En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Düşen diziyi kurtarmak için az daha yağla kızı :A biz düşen oyuncuyu ayağa kaldırıyoruz (Meryem ve Gecenin Kraliçesi:A ) @xemrexxx

Benim ikinci seçeneğim Koton reklamıyla beni kendine aşık eden Fahriye'de :A
Al izle :A
6 yıldır sevgilisi sayesinde iş bulabilen kadın doğrıu seçim sana yakışır :A

neyse ben altın takmaya gidiyorum hindistandaki ilk engin bebek 5 günlük olmuş :))) anası babası engin akyürek hayranı olduğu için koymuş anası @vadikızı nın yarı yaşındadır haliyle @Çiğdem- le @dosimosi den de küçüktür:A @cookies @Aserat @gizem ak @eskici
CxEnN5wWQAEVZ_O.jpg

Yeni mi izliyon :F Cüneyt Arkın'dan cok oğlunun gereksiz konuşmasına laf ediyor.
@Forumdash oğlunun cüneyt arkına milliyetçi atatürkçi demesine bozulmus nihat cüneyt beye ağır hakaret etti ama konu nihat olunca değerlendirmeye gerek yok ayol allah belanı versin diyip geçiyorum :A :A :A

@Forumdash oğlunun cüneyt arkına milliyetçi atatürkçi demesine bozulmus nihat cüneyt beye ağır hakaret etti ama konu nihat olunca değerlendirmeye gerek yok ayol allah belanı versin diyip geçiyorum :A :A :A
Hayır dirilişçilere söz verilmedi ama durduk yere Ataturk propagandası yapıldı diyerek saydırmaya başliyor. Cüneyt'e saydırması boş cene oldugunu gösteriyor da oğlu da cok saçma konuştu durup dururken :F Cuneyt başka bişey diyecekti oğlu Ataturk'e bağladi olayı(b)

nihat doğanı haklı bulan üyeler skandal resmen @mrt-06 forumun kapatma düğmesine bas.ss
15sn 1dklık videoyu izleme git o konuyu baştan aşağı izle. Cüneytin konuşmasınımizle sonra konuş:X

Hayır dirilişçilere söz verilmedi ama durduk yere Ataturk propagandası yapıldı diyerek saydırmaya başliyor. Cüneyt'e saydırması boş cene oldugunu gösteriyor da oğlu da cok saçma konuştu durup dururken :F Cuneyt başka bişey diyecekti oğlu Ataturk'e bağladi olayı(b)

15sn 1dklık videoyu izleme git o konuyu baştan aşağı izle. Cüneytin konuşmasınımizle sonra konuş:X
yok ayoll cüneyt arkınmı atatürkçü diyor cüneytin hangi filmi atatürke milliyetçilğe hitap etmiş diyor sen anlamamıssın orada ağır bir hakareti var cüneyte pis herifin :ppp:

yok ayoll cüneyt arkınmı atatürkçü diyor cüneytin hangi filmi atatürke milliyetçilğe hitap etmiş diyor sen anlamamıssın orada ağır bir hakareti var cüneyte pis herifin :ppp:
Diyorum ya oğlunun konuyu durup dururken Ataturk'e bağlamasından dolayı Cüneyt içşn öyle diyor. Cüneyt'in hangi filmi Atatürk'le alakalı da oğlu konuyu buralara getirdi diyor. Cüneyt'in konuşmasını izleyin. Cüneyt oğlunu kendisine baktiği için ona yardımcı oldugu için teşekkur konuşması yaparken oğluna söz veriyor oğlu gidiyor olayı başka yere çekiyor.