Son zamanlarda yeni bir şeyler izleyebilme becerimi kaybettim gibi.
Yorum yapasım da yok hiç ama kısa dipnotlarla izlediğim filmleri yazayım yine de.
Walk The Line | 8.5 |
Rear Window | 8.2 |
The Best Offer | 7.7 |
Dial M For Murders | 7.0 |
The Greatest Showman | 5.0 |
Walk The Line: Çok keyifli ve akıcı bir biyografik filmdi. Güzel country müzikler eşliğinde çok iyi bir film izledik. Joaquin Phoenix ve Reese Witherspoon'ın performansları harikaydı...
Rear Window: Röntgencilik temalı ilk filmlerden sanırım. Güzel bir fikir ve yılına göre de çok iyi bir film fakat filmin gelişme kısmı 1 tık yavan kalmış gibi geldi bana, daha keyifli olabilirdi. Son 10-15 dk çok iyiydi, bayağı bir gerildim izlerken.
The Best Offer: Çok sürükleyici, gizem seviyesi yüksek ilgi çekici bir filmdi ama senaryoda tatmin etmeyen kısımlar vardı. Finali pek beğenmedim, daha çarpıcı bir sonla bitseydi harika diyeceğim bir film olurmuş ama bu haliyle diyemiyorum. Gayet güzeldi yine de, keyifli bir zaman geçirdim.
Dial M For Murders: Hitchcock'ın izlediğim 5 filmi arasında en az sevdiğimi oldu. İyiydi ama günümüz gözüyle izleyince çok bir olayı olmayan ve biraz sıradan kalan bir cinayet filmiydi. Diyaloglar fazlaydı, sıktığı sekanslar oldu...
The Greatest Showman: Masalsı filmlerden pek haz etmeyen biri olarak bu filmi de hiç sevmedim. Basit ve kötü bir senaryosu vardı. Senaryo olmayınca da güzel müzikler ve görsellik beni çekmiyor maalesef. Bu tarz müzikaller bana göre değil gibi...
@bazinga bu filme 9.5 vermene şaşırdım. Şu an tekrar bakıyorum listene de genel olarak 9 puan verdiğin filmler 9.5 verdiklerinden daha kalburüstü yapımlar, biraz ilginç geldi bana.