sonuç, başarısızlığa tahammülü yok kralın.Şu tanıtıma, şu rekabete bakın... Kanal D sadece 2 gün birinci olabildi diyor.Uzan farkı.
@mrt-06 @Yiğitt @Bully @Aserat @Özgür @bazinga @Forumdash @kerem @sokak sanati @emreemreu @RevaN @MasacRE @Sherlock @xemrexxx
Hiç beklediğim gibi değil hemen kapaadımAçılış o şarkıyla.Davul şov, her şey var.
![]()
Şoko ifşa videoyu atsana bulamadım![]()
Kanal 6?![]()
Geçenlerde ben de ne hikmetse starın 30günlük rtük cezası aldiği bölümü görmüştüm![]()
Şimdi ismini söylese davalık olur.
Yalnız Kanal D bunu çok kafaya takmış ki, bi ara Starı aldı, bütün çör çüpünü Stara yolluyordu.![]()
Ne yayinliyorlardi ki?![]()
Normal sonuç, başarısızlığa tahammülü yok kralın.
Kız kara sevda izleyen 2.2 milyon ABD li @kerem ile @Tolstoyevski yi ağlatıyor @bazinga ile birlikte karantinaya gitmişlerSonunda A2 Çocuklar Duymasın 2010 tekrarını vermeye başlamış.![]()
O saçma dediğin dizileri bir zamanlar deliler gibi izliyordun.Kız kara sevda izleyen 2.2 milyon ABD li @kerem ile @Tolstoyevski yi ağlatıyor @bazinga ile birlikte karantinaya gitmişler@Forumdash faruk beğenmediğin dizin süperportakaldan, oklu arrow oğlandan, vampirli saçma CW dizilerinden daha çok izleniyor
@mrt-06 @Aserat @Dosi @vadikızı @alperuz @Silinmiş Üye @Turkuazz Ekli dosyayı görüntüle 77728
O saçma dediğin dizileri bir zamanlar deliler gibi izliyordun.![]()
Kız kara sevda izleyen 2.2 milyon ABD li @kerem ile @Tolstoyevski yi ağlatıyor @bazinga ile birlikte karantinaya gitmişler@Forumdash faruk beğenmediğin dizin süperportakaldan, oklu arrow oğlandan, vampirli saçma CW dizilerinden daha çok izleniyor
@mrt-06 @Aserat @Dosi @vadikızı @alperuz @Silinmiş Üye @Turkuazz Ekli dosyayı görüntüle 77728
Bende hiç sevmiyorum o diziyi. Burak ve Neslihan arasında uyum sıfırdı. Bir tek Kaan Urgancıoğlu iyiydi ama onu da çok karikatürize ettiler...
Kötü oynuyor demedim ama uyum yoktu.![]()