Mesut Bey Kırgın Çiçekleri izliyormuş demek
Adam tv eleştirmeni izlemesin mi.
Mesut Bey Kırgın Çiçekleri izliyormuş demek
Pazartesi akşamının tek gerçeğini izlemiş ki eleştirmiş gayet normal. Her zaman övülecek diye kaide mi varAdam tv eleştirmeni izlemesin mi.
Pazartesi akşamının tek gerçeğini izlemiş ki eleştirmiş gayet normal. Her zaman övülecek diye kaide mi var
Yoo aksine dizimi övdüm Mesut Yar İçerdeyi izlemiyormuşHayır sen öyle bir tepki verdin ki anormal kaçtı. Adam dizi eleştirmeni olarak izliyor. Bu kadar 3. sınıf kanal 7 dizileri konumuna getirme dizini.
Yoo aksine dizimi övdüm Mesut Yar İçerdeyi izlemiyormuş
Bana yazdı eleştiri yaptım da cevap verdiAdam sadece pazartesi mi dizi izliyor Ayrıca pazartesi izlediğini nerden çıkarttın senin diziyi.
Bana yazdı eleştiri yaptım da cevap verdi
Kes be neyse benim işim varNiye bu yazısından çıkarmış gibi konuşuyorsun peki
Kes be neyse benim işim var
Hürriyet gazetesinin verdiği Kelebeği kaale alıp Posta gazetesinin tv yazarını kaale almamak? İkisi de Doğan Medya canısı.kaale almıyoruz dedim ne derleerse tersi doğrudur demedim
Adam Beni Affet'i bile izliyor.Mesut Bey Kırgın Çiçekleri izliyormuş demek
Canım sana çok laf yetiştiririm ama vizelerim başlıyor cumartesi pazar o sebepleKapağı yedin kıvırdın şimdi.
Canım sana çok laf yetiştiririm ama vizelerim başlıyor cumartesi pazar o sebeple
Senin o arizonayı elemeden elenmemHarika bu fırsatta seni eleyelim ms'den.
Onların kıçları açık kalmış
Arovana kazanamaz boşuna uğraşma
Rihanna yine popüler ama Ariyanayı ben ilk kez duydumRihanna içinde öyle diyordun.