Bu ne yaptı sanaBu velet hala ölmedimi yaaaŞu Elif diye kızada çok gıcığım Aleyna gibi
![]()
![]()
@eskici @gözlemci @Forumdash
Bu ne yaptı sanaBu velet hala ölmedimi yaaaŞu Elif diye kızada çok gıcığım Aleyna gibi
![]()
![]()
Senelerdir gıcığıma gidiyor Kanal 7 Dizisiyle öyle abartılmasıBu ne yaptı sana![]()
![]()
Bana zararı yok duruyor işte öyleceSenelerdir gıcığıma gidiyor Kanal 7 Dizisiyle öyle abartılması![]()
![]()
![]()
Aaa banada yok zaten kızım yaşındaBana zararı yok duruyor işte öylece![]()
![]()
Akrabası falan olmasın sakın
Birde Samanyolunda Küçük Gelin vardı onada gıcık oluyordumAkrabası falan olmasın sakın![]()
Niye abartacak elin veledini yoksa
![]()
Evet ona bende gıcık kapıyordum birde izleniyordu reytinglerdeBirde Samanyolunda Küçük Gelin vardı onada gıcık oluyordum![]()
![]()
![]()
Zirveye oynuyorduEvet ona bende gıcık kapıyordum birde izleniyordu reytinglerde![]()
Hadi bana müsade gider ayak Yılan @xemrexxx e lafımı soktum çıkabilirimZirveye oynuyorduOnun için kanalın kapatılmasına sevindim
![]()
![]()
Ama olan Şevkat Tepe yanı Sungurlara olmuştu kaçıncı sezonuna gelmiş hala 6 civarı reyting alıyordu![]()
![]()
![]()
Cicili bicili rüyalar cnm
Senin gıcık olmadığın kimse yok zatenBu velet hala ölmedimi yaaaŞu Elif diye kızada çok gıcığım Aleyna gibi
![]()
![]()
Kaliteden anlıyormuş Kolombiyalılar, Beni Affet falan verelim 1. olsunbiricik dizim elif kolombiyada ilk 10 a girmis bunu yapan ilk türk dizisi oldu resmen efsane mefsane manifesto@Dosi @ozmoturk @Aserat @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Forumdash @kerem @S.G.A.T. Ekli dosyayı görüntüle 58604
Sadece ecünnüler değil ZibidilerdeSenin gıcık olmadığın kimse yok zaten![]()
![]()
O adamın neyine gıcık oluyorsun on numara adam işteSadece ecünnüler değil ZibidilerdeŞu aralar Çukur a gelen herife gıcığım
![]()
![]()
![]()
Bölüm başı 500tl mi alıyor acabaBu velet hala ölmedimi yaaaŞu Elif diye kızada çok gıcığım Aleyna gibi
![]()
![]()
Neeee? 😱 gerçi cücük osmanın da varmişKizin YouTube kanali bile var![]()
Onun yüzünden fragman izlenme sayılarımız düştü ve düzelmiyorO adamın neyine gıcık oluyorsun on numara adam işte![]()
Onun sayesinde dizinizin kalitesi arttı asılOnun yüzünden fragman izlenme sayılarımız düştü ve düzelmiyor![]()
![]()
![]()
Ne kitlesi ayoll 2 fragmanda 3 oluyordu şimdi biri bile 3 olmuyorOnun sayesinde dizinizin kalitesi arttı asıl![]()
![]()