Bu ne yaptı sanaBu velet hala ölmedimi yaaa Şu Elif diye kızada çok gıcığım Aleyna gibi @eskici @gözlemci @Forumdash
Bu ne yaptı sanaBu velet hala ölmedimi yaaa Şu Elif diye kızada çok gıcığım Aleyna gibi @eskici @gözlemci @Forumdash
Senelerdir gıcığıma gidiyor Kanal 7 Dizisiyle öyle abartılmasıBu ne yaptı sana
Bana zararı yok duruyor işte öyleceSenelerdir gıcığıma gidiyor Kanal 7 Dizisiyle öyle abartılması
Aaa banada yok zaten kızım yaşında Ama @xemrexxx böyle forumda abartınca gıcık kapmışım zamanındaBana zararı yok duruyor işte öylece
Akrabası falan olmasın sakın Niye abartacak elin veledini yoksaAaa banada yok zaten kızım yaşında Ama @xemrexxx böyle forumda abartınca gıcık kapmışım zamanında
Birde Samanyolunda Küçük Gelin vardı onada gıcık oluyordumAkrabası falan olmasın sakın Niye abartacak elin veledini yoksa
Evet ona bende gıcık kapıyordum birde izleniyordu reytinglerdeBirde Samanyolunda Küçük Gelin vardı onada gıcık oluyordum
Zirveye oynuyordu Onun için kanalın kapatılmasına sevindimEvet ona bende gıcık kapıyordum birde izleniyordu reytinglerde
Hadi bana müsade gider ayak Yılan @xemrexxx e lafımı soktum çıkabilirim İyi geceler sanaZirveye oynuyordu Onun için kanalın kapatılmasına sevindim
Ama olan Şevkat Tepe yanı Sungurlara olmuştu kaçıncı sezonuna gelmiş hala 6 civarı reyting alıyordu
Cicili bicili rüyalar cnm Eline sağlıkHadi bana müsade gider ayak Yılan @xemrexxx e lafımı soktum çıkabilirim İyi geceler sana
Senin gıcık olmadığın kimse yok zatenBu velet hala ölmedimi yaaa Şu Elif diye kızada çok gıcığım Aleyna gibi @eskici @gözlemci @Forumdash
Kaliteden anlıyormuş Kolombiyalılar, Beni Affet falan verelim 1. olsunbiricik dizim elif kolombiyada ilk 10 a girmis bunu yapan ilk türk dizisi oldu resmen efsane mefsane manifesto @Dosi @ozmoturk @Aserat @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Forumdash @kerem @S.G.A.T. Ekli dosyayı görüntüle 58604
Sadece ecünnüler değil Zibidilerde Şu aralar Çukur a gelen herife gıcığımSenin gıcık olmadığın kimse yok zaten
O adamın neyine gıcık oluyorsun on numara adam işteSadece ecünnüler değil Zibidilerde Şu aralar Çukur a gelen herife gıcığım
Bölüm başı 500tl mi alıyor acaba @xemrexxxBu velet hala ölmedimi yaaa Şu Elif diye kızada çok gıcığım Aleyna gibi @eskici @gözlemci @Forumdash
Neeee? 😱 gerçi cücük osmanın da varmişKizin YouTube kanali bile var
Onun yüzünden fragman izlenme sayılarımız düştü ve düzelmiyorO adamın neyine gıcık oluyorsun on numara adam işte
Onun sayesinde dizinizin kalitesi arttı asılOnun yüzünden fragman izlenme sayılarımız düştü ve düzelmiyor
Ne kitlesi ayoll 2 fragmanda 3 oluyordu şimdi biri bile 3 olmuyorOnun sayesinde dizinizin kalitesi arttı asıl