Aaa komşu nineler tüfekle camlara çıkar ortalık kurşundan geçilmez demiştimYani bacı bacı oturun Bana da yenge olur hem
Nineleri de kandırırsın senAaa komşu nineler tüfekle camlara çıkar ortalık kurşundan geçilmez demiştim
@Yiğitt cim neden gözlük dağitiyorsun yine
Hissediyorum, bir yerlerden Kanal D'ye laf gelecek. Önlemimi almaya başladım ben de.
Hissediyorum, bir yerlerden Kanal D'ye laf gelecek. Önlemimi almaya başladım ben de.
Hahah Aaa inş bedava dağıtıyordur ben çantama dolduruyorum@Yiğitt cim neden gözlük dağitiyorsun yine
Aha sen getirdin konuyu Şu emeli kovarmasın kanald denHissediyorum, bir yerlerden Kanal D'ye laf gelecek. Önlemimi almaya başladım ben de.
Bedava diye hepsini kabul etme. Ucuz gözlük bunlar Aliexpress malı bile değilHahah Aaa inş bedava dağıtıyordur ben çantama dolduruyorum
Hhaha Aaa zaten pahalı olsa atmaz Kafamıza atmak için çerçeveli gözlük seçmiş @YiğittBedava diye hepsini kabul etme. Ucuz gözlük bunlar Aliexpress malı bile değil
Bedava diye hepsini kabul etme. Ucuz gözlük bunlar Aliexpress malı bile değil
Gözlüklerim 10 numara 5 yıldız.Hhaha Aaa zaten pahalı olsa atmaz Kafamıza atmak için çerçeveli gözlük seçmiş @Yiğitt
Ne varmış benim halimde be uğursuzHayır yani kız ♥ kız diyorum @serhatt ın kız hali diyorum. Daha nasıl acık söylim ama bacım sende haa
Aaa sen adam öldürmesen bile gideceğin yer belli Kazan ateşinde zebaniler ile baş başa yemekBen seni öldürünce cennetlik olacamm
Hadi ordan namazında abdestinde insanımAaa sen adam öldürmesen bile gideceğin yer belli Kazan ateşinde zebaniler ile baş başa yemek