Sen gerçeğe inanmayıp dedikoduya inanıyorsan başka lafım yok.
50 senelik usta oyuncu
Işıl Yücesoy'un Tuba hakkında yaptığı açıklama:
''Bu sette çalıştığım gençlerin, bir gün beş dakika geciktiklerini görmedim. Ezbersiz gelmiyorlar. Ben de onlara şapka çıkartıyorum. Tuba Büyüküstün ile ilk ‘Çemberimde Gül Oya’ da 10 yıl evvel karşı karşıya oynadığımda, çok tatlı, naif, cici bir kızdı. Zarife’yi oynadı. Zarife’den sonra da Tuba Büyüküstün oldu zaten. Şimdi iki çocuklu genç bir anne. İnsan, onur duyuyor. O sevgimiz, o saygımız hep devam ediyor''.
Uluslararası bir yönetmen
Ferzan Özpetek:
''Tuba Hak ettiği yerin daha fazlasını hak ediyor''.
Bunlar yeterli cevap oldu herhalde. Gerçek ağızdan çıkan laflara inanmayıp kaynaksız fan kafaların ürettiği laflara inanıyorsan başka da lafım yok.
Fan kafaları niye ciddiye alıp cevap yazıyorsam, bir daha beni böyle boş temelsiz şeylerle rahatsız edip etiket yollama. Her şeye he diyecek antici @cookies gibi adamlara gönder etiketlerini.
---------------------
Kösem'e gelince iddialar çok ciddi. Bundan dolayı TIMS bütün televizyon muhabir ve gazetecilerine set de yemek ikram edip harıl harıl dizinin daha fazla izlenebilmesi için reklam yapma gayretinde. Çünkü Fox'un zarar ettiği gün gibi ortada. Çoktan yayından kaldırmıştı da sözleşme olduğu için böyle bir adım atamıyor. Aralarındaki anlaşma bitince dizi final yapacak zaten. Yani Fox'ta yeni bir sezonu görmeyecek. Sen Tuba ile uğraşacağına bunlara, en son dizisi yayından kaldırılan Meryem'e kafa yor panpa.