niye yüzünü gizliyor ki bu kadınranini teyze beklediğim gibi kokoş birine benziyormuş4:53 de gözüküyor
@Çiğdem @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE @DarkLegenD @Yiğitt @Aserat @Sherlock @dreamy @tukuazz @ozmoturk @Gizmen @Maskeli Fedai
niye yüzünü gizliyor ki bu kadınranini teyze beklediğim gibi kokoş birine benziyormuş4:53 de gözüküyor
@Çiğdem @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE @DarkLegenD @Yiğitt @Aserat @Sherlock @dreamy @tukuazz @ozmoturk @Gizmen @Maskeli Fedai
Günaydın 2-3 hafta oldu yayınlanalı.ranini teyze beklediğim gibi kokoş birine benziyormuş4:53 de gözüküyor
resmi kanal 2 gün önce yüklediGünaydın 2-3 hafta oldu yayınlanalı.Yıllar önce sosyal medya üzerinden yaptığı bir canlı yayınını izlemiştim sesi daha kalın kalmıştı o yüzden biraz şaşırdım.
![]()
O da kanalın sorunu.resmi kanal 2 gün önce yükledi![]()
@Forumdash Abicimin karısıdır belki karı koca yüzünü saklıyorlar bunlardan başka manyak yok öyleniye yüzünü gizliyor ki bu kadın@Çiğdem
suratlarına bakılmayacak kadar çirkinlerse demek@Forumdash Abicimin karısıdır belki karı koca yüzünü saklıyorlar bunlardan başka manyak yok öyle![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60
ranini teyze beklediğim gibi kokoş birine benziyormuş4:53 de gözüküyor
Yüzünü göstermediği için @Forumdash olabilir diyordum yine yüzünü gizlemiş![]()
![]()
@mrt-06 @serhatt @Harunnn60
Bu kadın benim karım olacağina keser atarım ne diyorsun bacım yaaa@Forumdash Abicimin karısıdır belki karı koca yüzünü saklıyorlar bunlardan başka manyak yok öyle![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60
Sen olarak hayal ediyordum ama kadın çıktı ozaman karındırBu kadın benim karım olacağina keser atarım ne diyorsun bacım yaaaBöyle de büyük konuşmamı zor görürsünüz
![]()
Alakam yok
Her sakallı deden miAma yüzünü göstermiyor![]()
![]()
![]()
???