Kalite diyorum kitle değilNe kitlesi ayoll 2 fragmanda 3 oluyordu şimdi biri bile 3 olmuyor
Kalite diyorum kitle değilNe kitlesi ayoll 2 fragmanda 3 oluyordu şimdi biri bile 3 olmuyor
Aaa pardon yanlış okumuşum ama kalitesi kelimende saçmaKalite diyorum kitle değil
Gayet mantıklı bence bu adamdan daha iyi oyuncu mu bulacaksınızAaa pardon yanlış okumuşum ama kalitesi kelimende saçma
Cesur ve Güzelde Kıvanç gibi bi taş varken başarısız olması mümkün değil,kudurrrray resmen 6. yılıma özel haber şu olmamış 3.sınıf dizi arjantinde düşük reytingten dolayı kaldırılacak diyor eee @Çiğdem- büyücü olabilir ama benim bir yan bakışım yeter rakipleri perişan etmeye @Forumdash nanik sana yakında cesur ve güzelinde başarısızlık haberleri gelir içerde için bişi diyemem oğlan seven @Çiğdem- @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @Dosi @vadikızı @serhatt @YıldırıM vb. kitlesi çok dünyada izlenebilir
biricik kankam dream de şuralarda olaydı da göreydi bu haberleri @Harunnn60 @destere @sokak sanati @xBUGRAx @Aserat @eskici @gözlemci @S.G.A.T.
kafana taşlar düşsün dicem de bu bedduadan çok ödül olur sanaCesur ve Güzelde Kıvanç gibi bi taş varken başarısız olması mümkün değil,kudurrrr
de de lütfen de,kara büyü mü yaptı bana ne yaptı @Çiğdem- basiretim bağlandı bekafana taşlar düşsün dicem de bu bedduadan çok ödül olur sana
arjantinden sonra peruda da kaldiriliyormus Kara para ask resmen Tüm dunya@Forumdash ve @batuhankaralar a nanik yapiyor negzel 4 yildir izlenen dizileri yoktu UTC ve cukur la tekrar izlenecekler yurtdisinda neyse cesur güzel de kaldirilir tubis laneti var o dizinin ustunde de @Çiğdem- @Dosi @cookies @vadikızı @Harunnn60 @eskici @gözlemci @S.G.A.T. @ozmoturk @kerem @Ahmed @ThequeerCesur ve Güzelde Kıvanç gibi bi taş varken başarısız olması mümkün değil,kudurrrr
CvG Kıvancımın etkisiyle kalkmaz canımarjantinden sonra peruda da kaldiriliyormus Kara para ask resmen Tüm dunya@Forumdash ve @batuhankaralar a nanik yapiyor negzel 4 yildir izlenen dizilerindeki yoktu UTC ve cukur la tekrar izlenecekler yurtdisinda neyse cesur güzel de kaldirilir tubis laneti var o dizinin ustunde de @Çiğdem- @Dosi @cookies @vadikızı @Harunnn60 @eskici @gözlemci @S.G.A.T. @ozmoturk @kerem @Ahmed @Thequeer
Dizimiz kaldırılır diye seviniyorsun hem de dizimiz çok izlenir diye seviniyor Mutluluk iksiri mi içtinarjantinden sonra peruda da kaldiriliyormus Kara para ask resmen Tüm dunya@Forumdash ve @batuhankaralar a nanik yapiyor negzel 4 yildir izlenen dizileri yoktu UTC ve cukur la tekrar izlenecekler yurtdisinda neyse cesur güzel de kaldirilir tubis laneti var o dizinin ustunde de @Çiğdem- @Dosi @cookies @vadikızı @Harunnn60 @eskici @gözlemci @S.G.A.T. @ozmoturk @kerem @Ahmed @Thequeer
Sen bizim aklimizdan geceni anlayabilsen netflixle 10 tane dizi yapmistiDizimiz kaldırılır diye seviniyorsun hem de dizimiz çok izlenir diye seviniyor Mutluluk iksiri mi içtin
Senin de tek umudun biziz tabiSen bizim aklimizdan geceni anlayabilsen netflixle 10 tane dizi yapmisti
Bana zararı yok duruyor işte öylece
Kaliteden anlıyormuş Kolombiyalılar, Beni Affet falan verelim 1. olsun
Kalite diyorum kitle değil
Aaa pardon yanlış okumuşum ama kalitesi kelimende saçma
Adminlerin hızına yetişmek mümkün değil. Ben zaten üşengecim
Cesur ve Güzelde Kıvanç gibi bi taş varken başarısız olması mümkün değil,kudurrrr
görüyorsunuz halktan talep var anne-kız olur abla-kardeş olur teyze-yiğen olur (sonradan anası çıkar) her türlü olur bir de meryoşun diğer kızı da alina boz oldu mu dizi kalitede zirveye çıkar @destere küçük desteresini tutamaz televizyonu kucağına almak suretiyle +18 lik figürler sergiler @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Dosi @MasacRE- @kerem @vadikızı @cookies @Harunnn60Dizimiz kaldırılır diye seviniyorsun hem de dizimiz çok izlenir diye seviniyor Mutluluk iksiri mi içtin
görüyorsunuz halktan talep var anne-kız olur abla-kardeş olur teyze-yiğen olur (sonradan anası çıkar) her türlü olur bir de meryoşun diğer kızı da alina boz oldu mu dizi kalitede zirveye çıkar @destere küçük desteresini tutamaz televizyonu kucağına almak suretiyle +18 lik figürler sergiler @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Dosi @MasacRE- @kerem @vadikızı @cookies @Harunnn60
boşuna uğraşma fox ta ağalı konaklı diziye gitmez meryoşum ama kıvancın diziye olabilirŞu kızın Türkçesini düzeltsen gerisi çorap söküğü gibi gelir.
boşuna uğraşma fox ta ağalı konaklı diziye gitmez meryoşum ama kıvancın diziye olabilir