Sonuna kadar seninleyim 😉 bu kezde sana destek olacam benşarkıların gidişatı durumu belirler ama dediğin gibi en azından çeyrek finale kadar @Dosi ile iyi anlaşırız ama çeyrekten sonra çıkar çatışması başlayabilir
Sonuna kadar seninleyim 😉 bu kezde sana destek olacam benşarkıların gidişatı durumu belirler ama dediğin gibi en azından çeyrek finale kadar @Dosi ile iyi anlaşırız ama çeyrekten sonra çıkar çatışması başlayabilir
sonuna kadar birlikteyizde dedim hanı ilerde zara ile ariananın side to side ı karşı karşıya gelirse mesela yaniSonuna kadar seninleyim 😉 bu kezde sana destek olacam ben
Sorun değil sadece Shakira finalde olursa kara kedi girebilir. başka türlü seninle ayni tarafta olacam 😉 @Harunnn60sonuna kadar birlikteyizde dedim hanı ilerde zara ile ariananın side to side ı karşı karşıya gelirse mesela yanizaradan vazgeçmek zorunda kalablirm o yüzden belki aramıza kara kedi girebilir
ya işte dediğim buyduSorun değil sadece Shakira finalde olursa kara kedi girebilir. başka türlü seninle ayni tarafta olacam 😉 @Harunnn60
Bir tek Shakira. Baska diğerlerini liste dışı bırakırım sen istersenya işte dediğim buydudemekki seninde olmazsa olmazların varshakirayı severim bir kaç istisna dışında ters düşeceğimizi sanmıyorum
shakira nın tekli şarkılarını seviyorum son zamanlarda oğlanlarla ortak şarkı yapıyor sinir ediyor beniBir tek Shakira. Baska diğerlerini liste dışı bırakırım sen istersen
Ama bir tanesi var favorim, oğlan var yanindashakira nın tekli şarkılarını seviyorum son zamanlarda oğlanlarla ortak şarkı yapıyor sinir ediyor beni
bumuyduAma bir tanesi var favorim, oğlan var yaninda
bizim sahurun bitmesine 13 dakika kaldi
ben yavastan gideyim artik. iyi geceler
Şimdi @sokak sanati düşünsün
daha işler kızışmadı şöyle bir çeyreğe doğru coşarız artıkWork dışında uğraşmam. Oda zaten finale gider
@destere geçen yılı mumla arıyorsun bakıyorumda.@Harunnn60 gagacı sen Arianator ve Navy olan bizden memnun kalırsın anca.
muhteşemsin dosiAriana Grande
Jennifer Lopez
Sia
LP - Lost On You
@destere Burada zevkimiz hemen hemen aynı
neyse ben diğerlerine kullanmaya gidiyorum ama mesajlarda belirtmem
Haziran'da biter.daha işler kızışmadı şöyle bir çeyreğe doğru coşarız artıkyalnız bu ağırlıkta giderse @Harunnn60 haziran bitene kadar yarı finallere gelemeyeceğiz gibi haziran sonundada ben yokum buralarda
yeni gruplarda olmasını istediğimiz sanatçılar var istek alıyormusunHaziran'da biter.Yarın yeni gruplar açılacak merak etme.
Alırım istek siz söyleyin belki vardır.yeni gruplarda olmasını istediğimiz sanatçılar var istek alıyormusun
2017 çıkışlı şarkılar olmuyordu değilmiAlırım istek siz söyleyin belki vardır.
Aynen.2017 çıkışlı şarkılar olmuyordu değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?