52-53 yaşında falan biliyorumYüzünü biliyorum ben bu kadının baya yaşlı zaten bilmiyor muydun
52-53 yaşında falan biliyorumYüzünü biliyorum ben bu kadının baya yaşlı zaten bilmiyor muydun
Avatarımı değiştirmeye meyilliyim ama koyacak bir şey bulamıyorum. Aramda bir bağ oluştu Walter Bishop’la.Sen avatarsız gez en iyisi
Al sana avatar @mrt-06 @xemrexxx @ForumdashAvatarımı değiştirmeye meyilliyim ama koyacak bir şey bulamıyorum. Aramda bir bağ oluştu Walter Bishop’la.
Şimdiki avatarım nasıl abla bunu beğenmişsindir.
Ne söylediğini anlayamadığım bu dünyada neden var olduğunu bile anlamaya çalıstığım birisi 😱 😱 😱Şimdiki avatarım nasıl abla bunu beğenmişsindir.
Bende çoğu şarkısında ne anlattığını anlayamıyorum ama şarkılarını ve kliplerini seviyorum. Şu ülkede işini hakkıyla yapanlardan birisi bence.Ne söylediğini anlayamadığım bu dünyada neden var olduğunu bile anlamaya çalıstığım birisi 😱 😱 😱
Bişiler söylüyor ama neBende çoğu şarkısında ne anlattığını anlayamıyorum ama şarkılarını ve kliplerini seviyorum. Şu ülkede işini hakkıyla yapanlardan birisi bence.
Avatarımı değiştirmeye meyilliyim ama koyacak bir şey bulamıyorum. Aramda bir bağ oluştu Walter Bishop’la.
kız ispanyollar resmen çağataya el koymuş günde 3 dizisini izliyorlar oğlanın@Forumdash görse kahrolurdu gerçi en çok izlenen dizi biricik minnak elifim @ozgur2113 @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Dosi @vadikızı @MasacRE @Sherlock @Bully @Maskeli Fedai
Can yaman'a üzülecek kadar düşmedimkız ispanyollar resmen çağataya el koymuş günde 3 dizisini izliyorlar oğlanın@Forumdash görse kahrolurdu gerçi en çok izlenen dizi biricik minnak elifim @ozgur2113 @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Dosi @vadikızı @MasacRE @Sherlock @Bully @Maskeli Fedai
can yaman gorili son sıraya demir atmış @serhatt la @denizz19 üzülecek
Çağatay reyize tebrikler.kız ispanyollar resmen çağataya el koymuş günde 3 dizisini izliyorlar oğlanın@Forumdash görse kahrolurdu gerçi en çok izlenen dizi biricik minnak elifim @ozgur2113 @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Dosi @vadikızı @MasacRE @Sherlock @Bully @Maskeli Fedai
Bir elif değilÇağatay reyize tebrikler.
İzlensin minnoş kız, bir itirazımız yok.Bir elif değil
başarılı olucaz
Bu faydalı bilgi için teşekkürler.kız ispanyollar resmen çağataya el koymuş günde 3 dizisini izliyorlar oğlanın@Forumdash görse kahrolurdu gerçi en çok izlenen dizi biricik minnak elifim @ozgur2113 @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Dosi @vadikızı @MasacRE @Sherlock @Bully @Maskeli Fedai
Bu faydalı bilgi için teşekkürler.
başarılı olucaz
Baliklar yedi bunu ??
Bİ KAÇ HAFTAYA YEMEDİĞİNİ GÖRECEKSİNBaliklar yedi bunu ??
başarılı olucaz
Ayy bu velete çok gıcıktık ama @xemrexxx yüzünden açtığı paylaştığı konularla dünya yıldızı yaptı kanal 7 de oynayan veleti Sonunda ufakkan basını ezdikte kurtulduk nerdeyse çocuğumuz yaşında onlamı uğraşıcaktık birdeİzlensin minnoş kız, bir itirazımız yok.