Farkı biz. 😎aaa bu @mrt-06 iyice paragöz oldu yemek programını bile 24 ülkeyle aynı anda yayınlayacak 😱 @Dosi @cookies @ozmoturk @Harunnn60 @S.G.A.T. Ekli dosyayı görüntüle 59722
Farkı biz. 😎aaa bu @mrt-06 iyice paragöz oldu yemek programını bile 24 ülkeyle aynı anda yayınlayacak 😱 @Dosi @cookies @ozmoturk @Harunnn60 @S.G.A.T. Ekli dosyayı görüntüle 59722
aaa bu @mrt-06 iyice paragöz oldu yemek programını bile 24 ülkeyle aynı anda yayınlayacak 😱 @Dosi @cookies @ozmoturk @Harunnn60 @S.G.A.T. Ekli dosyayı görüntüle 59722
@Çiğdem- ablana 5i 1yerde al bari o Ka kazaniyon Ramazan'da prime Timeda yayınlanacakmis Ortadoğu'da 😱Farkı biz. 😎
Buyuk ihtimalMihrimah Sultan yemek yapıyor diye kakalamışlardır Araplara.
Teşekkürler ablacım aramızdaki gerçek sevgiyi yılanlar çıyanlar anlayamaz sen onların algı operasyonlarını ciddiye alma.Aaa onun hediyesi 5i1 den daha değerli @mrt-06
@sokak sanati İle direk sana söyliyim ayoll aman beni karıştırmayın şurada iki goy goy edip gidiyorumTeşekkürler ablacım aramızdaki gerçek sevgiyi yılanlar çıyanlar anlayamaz sen onların algı operasyonlarını ciddiye alma.
Beni daha çok seviyorsun biliyorum neyse polemik yaratmayacağım senin üzerinden.@sokak sanati İle direk sana söyliyim ayoll aman beni karıştırmayın şurada iki goy goy edip gidiyorum
İkisinizide severim keşke sizde birbirinizi sevseniz
Başkasının üstünden yapın sizede eşlik edecek birisi @sokak sanatiBeni daha çok seviyorsun biliyorum neyse polemik yaratmayacağım senin üzerinden.
@sokak sanati İle direk sana söyliyim ayoll aman beni karıştırmayın şurada iki goy goy edip gidiyorum
İkinizide severim keşke sizde birbirinizi sevseniz
Başkasının üstünden yapın sizede eşlik edecek birisi @sokak sanati
Ben sizi en son uyuşturmuştum ama 2 gün sonra tekrar eski moda dönüyorsunuz bıktım ayoll @mrt-06Ben arkadaşı görmüyor duymuyorum ama aynı tepkiyi karşı taraf yapmıyor. Gidişi olsun dönüşü olmasın demiştim dimi ben onun için
Ben sizi en son uyuşturmuştum ama 2 gün sonra tekrar eski moda dönüyorsunuz bıktım ayoll @mrt-06
Ölmem için beddua eden şahısla bu saatten sonra uyuşamam.Ben sizi en son uyuşturmuştum ama 2 gün sonra tekrar eski moda dönüyorsunuz bıktım ayoll @mrt-06
Ölmem için beddua eden şahısla bu saatten sonra uyuşamam.
Forumda benim sayemde varolanlar şimdi ölmemi istiyor, ah canım. X
Aaa ben sizi kucaklayıp konuyu kendi adıma kapatıyorum ayoll@Harunnn60 üste ağır gönderme yaptım sen beğenirsin @Thequeer 'da beğenir @Yiğitt ve @Billy Kane 'de beğenir bence. Efsane gönderme oldu
Aaa ben sizi kucaklayıp konuyu kendi adıma kapatıyorum ayoll
Kendi yazıyor kendi oynuyor adam. He kesin demişimdir. Hadi sen anonim itiraf yap benim hakkımda ucuz algılara devam et.
Ben Alaca 5 i özledim ayollİşte o günde böyle bi cümle kurmuştum bunu ölsün olarak algıladı. Bir daha gelmesin demek o ama yetersiz bir insan boş ver çikom bizim özel kutumuzdan özel sohbetimiz devam etsin.