Rihanna yine popüler ama Ariyanayı ben ilk kez duydum
Burdan yola çıkarak mi finale çıkmaz dedin. Kız küçük Rihanna bence. Ses çok acayip şuan kötü şarkılarını kullanıyorum finale doğru parçalayacagim.
Rihanna yine popüler ama Ariyanayı ben ilk kez duydum
hürriyet değil jüri veriyordu artık sosyal medya oyları da varHürriyet gazetesinin verdiği Kelebeği kaale alıp Posta gazetesinin tv yazarını kaale almamak? İkisi de Doğan Medya canısı.
Adam Beni Affet'i bile izliyor.
Her hafta bütün şarkıları övüyorsun nasıl kötü oluyorBurdan yola çıkarak mi finale çıkmaz dedin. Kız küçük Rihanna bence. Ses çok acayip şuan kötü şarkılarını kullanıyorum finale doğru parçalayacagim.
Her hafta bütün şarkıları övüyorsun nasıl kötü oluyor
Kesin öyledir şu haftaların keyfini çıkarAlgı yapıyorum.
Kesin öyledir şu haftaların keyfini çıkar
Uğursuz poyraz karayel yayından kaldırılmalı ben ne zaman internetten poyrazı seyretsem fenerbahçe kaybediyoryeni yılda katılıcak sanırım dizimize
aaa hiç yorum yapmıyayım ben2017 de arjantindeyiz @Forumdash ın kara sevda ve kpa sı dayayınlanacakmış )) bu arada 40.saniyede diyor fki fgsn 'nin başrolü engin yani tubişin adı yok kız @Çiğdem- @cookies @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @Aserat @dosimosi @eskici @gizem ak
Senaryomun yeni bölümüne bakarmısınaaa hiç yorum yapmıyayım ben
2006 da ilk kez başrol oldu demiş özcan deniz 2006 dan önce asmalı konak ve haziran gecesinde başroldüÖzcan Deniz (Asmalı Konak)
Neden kim olduğunu söylememişte garip triplere girmiş .ss2006 da ilk kez başrol oldu demiş özcan deniz 2006 dan önce asmalı konak ve haziran gecesinde başroldü
arasının kötü olmasını istememiştir büyük bir şirketle çalışıyorsa dediği oyuncuNeden kim olduğunu söylememişte garip triplere girmiş .ss
Tarihe odaklanmadım. Haziran Gecesi o ka izlenmedi. Başka 150 bin TL'lik oyuncu yok, gerçi Özcan da etmez o kadar para.2006 da ilk kez başrol oldu demiş özcan deniz 2006 dan önce asmalı konak ve haziran gecesinde başroldü
bana murat yıldırım gibi geldiTarihe odaklanmadım. Haziran Gecesi o ka izlenmedi. Başka 150 bin TL'lik oyuncu yok, gerçi Özcan da etmez o kadar para.
böyle beleşe reklamlarla paranın ebesini belleyenlerden biride malkıçoğlu ama o daha yeni sayılır yani 2006 çıkışlı değilTarihe odaklanmadım. Haziran Gecesi o ka izlenmedi. Başka 150 bin TL'lik oyuncu yok, gerçi Özcan da etmez o kadar para.
Fırtına gün birincisi oldu mu emin değilim fakat Asi zaman zaman oldu.bana murat yıldırım gibi geldi