En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
kız bu yılki dünyanın en güzel kadın & erkek listeleri açıklanmış koca gözlü kız 1. olmuş helal olsun :bhr: türkiyenin gururu :bhr: erkeklerde zayn malik 1. olmuş ; faruk forumdashın çağatayı erkeklerde 6. olmuş neyse global starımızı şuraya koyayım da dost düşman belli olsun çatlayanlar patalasın :A kız listede incelenmesi gereken şeyler var ben kaçtım iftara ka bir inceleyeyim listeleri :A @Dosi @vadikızı @Yiğitt @xBUGRAx @Maskeli Fedai @kerem @dreamy @turkuazz @ozmoturk @mrt-06 @MasacRE @DarkLegenD @MEnes @Sherlock @Harunnn60

:Zsüperr

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Onur gerçekten sıkıcı. Evin oğlu olacam diye bi kırılmalar bi dökülmeler. Bi tarafsız olmalar filan. İlk sezon nasıl göz atmişim şaşiriyorum:A İtici artık @xemrexxx bile izlememiştir:A

• Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: xemrexxx and Aserat
KMOİ'de yarişmacı cocugu, telefon jokeri olan youtuber Ruhi Çenet çocugu yaktı :F Demek kendisi de katılsa Meryemcan gibi elenecekti yada Murat gibi linç yerdi :A @xBUGRAx

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
  • Beğendim
Reactions: Angelica
En son actiğim klibinde tulum giydirmişler. Çünkü gittikçe şişiyor:A 46 olmasına sairmamlı:A
Seda'nın ne reytingi var be tam tersi AB'de kurtuluruz Onur'dan. :A
Onur bence de sıktı ama Seda daha iyi olamaz çünkü Zuhal en iyisi :A
Zuhal Topal iyi ama kurgu olduğu çok belli veya yarışmacılar şizofren
ranini teyze beklediğim gibi kokoş birine benziyormuş :X 4:53 de gözüküyor :A @Çiğdem @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE @DarkLegenD @Yiğitt @Aserat @Sherlock @dreamy @tukuazz @ozmoturk @Gizmen @Maskeli Fedai