ben de öyle düşünüyorum ocak-şubat gibi gelecek sene sonu çıkacak yeni diziye başlamadan reyting toplayacakyeni yılda katılıcak sanırım dizimize
ben de öyle düşünüyorum ocak-şubat gibi gelecek sene sonu çıkacak yeni diziye başlamadan reyting toplayacakyeni yılda katılıcak sanırım dizimize
Bu Gürkan böyle kaslı mıydıilk fotolar @Çiğdem- i çatlatmış diyolla yine odasına kapanmış çikinella @destere @vadikızı @cookies @mrt-06 @denizz19 @Forumdash @sürgünüm @eskici @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 52787 Ekli dosyayı görüntüle 52788 Ekli dosyayı görüntüle 52789 Ekli dosyayı görüntüle 52790
dizi boksör hikayesi kaslı değilse bile olmuştur şimdiyeBu Gürkan böyle kaslı mıydı
Kerem'den daha fit duruyor dadizi boksör hikayesi kaslı değilse bile olmuştur şimdiye
Kaç tane gürkanın var
ilk fotolar @Çiğdem- i çatlatmış diyolla yine odasına kapanmış çikinella @destere @vadikızı @cookies @mrt-06 @denizz19 @Forumdash @sürgünüm @eskici @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 52787 Ekli dosyayı görüntüle 52788 Ekli dosyayı görüntüle 52789 Ekli dosyayı görüntüle 52790
İçinden diyosun bence 😱allah cnaını almaya yeni gördüm resimleri ayol ben hiç gürkanım demedim beee
İçinden diyosun bence 😱
yooh içimdende demiyorum ben bir polatıma polatım diyom o kadar
dün faruk @Forumdash kulumuza dediğim dizi mesut yar ve yüksel aytuğ gibileri kaale almıyoruzKIRGIN ÇİÇEKLER'E SERT ELEŞTİRİ, EN FAZLA TRAJİKOMİK OLABİLİYOR!
Usta televizyoncu Mesut Yar'ın o yazısı...
"En fazla trajikomik olabiliyor...
Kırgın Çiçekler’de (atv) Kemal ve Mesude okula zorla girmeye çalışıyor. Öğrenciler etten duvar örmüş. Kemal çocukları omzuyla itekliyor. Her seferinde de püskürtülüyor... “Mesude sen de yardım et, aşarız biz bu bendi” deyince beni bir gülme alıyor. Mizaha değil, lafın saçmalığına gülüyorum. Kırgın Çiçekler izleyeni ağlatmaya öyle bir alıştırmış ki komik olma çabası bile en fazla trajikomik olabiliyor..."
@vadikızı @xemrexxx @Çiğdem- @denizz19 @Bully @sokak sanati @Forumdash @cookies @Aserat @dosimosi @destere
O zaman bu sözü komik buluyorsun. 😱dün faruk @Forumdash kulumuza dediğim dizi mesut yar ve yüksel aytuğ gibileri kaale almıyoruz
kaale almıyoruz dedim ne derleerse tersi doğrudur demedimO zaman bu sözü komik buluyorsun. 😱
Sen dün ne dedin? dün senle sadece vs konusu hakkında konuştuk başka bişey hatırlamıyorumdün faruk @Forumdash kulumuza dediğim dizi mesut yar ve yüksel aytuğ gibileri kaale almıyoruz
@sürgünüm yazı paylaştı yaSen dün ne dedin? dün senle sadece vs konusu hakkında konuştuk başka bişey hatırlamıyorum
Mesut Bey Kırgın Çiçekleri izliyormuş demekKIRGIN ÇİÇEKLER'E SERT ELEŞTİRİ, EN FAZLA TRAJİKOMİK OLABİLİYOR!
Usta televizyoncu Mesut Yar'ın o yazısı...
"En fazla trajikomik olabiliyor...
Kırgın Çiçekler’de (atv) Kemal ve Mesude okula zorla girmeye çalışıyor. Öğrenciler etten duvar örmüş. Kemal çocukları omzuyla itekliyor. Her seferinde de püskürtülüyor... “Mesude sen de yardım et, aşarız biz bu bendi” deyince beni bir gülme alıyor. Mizaha değil, lafın saçmalığına gülüyorum. Kırgın Çiçekler izleyeni ağlatmaya öyle bir alıştırmış ki komik olma çabası bile en fazla trajikomik olabiliyor..."
@vadikızı @xemrexxx @Çiğdem- @denizz19 @Bully @sokak sanati @Forumdash @cookies @Aserat @dosimosi @destere