Ben Alaca 5 i özledim ayoll
Dış mihrakları ve reytingi bana tercih eden insanlar ile konuştuğum o kutuyu asla özlemedim
Ben Alaca 5 i özledim ayoll
Kıskançlar grubu @denizz19 Sıla'yı seçtirdi kendisi Rihanna'yı seçtiremedi forum üzerinde etkisi olmadığını anlayınca küplere bindi. Hakaretler savurdu o şahıs, aklıma direkt o aciz olay geliyor.Ben Alaca 5 i özledim ayoll
Sizin özel kutunuz mu varİşte o günde böyle bi cümle kurmuştum bunu ölsün olarak algıladı. Bir daha gelmesin demek o ama yetersiz bir insan boş ver çikom bizim özel kutumuzdan özel sohbetimiz devam etsin.
Sizin özel kutunuz mu var
Kayış gidiyor arada bendeSen daha kıskanç bir şeysin yine takıldın bam başka yere
Kayış gidiyor arada bende
He tamam şimdi fark ettimO etiket yaptığım mesajın bir üstünde ki mesaja odaklanamamışsın zaten farkettim
Neler oluyor burada lütfen beni böyle kavgalara alet etmeyin benim gibi mülayim birini baştan çıkarmayın Benim adım neden hep böyle entrikalı olayların içinde geçiyor acaba halbuki mazim çok temizdir
Lütfen beni böyle manipüle etmeyin gidin ötede birbirinizi yiyin sen menekşe Atacan pembeBenimle baş edemeyen Deniz kartını oynuyor
Lütfen beni böyle manipüle etmeyin gidin ötede birbirinizi yiyin sen menekşe Atacan pembe
Kuşum algı operasyonlarına kanma, mecburen seni katıyorum her olayda başrolsun kimisi yan rolden çıkamaz öyle kalır kimisi de başrolden.Lütfen beni böyle manipüle etmeyin gidin ötede birbirinizi yiyin sen menekşe Atacan pembe
Forumla pek ilişiğim yok zaten kimseyle de atışmaya niyetim yok hakkımı daha sonralara saklıyorum yarışmalar başlasınDaha önce ki polemiklerimizi de hatırla ve kimin bu işten fayda gördüğünü anla. Bende zaten artık sana sarmam Çiğdem'in reyting konuları hariç
Ayyy beybisi sen de haklısın tabi benim gibi entrika görmüş geçirmiş bir adam her yerden çıkmalı adeta bel kemiğiyimKuşum algı operasyonlarına kanma, mecburen seni katıyorum her olayda başrolsun kimisi yan rolden çıkamaz öyle kalır kimisi de başrolden.