Belini kıracağım senin. Hakan yavaşşşş.Ayyy beybisi sen de haklısın tabi benim gibi entrika görmüş geçirmiş bir adam her yerden çıkmalı adeta bel kemiğiyim
Belini kıracağım senin. Hakan yavaşşşş.Ayyy beybisi sen de haklısın tabi benim gibi entrika görmüş geçirmiş bir adam her yerden çıkmalı adeta bel kemiğiyim
Ayy yine erotik anlara şahit oluyoruz temizim temiz kalacağımBelini kıracağım senin. Hakan yavaşşşş.
Askerde özlemişsindir.Ayy yine erotik anlara şahit oluyoruz temizim temiz kalacağım
Yok la izliyorduk yine arkadaşlar indiriyordu ben de alıyordum Night club var ama 300 çokAskerde özlemişsindir.
@BesaleT abinden bir iki taktik alsaydın keşke bu konularda, nasıl idare ediliyor askerde falan. İdareyi daha fazla açamıyorum.
Allah seni kahretmesin. Neyse ben de giderken size sorarım bunları zamanı gelince anlatırsınız.Yok la izliyorduk yine arkadaşlar indiriyordu ben de alıyordum Night club var ama 300 çok
Alişan açıklama yapınca reyting ben yapınca kötü dimiAllah seni kahretmesin. Neyse ben de giderken size sorarım bunları zamanı gelince anlatırsınız.
Kendini Alişan'la rekabet ettirecek duruma düştüysen, ilerde eşine de ayaklarını yıkattırman lazım.Alişan açıklama yapınca reyting ben yapınca kötü dimi
Where is the gönderme?@Harunnn60 üste ağır gönderme yaptım sen beğenirsin @Thequeer 'da beğenir @Yiğitt ve @Billy Kane 'de beğenir bence. Efsane gönderme oldu
Where is the gönderme?
Emeklilik coming.Bir üstte ki mesajdaydı @Harunnn60 gibi sende formdan düşmüşsün karşiim Bully'li gönderme
Emeklilik coming.
aaa bu @mrt-06 iyice paragöz oldu yemek programını bile 24 ülkeyle aynı anda yayınlayacak 😱 @Dosi @cookies @ozmoturk @Harunnn60 @S.G.A.T. Ekli dosyayı görüntüle 59722
Askerde özlemişsindir.
@BesaleT abinden bir iki taktik alsaydın keşke bu konularda, nasıl idare ediliyor askerde falan. İdareyi daha fazla açamıyorum.
Muhabbet ne yine. Konuya bakıyorum yazılara bakıyorum yine bir şey anlamıyorum.Yok la izliyorduk yine arkadaşlar indiriyordu ben de alıyordum Night club var ama 300 çok
Konu askerlerin ihtiyaçlarını nasıl sağladığıMuhabbet ne yine. Konuya bakıyorum yazılara bakıyorum yine bir şey anlamıyorum.
Muhabbet ne yine. Konuya bakıyorum yazılara bakıyorum yine bir şey anlamıyorum.
Askerlikte cinsel ihtiyaçlar nasıl karşılanır dün Deniz'le tartıştık olay o.Konu askerlerin ihtiyaçlarını nasıl sağladığı
Evde nasıl karşılıyorsun AtacanımAskerlikte cinsel ihtiyaçlar nasıl karşılanır dün Deniz'le tartıştık olay o.
Hahaha özelden bir ara anlatırım.Evde nasıl karşılıyorsun Atacanım
Şap ile. Survivor gibi düşün orayı.Askerlikte cinsel ihtiyaçlar nasıl karşılanır dün Deniz'le tartıştık olay o.
Arayı çok açma
İşte Deniz senin gibi teknik açıklama yapamadı Çağlar. Ben video falan izliyorum deyince iyice kafam karıştı.Şap ile. Survivor gibi düşün orayı.