Belini kıracağım senin.Ayyy beybisi sen de haklısın tabi benim gibi entrika görmüş geçirmiş bir adam her yerden çıkmalı adeta bel kemiğiyim![]()
Belini kıracağım senin.Ayyy beybisi sen de haklısın tabi benim gibi entrika görmüş geçirmiş bir adam her yerden çıkmalı adeta bel kemiğiyim![]()
Ayy yine erotik anlara şahit oluyoruz temizim temiz kalacağımBelini kıracağım senin.Hakan yavaşşşş.
![]()
Askerde özlemişsindir.Ayy yine erotik anlara şahit oluyoruz temizim temiz kalacağım![]()
Yok la izliyorduk yine arkadaşlar indiriyordu ben de alıyordumAskerde özlemişsindir.
@BesaleT abinden bir iki taktik alsaydın keşke bu konularda, nasıl idare ediliyor askerde falan.İdareyi daha fazla açamıyorum.
![]()
Allah seni kahretmesin.Yok la izliyorduk yine arkadaşlar indiriyordu ben de alıyordumNight club var ama 300 çok
![]()
Alişan açıklama yapınca reyting ben yapınca kötü dimiAllah seni kahretmesin.Neyse ben de giderken size sorarım bunları zamanı gelince anlatırsınız.
![]()
Kendini Alişan'la rekabet ettirecek duruma düştüysen, ilerde eşine de ayaklarını yıkattırman lazım.Alişan açıklama yapınca reyting ben yapınca kötü dimi![]()
Where is the gönderme?@Harunnn60 üste ağır gönderme yaptım sen beğenirsin @Thequeer 'da beğenir @Yiğitt ve @Billy Kane 'de beğenir bence. Efsane gönderme oldu![]()
Where is the gönderme?![]()
Emeklilik coming.
Emeklilik coming.![]()
aaa bu @mrt-06 iyice paragöz oldu yemek programını bile 24 ülkeyle aynı anda yayınlayacak 😱 @Dosi @cookies @ozmoturk @Harunnn60 @S.G.A.T. Ekli dosyayı görüntüle 59722
Askerde özlemişsindir.
@BesaleT abinden bir iki taktik alsaydın keşke bu konularda, nasıl idare ediliyor askerde falan.İdareyi daha fazla açamıyorum.
![]()
Muhabbet ne yine.Yok la izliyorduk yine arkadaşlar indiriyordu ben de alıyordumNight club var ama 300 çok
![]()
Konu askerlerin ihtiyaçlarını nasıl sağladığıMuhabbet ne yine.Konuya bakıyorum yazılara bakıyorum yine bir şey anlamıyorum.
![]()
Muhabbet ne yine.Konuya bakıyorum yazılara bakıyorum yine bir şey anlamıyorum.
![]()
Askerlikte cinsel ihtiyaçlar nasıl karşılanır dün Deniz'le tartıştık olay o.Konu askerlerin ihtiyaçlarını nasıl sağladığı![]()
Evde nasıl karşılıyorsun AtacanımAskerlikte cinsel ihtiyaçlar nasıl karşılanır dün Deniz'le tartıştık olay o.![]()
Hahaha özelden bir ara anlatırım.Evde nasıl karşılıyorsun Atacanım![]()
Şap ile.Askerlikte cinsel ihtiyaçlar nasıl karşılanır dün Deniz'le tartıştık olay o.![]()
Arayı çok açma![]()
İşte Deniz senin gibi teknik açıklama yapamadı Çağlar.Şap ile.Survivor gibi düşün orayı.
![]()