gecen hafta cift point verdim nankör seni.akşam yollarım
ajdaya düşük point verince senin etkinliğini azalttık haddini öğrenmen dileğiyle
yaren carlosada guzel puan veriyorum ama 😉
gecen hafta cift point verdim nankör seni.akşam yollarım
ajdaya düşük point verince senin etkinliğini azalttık haddini öğrenmen dileğiyle
Attığın haberle Kıvanç'ın aldiği para haberi ne ilişiği var? Sen ancak cahil müritlerini kandırırsın ayrıca vakko'nun reklamı yapılmışokuyun da öğrenin bilmemek değil öğrenmemek ayıp demiş atalarımız @Forumdash @batuhankaralar ka yalan haber çıkarttınız kıvançka Tuba 130 bin alıyor diye yalan çıktı ayyy bu haberlerle anca @sürgünüm ü kandırırsınız
bu arada @Çiğdem- in ertuğrul oğlanına nanik yapmış leon ve murat oğlanlar dirilişe 3.sezonunda 1.1 milyon lira veriliyormuş nanik @HarzeM @EFE UYSAL @Billy Kane oyuncuları da trt onaylamak zorundaymış oyunculara dekolte yasak
timoş da estetik ameliyatı yasaklamış oyunculara @destere @dosimosi @denizz19 @Aserat @mrt-06 @cookies @vadikızı @eskici @gizem ak
http://www.gazetevatan.com/muhtesem-setler--1018633-pazar-vatan/
ay hoşt haberdediyor kıvanç 100 bin Tuba 80 bin alıyor diye ortalığa dolu yalan haber atılmıştı aldıkları ücretlerle ilgiliAttığın haberle Kıvanç'ın aldiği para haberi ne ilişiği var? Sen ancak cahil müritlerini kandırırsın ayrıca vakko'nun reklamı yapılmış
Yalandır o rakamlar be Çağatay bile 70 bin lira alıyormuş.ay hoşt haberdediyor kıvanç 100 bin Tuba 80 bin alıyor diye ortalığa dolu yalan haber atılmıştı aldıkları ücretlerle ilgili
o da yalandır nurgül sultanımız 60 bin alıyor haftalık faruk totoşu en büyük starlar bizde demek istiyor bu yalan haberlerle bence ama nanik onaYalandır o rakamlar be Çağatay bile 70 bin lira alıyormuş.
Saçmalama ya Nurgül'e 60 bin verirler mi adamlar paradan kısmak için figüranlara bile para vermiyorlar o kadına 60 bin mi verecekler.o da yalandır nurgül sultanımız 60 bin alıyor haftalık faruk totoşu en büyük starlar bizde demek istiyor bu yalan haberlerle bence ama nanik ona
Bu haberin doğruluğunu kanıtlayan ne? Öff ne boş şeylerle uğraştırıyorsun Başka haber yok mu?ay hoşt haberdediyor kıvanç 100 bin Tuba 80 bin alıyor diye ortalığa dolu yalan haber atılmıştı aldıkları ücretlerle ilgili
Aynen figuranlara para verilmiyor haberi neden forumda açılmadı acabaSaçmalama ya Nurgül'e 60 bin verirler mi adamlar paradan kısmak için figüranlara bile para vermiyorlar o kadına 60 bin mi verecekler.
öteki haberlerde söyleniyor diyordu burada şu ka alıyor diyorBu haberin doğruluğunu kanıtlayan ne? Öff ne boş şeylerle uğraştırıyorsun Başka haber yok mu?
Aynen figuranlara para verilmiyor haberi neden forumda açılmadı acaba
ayol adam sete 45 milyon lira harcıyor hala da üstüne ekliyor o haber yayolsa anında yalanlanırdı :Saçmalama ya Nurgül'e 60 bin verirler mi adamlar paradan kısmak için figüranlara bile para vermiyorlar o kadına 60 bin mi verecekler.
Ben açacaktım da çok üşendim konudan paylaşmıştım yoksa başlığını bile tasarlamıştım kafamda. "Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Skandal Emek Hırsızlığı!" şeklindeydi.Bu haberin doğruluğunu kanıtlayan ne? Öff ne boş şeylerle uğraştırıyorsun Başka haber yok mu?
ay bu arada meryoşun edho dan alacağı ücret için bazı sitler 50 bin lira diyor bazıları 50 bin dolar arada uçurum var ben en iyisi işime gelene inanayımBu haberin doğruluğunu kanıtlayan ne? Öff ne boş şeylerle uğraştırıyorsun Başka haber yok mu?
Peki o miktarın doğruluğu ne? Ben de yapımcı olsam sallarım bol keseden 70 milyon harcadım derim hadi aksini ispatla.öteki haberlerde söyleniyor diyordu burada şu ka alıyor diyor
ayol adam sete 45 milyon lira harcıyor hala da üstüne ekliyor o haber yayolsa anında yalanlanırdı :
elem keder koktu buralarBen açacaktım da çok üşendim konudan paylaşmıştım yoksa başlığını bile tasarlamıştım kafamda. "Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Skandal Emek Hırsızlığı!" şeklindeydi.
türkiyeden 10-11 önde gelen tv yazarı geldi ,bbc den geldiler, hollywood reporter dan geldiler, rusya ve ukraynadan 13 gazeteci geldi ayol timur fetö mu da bunların hepsini kandırsınPeki o miktarın doğruluğu ne? Ben de yapımcı olsam sallarım bol keseden 70 milyon harcadım derim hadi aksini ispatla.
Harbi Lordly konuları gibi olurmuş bir daha başlığı okuyunca fark ettim.elem keder koktu buralar
türkiyeden 10-11 önde gelen tv yazarı geldi ,bbc den geldiler, hollywood reporter dan geldiler, rusya ve ukraynadan 13 gazeteci geldi ayol timur fetö mu da bunların hepsini kandırsın
yamlız en çok izlenen diriliş ama setlere bakınca vatanımsensin le kösemin yanında çok ezik kalmış al sana tns nin bir yanlışı dahaHarbi Lordly konuları gibi olurmuş bir daha başlığı okuyunca fark ettim.
Haçlı medyasına inanacak değiliz.
İki diziye göre çok daha eski tarihi anlatıyor ne bekliyordun ki sette.yamlız en çok izlenen diriliş ama setlere bakınca vatanımsensin le kösemin yanında çok ezik kalmış al sana tns nin bir yanlışı daha
ayol işte daha eskiyi daha gerçekçi anlatabilmek için daha fazla emek verilmeli bence mesela vatanım sensin izmir seti yapılmış izmirdeki eski mahallelerde yapılabilir kösem topkadıda çekiliyor izin alınıp çekim yapılabilir ama dirilişin döneminden bişi kalmadı geriye set dışında :İki diziye göre çok daha eski tarihi anlatıyor ne bekliyordun ki sette.
Ben açacaktım da çok üşendim konudan paylaşmıştım yoksa başlığını bile tasarlamıştım kafamda. "Muhteşem Yüzyıl Kösem'de Skandal Emek Hırsızlığı!" şeklindeydi.
Neyse daha benzer haberler çok olur o zaman kaçırmayız.Keşke açsaydın ben de üşengeçlikten açamadım. Oysa ne güzel birgün olurdu forumda herkes musmutlu günü geçirirdi 😛
yönetime karşı darbe yapardık o zaman öncümüz fetüş amca aman biz safiye sultan gibiKeşke açsaydın ben de üşengeçlikten açamadım. Oysa ne güzel birgün olurdu forumda herkes musmutlu günü geçirirdi 😛
Noldu bunun dizi işi?yönetime karşı darbe yapardık o zaman öncümüz fetüş amca aman biz safiye sultan gibi