talk show olucak sanırım ülkemizde talk showlara ihtiyac var böyle ünlü isimler gelicekse eğer güzel program olabilir ama şarkıcı konuklarda çağırmaları lazım
talk show olucak sanırım ülkemizde talk showlara ihtiyac var böyle ünlü isimler gelicekse eğer güzel program olabilir ama şarkıcı konuklarda çağırmaları lazım
şu veleti görmeye sinir oluyorumbiricik dizim elif latin amerikayaı fethetmeye devam ediyor peru ve kolombiyadan sonra şili de de başlamış ilk gün tt de zirvede gündüz kuşapında 4.4 ile başlamış 5.3 olmuş 2.bölüm reytingi @cookies @vadikızı @Harunnn60 @mrt-06 @dosimosi @eskici @gizem ak @Aserat @denizz19
bu arada @Forumdash şok ezel dizisinin brezilyada reyting ortalaması 2.7 miş ondan önceki 3 dizi de 3 reytingin üstündeydi Ekli dosyayı görüntüle 52771 Ekli dosyayı görüntüle 52772
bu dizii izliyormuydun sen ?biricik dizim elif latin amerikayaı fethetmeye devam ediyor peru ve kolombiyadan sonra şili de de başlamış ilk gün tt de zirvede gündüz kuşapında 4.4 ile başlamış 5.3 olmuş 2.bölüm reytingi @cookies @vadikızı @Harunnn60 @mrt-06 @dosimosi @eskici @gizem ak @Aserat @denizz19
bu arada @Forumdash şok ezel dizisinin brezilyada reyting ortalaması 2.7 miş ondan önceki 3 dizi de 3 reytingin üstündeydi Ekli dosyayı görüntüle 52771 Ekli dosyayı görüntüle 52772
büyyünce seni çatlatacak inşallahşu veleti görmeye sinir oluyorum
hiç alakam yok ama başarısı takdire şayan bir kere denk geldim 90 lardaki gibi çekimler-konu falanbu dizii izliyormuydun sen ?
Bunun küçükken basını ezmeli büyüyünce basımıza bela olmasın ayollbüyyünce seni çatlatacak inşallah
hiç alakam yok ama başarısı takdire şayan bir kere denk geldim 90 lardaki gibi çekimler-konu falan
bu kız büyüyünce sen 40 yaşına gelince iyice pörsücenBunun küçükken basını ezmeli büyüyünce basımıza bela olmasın ayoll
öyle bir yazmissinki bende ihtimal vermedim zatenbüyyünce seni çatlatacak inşallah
hiç alakam yok ama başarısı takdire şayan bir kere denk geldim 90 lardaki gibi çekimler-konu falan
hahaha ozamanada kendi kızımı yetiştiricem ayoll yeni nesil cadolozlarla savasması için bayrağı kızıma teslim edecem @mrt-06bu kız büyüyünce sen 40 yaşına gelince iyice pörsücen
hahaha tövbe tövbeee başkalarından evlenirsek diyorum beee bizim şuankı halimizi çocuklrımız devam ettirirİyi de evlenirseniz oğlu neden kardeşinin peşine düşsün, bu ne iğrenç bir senaryo. 😱 @xemrexxx
Haa şimdi anladım, kader birleştirmezse diyorsun.hahaha tövbe tövbeee başkalarından evlenirsek diyorum beee bizim şuankı halimizi çocuklrımız devam ettirir
hahahah aa düşünsene kızım diyorkı senin su eski formunda bir sapık takıldı peşime babasının yerini öğrenip gidiyorum bakıyorum @destere hahaha dizi senaryosu gibiHaa şimdi anladım, kader birleştirmezse diyorsun.
Biraz Hangimiz Sevmedik'e benziyor. Kızın seni de yanına alıyor gidiyorsunuz yıllar sonra ikiniz evli @destere ile karşılıyorsun artık her şey daha da imkansız falan.hahahah aa düşünsene kızım diyorkı senin su eski formunda bir sapık takıldı peşime babasının yerini öğrenip gidiyorum bakıyorum @destere hahaha dizi senaryosu gibi
Dul olursak baba oğul peşimize takılırlar hahahaBiraz Hangimiz Sevmedik'e benziyor. Kızın seni de yanına alıyor gidiyorsunuz yıllar sonra ikiniz evli @destere ile karşılıyorsun artık her şey daha da imkansız falan.
yeni yılda katılıcak sanırım dizimizesultanım 7-8 aralıkta bosna da olacakmış @batuhankaralar ikna edemediniz mi hala bakalım edho ya ne zaman girecek ve @Çiğdem- i çatlatacak @cookies @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @Forumdash @mrt-06 @gizem ak @eskici Ekli dosyayı görüntüle 52776