En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler ablacım aramızdaki gerçek sevgiyi yılanlar çıyanlar anlayamaz sen onların algı operasyonlarını ciddiye alma. :bhr:
@sokak sanati İle direk sana söyliyim ayoll aman beni karıştırmayın şurada iki goy goy edip gidiyorum :A :A :A

İkinizide severim keşke sizde birbirinizi sevseniz :( :( :(
Cr6zHckWgAEuz5-.jpg

@sokak sanati İle direk sana söyliyim ayoll aman beni karıştırmayın şurada iki goy goy edip gidiyorum :A :A :A

İkinizide severim keşke sizde birbirinizi sevseniz :( :( :(
Cr6zHckWgAEuz5-.jpg

Cikom harbiden kıskanıyor şurada 2 mesajlaşmamizı bazıları. Bir ara bully ile yazışmanı kıskanan bir 3. Şahıs vardı Bully pes edip kaçmıştı forumdan. Sende öyle olma forumdan kaçma diye kıskanç insanlara cevap vermeyeceğim.:F

Ben forumda @xBUGRAx sayesinde varulmustum onun sevdiği şeyleri taklit ederek büyümüştüm öyle diyordu bir boşluk ama şuan kendi sayesinde var olduğumu söylüyor. 3 kelime ediyor 3 taneside hatalı. Neyse cilalaya cilalaya yonta yonta düzelteceğiz.:kiki:

Kendi yazıyor kendi oynuyor adam. :F He kesin demişimdir. :F Hadi sen anonim itiraf yap benim hakkımda ucuz algılara devam et. :A

"Gidişin olur da dönüşün olmaz" evet o anlamda kullanıyor, ne kadar tatliş iyi niyetli bir insanmışsın ya ben kötü anlamışım :((((((((