En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biricik dizim elif latin amerikayaı fethetmeye devam ediyor peru ve kolombiyadan sonra şili de de başlamış ilk gün tt de zirvede gündüz kuşapında 4.4 ile başlamış 5.3 olmuş 2.bölüm reytingi :A @cookies @vadikızı @Harunnn60 @mrt-06 @dosimosi @eskici @gizem ak @Aserat @denizz19
bu arada @Forumdash şok ezel dizisinin brezilyada reyting ortalaması 2.7 miş ondan önceki 3 dizi de 3 reytingin üstündeydi :A
CyER9DGWEAAGLM2.jpg
CyIVy6rWEAEDZQD.jpg

Ekli dosyalar

• CyER9DGWEAAGLM2.jpg
    CyER9DGWEAAGLM2.jpg
    106.3 KB · Hit: 300
  • CyIVy6rWEAEDZQD.jpg
    CyIVy6rWEAEDZQD.jpg
    51.1 KB · Hit: 238
biricik dizim elif latin amerikayaı fethetmeye devam ediyor peru ve kolombiyadan sonra şili de de başlamış ilk gün tt de zirvede gündüz kuşapında 4.4 ile başlamış 5.3 olmuş 2.bölüm reytingi :A @cookies @vadikızı @Harunnn60 @mrt-06 @dosimosi @eskici @gizem ak @Aserat @denizz19
bu arada @Forumdash şok ezel dizisinin brezilyada reyting ortalaması 2.7 miş ondan önceki 3 dizi de 3 reytingin üstündeydi :A Ekli dosyayı görüntüle 52771 Ekli dosyayı görüntüle 52772
şu veleti görmeye sinir oluyorum :A :A :A

bu arada @Forumdash şok ezel dizisinin brezilyada reyting ortalaması 2.7 miş ondan önceki 3 dizi de 3 reytingin üstündeydi :A Ekli dosyayı görüntüle 52771 Ekli dosyayı görüntüle 52772
bu dizii izliyormuydun sen ?

hahaha ozamanada kendi kızımı yetiştiricem ayoll yeni nesil cadolozlarla savasması için bayrağı kızıma teslim edecem :A :A :A @mrt-06
En az 1 çocuk. :A Herkesin en az bir çocuğu olursa bundan 20 yıl sonra artık bizler köşeye çekiliriz foruma çocuklarımız devam eder. :F @OzaN'ın oğlu da yeni admin olur. :A

hahahah aa düşünsene kızım diyorkı senin su eski formunda bir sapık takıldı peşime babasının yerini öğrenip gidiyorum bakıyorum @destere hahaha dizi senaryosu gibi :F
Biraz Hangimiz Sevmedik'e benziyor. :A Kızın seni de yanına alıyor gidiyorsunuz yıllar sonra ikiniz evli @destere ile karşılıyorsun artık her şey daha da imkansız falan. :A