En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diyorum ya oğlunun konuyu durup dururken Ataturk'e bağlamasından dolayı Cüneyt içşn öyle diyor. Cüneyt'in hangi filmi Atatürk'le alakalı da oğlu konuyu buralara getirdi diyor. Cüneyt'in konuşmasını izleyin. Cüneyt oğlunu kendisine baktiği için ona yardımcı oldugu için teşekkur konuşması yaparken oğluna söz veriyor oğlu gidiyor olayı başka yere çekiyor.
ayoll nihatın derdi cüneyte atatürköçi milliyetçi dedi diye kuduruyor böyle birisi değil cüneyt diyor kudurmuş anlayacağın :F

ayoll nihatın derdi cüneyte atatürköçi milliyetçi dedi diye kuduruyor böyle birisi değil cüneyt diyor kudurmuş anlayacağın :F
Git video izle dicem izlemeyecen biliyom. İzlesen de aynını diyecen boş verelim. @xemrexxx haber açmayı bırakıp böyle postlarla can sıkıntısını gideriyor. bu oğlan niye böyle anlamıyorum eski video bi de yeni olsa anlayacam :F

Git video izle dicem izlemeyecen biliyom. İzlesen de aynını diyecen boş verelim. @xemrexxx haber açmayı bırakıp böyle postlarla can sıkıntısını gideriyor. bu oğlan niye böyle anlamıyorum eski video bi de yeni olsa anlayacam :F
HAHAAH izledim ben bunu ayoll oyüzden biliyorum ertuğrul konusunda belada okumustum nihata :A ONUN TEK DERDİ CÜNEYTE MİLLİYETÇİ TATÜRKÇİ DENİLMESİNİ HAZMEDEMİYOR CÜNEYTİN ÖYLE BİRİSİ OLMADIĞINI KANITLAMAYA ÇALISIYOR :F

HAHAAH izledim ben bunu ayoll oyüzden biliyorum ertuğrul konusunda belada okumustum nihata :A ONUN TEK DERDİ CÜNEYTE MİLLİYETÇİ TATÜRKÇİ DENİLMESİNİ HAZMEDEMİYOR CÜNEYTİN ÖYLE BİRİSİ OLMADIĞINI KANITLAMAYA ÇALISIYOR :F
Onu bilmem ben olayı anlatıyordum sadece :F Kendisi de yalaka ona ne demeli:F

timurcuğum dubai de murat yıldrımla yapacağı yeni dizien bahsetmiş kadın başrol olarak sizin çok sevdiğiniz birini düşünüyoruz demiş acaba kim @Bully ve @destere nin ki mi :A @cookies @vadikızı @Çiğdem- @Forumdash @mrt-06 @Aserat @denizz19 @eskici @gizem ak @dosimosi
Cx92EriWIAAesG0.jpg