Emraha ve Celesuna bin basarBıyıklı da bıyıksız da Bi halta benzemiyor![]()
Yolda rasgele birilerine sorsan bile Celasun Ve Emrahı tercih ederlerEmraha ve Celesuna bin basar![]()
![]()
![]()
Bihteri severim ama yine de Çağatay'dan kıskanırım
Abla kardeş mi olacaklarmış.
İlk anne oğul dizisi olarak düşünmüştüm aslında.ablası @Çiğdem- olan birine göre fantezi dünyan çok küçük![]()
x li sitelerde en çok aranan tür 😱İlk anne oğul dizisi olarak düşünmüştüm aslında.![]()
Beren Saat büyük kalır gibi ya, keşke olsalar ama yine de.
Etrafında onca genç varken niye o ergen niye
hmmm demek kendine ednan bey yerine firdevs hanımı seçtinEtrafında onca genç varken niye o ergen niye![]()
Beğenmedim videoyu. Çağatay çok ergen durmuşhmmm demek kendine ednan bey yerine firdevs hanımı seçtinkim kardashianın babası gibi oluvericen bu yaştan sonra
![]()
eee tabi sen @Çiğdem- ka düşmediğin için sıbyancı olarak anılmak istemiyorsun haklısın faruk bey amcaBeğenmedim videoyu. Çağatay çok ergen durmuş![]()
Bihteri severim ama yine de Çağatay'dan kıskanırım![]()
Abla kardeş mi olacaklarmış.![]()
ablası @Çiğdem- olan birine göre fantezi dünyan çok küçük![]()
İlk anne oğul dizisi olarak düşünmüştüm aslında.![]()
x li sitelerde en çok aranan tür 😱
Beren Saat büyük kalır gibi ya, keşke olsalar ama yine de.![]()
Aaa demek ki Çağatay perdesinin gözlerinden kalkması için Beren ile anılması gerekiyormuşEtrafında onca genç varken niye o ergen niye![]()
Yakıştırsam zaten ben de paylaşirdimAaa demek ki Çağatay perdesinin gözlerinden kalkması için Beren ile anılması gerekiyormuş![]()
![]()
@sokak sanati
Aaa iyi olmuş siz bu zibidinin ne mal olduğunu anlıcaksanız eğer Beren ile olur inşYakıştırsam zaten ben de paylaşirdimMeryemle kıvanç da yakışmıyor bence
![]()
UUUU bu hamle seni Rüzgar Erkoç gibi yapacak belli kiAaa iyi olmuş siz bu zibidinin ne mal olduğunu anlıcaksanız eğer Beren ile olur inş![]()
![]()
![]()