En son actiğim klibinde tulum giydirmişler. Çünkü gittikçe şişiyor 46 olmasına sairmamlısenin çağatayın 6.iken bunun 46. olması haksızlık mal aynı yani sen bile karıştırırsın
En son actiğim klibinde tulum giydirmişler. Çünkü gittikçe şişiyor 46 olmasına sairmamlısenin çağatayın 6.iken bunun 46. olması haksızlık mal aynı yani sen bile karıştırırsın
seninki de az bear değilEn son actiğim klibinde tulum giydirmişler. Çünkü gittikçe şişiyor 46 olmasına sairmamlı
kız bu yılki dünyanın en güzel kadın & erkek listeleri açıklanmış koca gözlü kız 1. olmuş helal olsun türkiyenin gururu erkeklerde zayn malik 1. olmuş ; faruk forumdashın çağatayı erkeklerde 6. olmuş neyse global starımızı şuraya koyayım da dost düşman belli olsun çatlayanlar patalasın kız listede incelenmesi gereken şeyler var ben kaçtım iftara ka bir inceleyeyim listeleri @Dosi @vadikızı @Yiğitt @xBUGRAx @Maskeli Fedai @kerem @dreamy @turkuazz @ozmoturk @mrt-06 @MasacRE @DarkLegenD @MEnes @Sherlock @Harunnn60
Hemen satış demek. 😱Seda'nın ne reytingi var be tam tersi AB'de kurtuluruz Onur'dan.
Onur gerçekten sıkıcı. Evin oğlu olacam diye bi kırılmalar bi dökülmeler. Bi tarafsız olmalar filan. İlk sezon nasıl göz atmişim şaşiriyorum İtici artık @xemrexxx bile izlememiştir
Onur bence de sıktı ama Seda daha iyi olamaz çünkü Zuhal en iyisi
Zuhal Topal iyi ama kurgu olduğu çok belli veya yarışmacılar şizofrenOnur bence de sıktı ama Seda daha iyi olamaz çünkü Zuhal en iyisi
Bu tarz programların hemen hepsinde kurgusallık var zaten.Zuhal Topal iyi ama kurgu olduğu çok belli veya yarışmacılar şizofren
Çok doğruBu tarz programların hemen hepsinde kurgusallık var zaten.
Ahahah yeni filmi de aldiniz mi Yenisi daha iyi gibiEnes Batur dışında hepsi çöp.
Ahahah yeni filmi de aldiniz mi Yenisi daha iyi gibi
Kaç salonda girecekmiş?Bunun açılışı düşük olacakmış milyonu göremez dediler.
Kaç salonda girecekmiş?
En son actiğim klibinde tulum giydirmişler. Çünkü gittikçe şişiyor 46 olmasına sairmamlı
süperr
Seda'nın ne reytingi var be tam tersi AB'de kurtuluruz Onur'dan.
Onur bence de sıktı ama Seda daha iyi olamaz çünkü Zuhal en iyisi
ranini teyze beklediğim gibi kokoş birine benziyormuş 4:53 de gözüküyor @Çiğdem @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE @DarkLegenD @Yiğitt @Aserat @Sherlock @dreamy @tukuazz @ozmoturk @Gizmen @Maskeli FedaiZuhal Topal iyi ama kurgu olduğu çok belli veya yarışmacılar şizofren
Yüzünü göstermediği için @Forumdash olabilir diyordum yine yüzünü gizlemiş @mrt-06 @serhatt @Harunnn60ranini teyze beklediğim gibi kokoş birine benziyormuş 4:53 de gözüküyor @Çiğdem @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE @DarkLegenD @Yiğitt @Aserat @Sherlock @dreamy @tukuazz @ozmoturk @Gizmen @Maskeli Fedai
kız ben ilk önce @serhatt kesin dönüğş yapar diyordum @Forumdash mı dönmüş 😱Yüzünü göstermediği için @Forumdash olabilir diyordum yine yüzünü gizlemiş @mrt-06 @serhatt @Harunnn60