Hahahhh bi konu altında paylaşacam ne sebeple şikayet edicen sıkar o birazpaylş şiakyet edeyim banlanırsın![]()
Hahahhh bi konu altında paylaşacam ne sebeple şikayet edicen sıkar o birazpaylş şiakyet edeyim banlanırsın![]()
kendin gibi orada burada orasını burasını gösteren biri mi sandın beni tabi şikayet edicemHahahhh bi konu altında paylaşacam ne sebeple şikayet edicen sıkar o biraz![]()
Sen yaptıklarından ötürü banlanmıyorsan ben seni paylaştım diye hiç banlanmam, ayağını denk al tepemi attırma benimkendin gibi orada burada orasını burasını gösteren biri mi sandın beni tabi şikayet edicemzaten gülben bacım @xBUGRAx seni banlamak için yer arıyor @Maskeli Fedai ye sarkıyormuşsun
![]()
@cookies i çağırmama bakar olay hemen kaçıp gidersinSen yaptıklarından ötürü banlanmıyorsan ben seni paylaştım diye hiç banlanmam, ayağını denk al tepemi attırma benim![]()
@cookies i çağırmama bakar olay hemen kaçıp gidersin![]()
hadi ben kaçtım işim var
????hadi ben kaçtım işim varüzerine şunu atayım da orucun bozulsun 61 gün oruç tut sonra
Ekli dosyayı görüntüle 67963
Yani ne bileyim Malik'in birinci olmasıkız bu yılki dünyanın en güzel kadın & erkek listeleri açıklanmış koca gözlü kız 1. olmuş helal olsuntürkiyenin gururu
erkeklerde zayn malik 1. olmuş ; faruk forumdashın çağatayı erkeklerde 6. olmuş neyse global starımızı şuraya koyayım da dost düşman belli olsun çatlayanlar patalasın
kız listede incelenmesi gereken şeyler var ben kaçtım iftara ka bir inceleyeyim listeleri
@Dosi @vadikızı @Yiğitt @xBUGRAx @Maskeli Fedai @kerem @dreamy @turkuazz @ozmoturk @mrt-06 @MasacRE @DarkLegenD @MEnes @Sherlock @Harunnn60
herkesin fandezi dünyası kendine ayol; demek ki hayal kuranı çok oğlanınYani ne bileyim Malik'in birinci olmasıDünyada adaletin olmadiğinin tezühürüdür...
kız bu @Dosi olmasın botokslu özcanın tüm annelerine saygı duyuyorYani ne bileyim Malik'in birinci olmasıDünyada adaletin olmadiğinin tezühürüdür...
Sen hayal kurmuyorsan kimse kurmazherkesin fandezi dünyası kendine ayol; demek ki hayal kuranı çok oğlanın![]()
listeye şöyle bir göz gezdirdim çok daha kaliteli mallar varSen hayal kurmuyorsan kimse kurmaz![]()
meselalisteye şöyle bir göz gezdirdim çok daha kaliteli mallar var![]()
senin jensen 28 ; kıvanç 38. olmuş bence tam tersi olmalıydı sizinki iyice kocadı çünkümesela![]()
Yaşlarını yazıyorsun sandım öncesenin jensen 28 ; kıvanç 38. olmuş bence tam tersi olmalıydı sizinki iyice kocadı çünkü![]()
diri olucan jensenla bir mi olucanYaşlarını yazıyorsun sandım önceJansen öyle diri çünkü
![]()
Henuz planlamadım yol haritamıdiri olucan jensenla bir mi olucan![]()
jensen @Çiğdem bacının hakkı bir kere .ssHenuz planlamadım yol haritamı![]()
Yok beğenmedim. Çok sıradan. Yolda görsem bi kere bakarım ikinciye bakmam
senin çağatayın 6.iken bunun 46. olması haksızlık mal aynı yaniYok beğenmedim. Çok sıradan. Yolda görsem bi kere bakarım ikinciye bakmam![]()