En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haahhayy be Sıla 2 oy bile almamıştı en son tüm Rihanna antileri birleşip bir seçeneğe oy verdi ama yine Rihanna kazandı Rihanna haftası yapıldı. Boşluk gerçekten bi şahıs yaa:kiki:

Özelden dilendiğin oylarla anam ben hakikatten bahsediyorum. :X Sehven sen kazandın gerçekte kazanan Deniz'di. :X

Hala Deniz ile benim üstümden kavga çıkartıp olay yaratıp kumpas kusmaya çalışıyor gerçekten çok iyi dürüst tam forumun tanıdığı gibi biri bu insan.:F @denizz19 böyle eski defterleri açanlara prim verecek bir insan değil zaten tüm yarışmalarda hepinizin üstesinden geldim. Skorlar elimde:F

Neler oluyor burada lütfen beni böyle kavgalara alet etmeyin benim gibi mülayim birini baştan çıkarmayın :A Benim adım neden hep böyle entrikalı olayların içinde geçiyor acaba halbuki mazim çok temizdir :F

Haftalık 30mesaj yazıyorum ama güneş gibi parladığım için o bile etki ediyor demek bazılarını korkutuyor anlaşılan. Ben olayı anladım baBy canım:kiki:
unnamed.jpg

Ben erkek olduğum için kadınları pek anlayamıyorum kusura bakma ben seni erkek sanıyordum bu kadın olduğunu şimdi öğrendim. :F:F