Kalite diyorum kitle değilNe kitlesi ayoll 2 fragmanda 3 oluyordu şimdi biri bile 3 olmuyor![]()
![]()
![]()
Kalite diyorum kitle değilNe kitlesi ayoll 2 fragmanda 3 oluyordu şimdi biri bile 3 olmuyor![]()
![]()
![]()
Aaa pardon yanlış okumuşum ama kalitesi kelimende saçmaKalite diyorum kitle değil![]()
![]()
Gayet mantıklı bence bu adamdan daha iyi oyuncu mu bulacaksınızAaa pardon yanlış okumuşum ama kalitesi kelimende saçma![]()
![]()
![]()
Cesur ve Güzelde Kıvanç gibi bi taş varken başarısız olması mümkün değil,kudurrrray resmen 6. yılıma özel haber şu olmamış 3.sınıf dizi arjantinde düşük reytingten dolayı kaldırılacak diyor eee @Çiğdem- büyücü olabilir ama benim bir yan bakışım yeter rakipleri perişan etmeye@Forumdash nanik sana
yakında cesur ve güzelinde başarısızlık haberleri gelir
içerde için bişi diyemem oğlan seven @Çiğdem- @Yiğitt @Ahmed @Thequeer @Dosi @vadikızı @serhatt @YıldırıM vb. kitlesi çok dünyada izlenebilir
biricik kankam dream de şuralarda olaydı da göreydi bu haberleri@Harunnn60 @destere @sokak sanati @xBUGRAx @Aserat @eskici @gözlemci @S.G.A.T.
kafana taşlar düşsün dicem de bu bedduadan çok ödül olur sanaCesur ve Güzelde Kıvanç gibi bi taş varken başarısız olması mümkün değil,kudurrrr![]()
de de lütfen de,kara büyü mü yaptı bana ne yaptı @Çiğdem- basiretim bağlandı bekafana taşlar düşsün dicem de bu bedduadan çok ödül olur sana![]()
arjantinden sonra peruda da kaldiriliyormus Kara para ask resmen Tüm dunya@Forumdash ve @batuhankaralar a nanik yapiyorCesur ve Güzelde Kıvanç gibi bi taş varken başarısız olması mümkün değil,kudurrrr![]()
CvG Kıvancımın etkisiyle kalkmaz canımarjantinden sonra peruda da kaldiriliyormus Kara para ask resmen Tüm dunya@Forumdash ve @batuhankaralar a nanik yapiyornegzel 4 yildir izlenen dizilerindeki yoktu UTC ve cukur la tekrar izlenecekler yurtdisinda
neyse cesur güzel de kaldirilir tubis laneti var o dizinin ustunde de
@Çiğdem- @Dosi @cookies @vadikızı @Harunnn60 @eskici @gözlemci @S.G.A.T. @ozmoturk @kerem @Ahmed @Thequeer
Dizimiz kaldırılır diye seviniyorsun hem de dizimiz çok izlenir diye seviniyorarjantinden sonra peruda da kaldiriliyormus Kara para ask resmen Tüm dunya@Forumdash ve @batuhankaralar a nanik yapiyornegzel 4 yildir izlenen dizileri yoktu UTC ve cukur la tekrar izlenecekler yurtdisinda
neyse cesur güzel de kaldirilir tubis laneti var o dizinin ustunde de
@Çiğdem- @Dosi @cookies @vadikızı @Harunnn60 @eskici @gözlemci @S.G.A.T. @ozmoturk @kerem @Ahmed @Thequeer
Sen bizim aklimizdan geceni anlayabilsen netflixle 10 tane dizi yapmistiDizimiz kaldırılır diye seviniyorsun hem de dizimiz çok izlenir diye seviniyorMutluluk iksiri mi içtin
![]()
Senin de tek umudun biziz tabiSen bizim aklimizdan geceni anlayabilsen netflixle 10 tane dizi yapmisti![]()
Bana zararı yok duruyor işte öylece![]()
![]()
Kaliteden anlıyormuş Kolombiyalılar, Beni Affet falan verelim 1. olsun![]()
Kalite diyorum kitle değil![]()
![]()
Aaa pardon yanlış okumuşum ama kalitesi kelimende saçma![]()
![]()
![]()
Adminlerin hızına yetişmek mümkün değil. Ben zaten üşengecim![]()
Cesur ve Güzelde Kıvanç gibi bi taş varken başarısız olması mümkün değil,kudurrrr![]()
görüyorsunuz halktan talep varDizimiz kaldırılır diye seviniyorsun hem de dizimiz çok izlenir diye seviniyorMutluluk iksiri mi içtin
![]()
görüyorsunuz halktan talep varanne-kız olur abla-kardeş olur teyze-yiğen olur (sonradan anası çıkar) her türlü olur bir de meryoşun diğer kızı da alina boz oldu mu dizi kalitede zirveye çıkar @destere küçük desteresini tutamaz televizyonu kucağına almak suretiyle +18 lik figürler sergiler
@Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Dosi @MasacRE- @kerem @vadikızı @cookies @Harunnn60
boşuna uğraşma fox ta ağalı konaklı diziye gitmez meryoşumŞu kızın Türkçesini düzeltsen gerisi çorap söküğü gibi gelir.![]()
boşuna uğraşma fox ta ağalı konaklı diziye gitmez meryoşumama kıvancın diziye olabilir
![]()