Çağlara şap atmışlar belli ama ben gayet iyiydimİşte Deniz senin gibi teknik açıklama yapamadı Çağlar. Ben video falan izliyorum deyince iyice kafam karıştı.
Size merak ettiklerimi soruyorum işte ilerde ben de gidicem.
Çağlara şap atmışlar belli ama ben gayet iyiydimİşte Deniz senin gibi teknik açıklama yapamadı Çağlar. Ben video falan izliyorum deyince iyice kafam karıştı.
Size merak ettiklerimi soruyorum işte ilerde ben de gidicem.
Haha Deniz ilahi ya. Senle bu konuları konuşmayı özlemişim.Çağlara şap atmışlar belli ama ben gayet iyiydim
Özlediğin için çok konuşuyorum ya zaten hatta şimdi yine şort ve üstü çıplak şekilde yatağıma geçeceğim Kadın Bi bitsin deHaha Deniz ilahi ya. Senle bu konuları konuşmayı özlemişim.
Dün ama nokta atışı yaptım. Eskiden direkt donla girerdin şimdi edeplenmişsin.Özlediğin için çok konuşuyorum ya zaten hatta şimdi yine şort ve üstü çıplak şekilde yatağıma geçeceğim Kadın Bi bitsin de
Donla da giriyorum da havalar normal şimdilikDün ama nokta atışı yaptım. Eskiden direkt donla girerdin şimdi edeplenmişsin.
@serhatt koşÖzlediğin için çok konuşuyorum ya zaten hatta şimdi yine şort ve üstü çıplak şekilde yatağıma geçeceğim Kadın Bi bitsin de
Çağlara şap atmışlar belli ama ben gayet iyiydim
Adama bak ya. Ayrıca ne videosu olum sizde telefon nasıl serbest bizde askerliği uzattılar çocukların telefon yüzünden.Haha Deniz ilahi ya. Senle bu konuları konuşmayı özlemişim.
Askere mi gitti tatile mi belli değil.Adama bak ya. Ayrıca ne videosu olum sizde telefon nasıl serbest bizde askerliği uzattılar çocukların telefon yüzünden.
Haberi okuyan @Çiğdem- @sokak sanati ve @Aserat ta bir terleme bir tansiyon düşmesi bir bayılma hissi oluşmuş @mrt-06 @xBUGRAx @mesmeso61 @MasacRE- @Dosi @cookies @vadikızı @kerem @Harunnn60 @gözlemci @denizz19
Evet bu dizi seneye yayınlanmadan kaldırılsın direkt. Yoksa 13 bölüm bile gitmez.Haberi okuyan @Çiğdem- @sokak sanati ve @Aserat ta bir terleme bir tansiyon düşmesi bir bayılma hissi oluşmuş @mrt-06 @xBUGRAx @mesmeso61 @MasacRE- @Dosi @cookies @vadikızı @kerem @Harunnn60 @gözlemci @denizz19
Aaa bu balon suratlı kız gelirse yeni sezonu izlemem @YiğittHaberi okuyan @Çiğdem- @sokak sanati ve @Aserat ta bir terleme bir tansiyon düşmesi bir bayılma hissi oluşmuş @mrt-06 @xBUGRAx @mesmeso61 @MasacRE- @Dosi @cookies @vadikızı @kerem @Harunnn60 @gözlemci @denizz19
Üzülürsem Star’ım için üzülürüm ama doğru olduğunu zannetmiyorum.Haberi okuyan @Çiğdem- @sokak sanati ve @Aserat ta bir terleme bir tansiyon düşmesi bir bayılma hissi oluşmuş @mrt-06 @xBUGRAx @mesmeso61 @MasacRE- @Dosi @cookies @vadikızı @kerem @Harunnn60 @gözlemci @denizz19
Donla da giriyorum da havalar normal şimdilik
Askere mi gitti tatile mi belli değil.
Handeyide çok seviyorum ama Söz Aybuke kalmalı ya
Evet bu dizi seneye yayınlanmadan kaldırılsın direkt. Yoksa 13 bölüm bile gitmez.
Aaa bu balon suratlı kız gelirse yeni sezonu izlemem @Yiğitt
ortalık çok karıştı @Çiğdem- köşesine geçmiş ağlıyor @MasacRE- totosuna kaş göz çizmiş cigdeme nispet yapıyor kaknem @Aserat o orantısız vücuduyla oryantel yapıyor bu kadroyu kaçıran @Forumdash ve @Yiğitt boğaz köprüsünden atlamayı düşünüyor @kerem @serhatt @gözlemci @Harunnn60 @xBUGRAxÜzülürsem Star’ım için üzülürüm ama doğru olduğunu zannetmiyorum.
3ü de birbirinden kalitesiz isimlerortalık çok karıştı @Çiğdem- köşesine geçmiş ağlıyor @MasacRE- totosuna kaş göz çizmiş cigdeme nispet yapıyor kaknem @Aserat o orantısız vücuduyla oryantel yapıyor bu kadroyu kaçıran @Forumdash ve @Yiğitt boğaz köprüsünden atlamayı düşünüyor @kerem @serhatt @gözlemci @Harunnn60 @xBUGRAx
Önünüzdeki hafta demiş. Önume baktım belirsiz bi hafta varortalık çok karıştı @Çiğdem- köşesine geçmiş ağlıyor @MasacRE- totosuna kaş göz çizmiş cigdeme nispet yapıyor kaknem @Aserat o orantısız vücuduyla oryantel yapıyor bu kadroyu kaçıran @Forumdash ve @Yiğitt boğaz köprüsünden atlamayı düşünüyor @kerem @serhatt @gözlemci @Harunnn60 @xBUGRAx
Önünüzdeki hafta demiş. Önume baktım belirsiz bi hafta var
3ü de birbirinden kalitesiz isimler
Leonun ne işi var bu Çağatayın olduğu yerdeortalık çok karıştı @Çiğdem- köşesine geçmiş ağlıyor @MasacRE- totosuna kaş göz çizmiş cigdeme nispet yapıyor kaknem @Aserat o orantısız vücuduyla oryantel yapıyor bu kadroyu kaçıran @Forumdash ve @Yiğitt boğaz köprüsünden atlamayı düşünüyor @kerem @serhatt @gözlemci @Harunnn60 @xBUGRAx
O Leon gitsin figüralık yapsın,gerçi o bile çok onaLeonun ne işi var bu Çağatayın olduğu yerde
Aaa Çağatay hapise atılırsa belki diziyi Leona çekeceklerdir @MasacRE-
Leon bıyığıyla süper kahraman olacaktır Takıp çıkaracaktırLeonun ne işi var bu Çağatayın olduğu yerde
Aaa Çağatay hapise atılırsa belki diziyi Leona çekeceklerdir @MasacRE-