En Son İzlediğiniz Film? 🎞

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Çok sevdiğim söylenmez filmi baya yapmacık buldum.Kurgu çok kötüydü.

Özellikle şu kısımlar:

ormanda olanlar berbattı.Samuray gibi efsanelerin yanında bu kadar ağır büyüye kaçılması kötüydü.Ayrıca acayip derecede Game Of Thrones esintiliydi o sahne.
Sonra Ezilen adamın bir anda emir verme konuna geçmesi çok yapmacıktı.Adamda güzel oynayamayınca çok kötü sahneler olmuş.

Böyle efsane karakterlerin çok klişe senaryo ile anlatılması çok kötüydü.Acayip derecede sıkıcı buldum.Beğendiğim yerleride vardı tabi çok kötü değildi.

Müziklerde çok kötüydü.Güzeldi ama sahnelere hiç yakışmamıştı.

En sevdiğim karakter:Başrol kızdı.Adı Mika gibi bir şeydi.
En Sevdiğim Sahne: Düğpünde basma sahnesiydi atlayıp zıpladıkalrı sahne iyiydi.
Filme Puanım:
Başrol kötüydü.Kurgu kötüydü...Ama Emek vardı o görülüyor.Zorda olsa...

3.5/10 4 fazla gelirdi.:D
 
Son düzenleme:
hayır hatırlamıyorum fetih ne onu bile hatırlamıyorum :D

bu arada en son uyumsuzu izledim fena sayılmazdı güzel bir distopya kurmuşlar 10/7

Captain America the winter soldier'da güzeldi ama hiç bi zaman bir captain america fanı olamadım onada 10/7.2
bu seneki filmlerin hiçbirini izlemedin sanırım ?
 

Bu aksam TRT1 ekranlarinda 'Büyük Yolculuk' ismiyle ekrana gelen bir filmdi. Televizyonda pek bir sey yoktu ve babam bu filmi daha önce duydugunu belirtti. Takildik kaldik ve sonuna kadar izledik.

Yasli bir adam ve onun pek iyi anlasamadigi oglunun arabayla Fransadan Mekkeye yolculugunu anlatan bir film.

Filmin baglayici hic bir yani olmasada, oyunculari ve oyunculuklarini orta derecede bulsam da, verdigi mesaj ile taktir edilecek bir film olmus. Dinimiz güzel ve olmasi gerektigi sekli ile sergilenmis.

Bazi seyleri tam olarak hala cözemedim ama filmin amaci sanirim herkese kendi tahminini yaptirmak birazda.

Icerik ve konu iyi olup diger yanlari idare ettigi icin puanim 6/10.
 

Disconnect

Açıkçası filmi beğeneceğimi düşünüyordum ancak bu kadarını beklemiyordum.

Film farklı birkaç hikayeyi konu alıyor. Hikayelerin 3'ü de ilgi çekiciydi. Birini beğenmezsen diğerini beğenirsin. Hikayeleri değerlendirecek olursam;
İntihar eden çocuğun hikayesi filmin en büyük konusuydu. Özellikle sonlara doğru tavan yapan bu hikayeydi.
Bir diğer hikaye ise dolandırıcı mağduru genç çiftimizinkiydi. Bu hikaye filme en iyi girişi yapmıştı. Ancak film bittikten sonra en kötü işlenmiş hikayenin bu olduğunu düşündüm. Çünkü diğerlerine oranla daha geride kalmıştı.
Son hikayemiz ise haberci kadınınki. Bu hikaye de orta seviyede başlayıp öyle bitti. Ancak cinsel istismarın üzerine daha çok gidilebilirdi.

Kurgusu çok iyiydi. İzleyenler Crash'a benzetmiş. Ben izlemedim ama o filmi de izlemem kesinleşti çünkü hem etkinlik kapmasamında hem de olaylar bu filmdekine göre daha iyi bağlanmış deniliyor.

Filmle ilgili aklıma takılan tek soru:
Dolandırılan çift, dolandırıcının evine gidip onu silahla tehdit edecekleri gece, son anda dedektif arıyor ve dolandırıcının o olmadığını söylüyor. Sanki burada adamın karısı dedektife olanları anlatmış ve kocasını durdurması için bunu yapmasını söylemiş olabilir.

Oyunculuklar da muhteşem bir şey göremedim. Çok iyi değillerdi.

Genel olarak konuşmalar değil, yazışmalardan oluşuyor film. Bu yüzden biraz sessiz ve kimine sıkıcı gelebilir. Fakat ben filmden hiç sıkılmadım.

9/10 (Crash'ı izledikten sonra düşürebilirim.)
 

Behzat C. Bir Ankara Polisiyesi dizisini ilk baslarda izlemistim. Daha sonra pek takip etmedim, ama begenerek izledigim bir diziydi. Erdal Beşikcioglu'nu oyuncu olarak cok severim ve dizinin Film versiyonu "Ankara Yaniyor" da bircok sevdigim oyuncu vardi.

Acik söylemem gerekirse filmin kadrosu pek aklimda degildi, dizide oynayan oyuncular haric ek olarak kim vardi bilmiyordum. Riza Kocaoglu, Serenay Sarikaya ve Sanem Celik'i görünce cok sevindim, Asli Tandogan'i gördükten sonra süper ötesi bir kadro diyebilecegim bir filmmis diyebilirim.

Filmin icerigini orta derecede buldum. Daha iyi olabilirdi belki. Ama Türkiye'de olup biten bazi seylere deginilmesi sevdigim noktalardan biriydi diyebilirim. Hareketli gecmesi, yani bir seyin üzerinde fazla durulmadan olaylari ilerletilmesi hem dizinin hem de filmin sevdigim yanlarindandi.

Genel olarak begendigim bir film oldu. Filme önce 8 puan verecektim ama cok iyi kadrosunu göz önünde bulundurarak puanim 8.7/10.
 
Behzat Ç Ankara Yanıyor
Çok güzel filmdi
Aksiyon tam yerinde
Gerilim ve Efektler çok iyi olmuş
Rıza Kocaoğlu na ayrıca Tebrikler
Film e
10\8 puan
 

Son zamanlarda izledigim en iyi aksiyon filmiydi diyebilirim. Kadro zaten olaganüstü. Tüm bildigimiz efsaneler var filmde. Üstüne birde seyir zevki bol aksiyon dolu sahnelerle donatilmis, efektleri ve müzikleriyle insani icine ceken bir film cikiyor ortaya.

Mükemmele yakin bir film bence.

9.5/10
 
Amazing Spider-Man 1
9/10
Amazing Spider-Man 2
9.5/10

Eski Spiderman çok daha iyidi, zaten konu olarak hiç farkı da yok, adamlar değişik, olaylar hafif değiştirip yeni film çekmişler. Ama güzeldi yine. Büyük ihtimal 3.sü de gelecek çünkü ucu açık bitti. 2'nin sonu üzücü bitti. :T

Bu arada yeni Spiderman'i bir yerden çıkarıcam ama.. 😕 Dr.Who'dan mı acaba? :D @berkann @OzaN @Forumdash
 
Son düzenleme:
Alvin ve Sincaplar 3 Eğlence Adası
Filmin konusu güzelde .Biraz klişe olmuş gibi. Alvin 2 deki esprilerin çoğu bu filmdede yer almış.
Puanım :
10 / 6
 

Dün aksam aslinda Sag Salim izleyecektim ki daha önce izledigimi fark ettim o filmi. :D
Romantik Komedi'nin ilk filmini izlemistim, hatta Türkiye'de izindeyken DVD'sini bile almisim, evde duruyor. :D ikinci filmini hic tamamiyle izleyememistim, dün aksama nasip oldu.

Oyuncu kadrosu bircok tanidigimiz oyuncudan olusuyor ve hepside bence birbirinden iyi oturmus rollerine. Özellikle Sinem Kobal'in kiskancliklari üzerine kurulu bu filmde Sinem Kobal rolünün üstesinden gelmis diyebiliriz.

Eglenceli ve bir o kadar da güldüren bir film olmus. Özellikle Gürgen Öz'in rolü cok güldürdü. :D

Tahmin etmistim aslinda sonunda onun da evlenecegini ama cocuk olayinda koptum. :D

Türk filmleri arasinda özellikle kadro olarak güclü bir film ve güldüren tarafi oldugu icin filme puanim 8.5/10.