Mesut Bey Kırgın Çiçekleri izliyormuş demek![]()
Adam tv eleştirmeni izlemesin mi.
Mesut Bey Kırgın Çiçekleri izliyormuş demek![]()
Pazartesi akşamının tek gerçeğini izlemiş ki eleştirmiş gayet normal. Her zaman övülecek diye kaide mi varAdam tv eleştirmeni izlemesin mi.![]()
Pazartesi akşamının tek gerçeğini izlemiş ki eleştirmiş gayet normal. Her zaman övülecek diye kaide mi var![]()
Yoo aksine dizimi övdüm Mesut Yar İçerdeyi izlemiyormuşHayır sen öyle bir tepki verdin ki anormal kaçtı. Adam dizi eleştirmeni olarak izliyor. Bu kadar 3. sınıf kanal 7 dizileri konumuna getirme dizini.![]()
Yoo aksine dizimi övdüm Mesut Yar İçerdeyi izlemiyormuş![]()
Bana yazdı eleştiri yaptım da cevap verdiAdam sadece pazartesi mi dizi izliyorAyrıca pazartesi izlediğini nerden çıkarttın senin diziyi.
![]()
Bana yazdı eleştiri yaptım da cevap verdi![]()
Kes be neyse benim işim varNiye bu yazısından çıkarmış gibi konuşuyorsun peki![]()
Kes be neyse benim işim var![]()
Hürriyet gazetesinin verdiği Kelebeği kaale alıp Posta gazetesinin tv yazarını kaale almamak? İkisi de Doğan Medya canısı.kaale almıyoruz dedim ne derleerse tersi doğrudur demedim![]()
Adam Beni Affet'i bile izliyor.Mesut Bey Kırgın Çiçekleri izliyormuş demek![]()
Canım sana çok laf yetiştiririm ama vizelerim başlıyor cumartesi pazar o sebepleKapağı yedin kıvırdın şimdi.![]()
Canım sana çok laf yetiştiririm ama vizelerim başlıyor cumartesi pazar o sebeple![]()
Senin o arizonayı elemeden elenmemHarika bu fırsatta seni eleyelim ms'den.![]()
Onların kıçları açık kalmış
Arovana kazanamaz boşuna uğraşma![]()
Rihanna yine popüler ama Ariyanayı ben ilk kez duydumRihanna içinde öyle diyordun.![]()