2016 En Favori Yabancı Şarkı - 2016 | D Grubu

En fazla 4 Aday Seçebilirsiniz!

• One Direction - History (Official Video)

Oy: 2 11.1%
  • Jennifer Lopez - Ain't Your Mama

Oy: 14 77.8%
  • Ariana Grande - Side To Side ft. Nicki Minaj

Oy: 15 83.3%
  • Rihanna - Kiss It Better (Explicit)

Oy: 9 50.0%
  • Sia - The Greatest

Oy: 14 77.8%
  • Chino y Nacho - Andas En Mi Cabeza ft. Daddy Yankee

Oy: 0 0.0%
  • LP - Lost On You [Official Video]

Oy: 13 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tabiki ariananın side to side ı :)

bugünlerde hüzünlü parçalara merak sardım tuhaf bişeyler oluyor bana :) @Dosi den bana bulaştı sanırım :)
Takıl bana hayatını boşla :F
beni etiketleyince bana kimi seçeceğim hakinda öneride bulundun sandım.
ben gün icinde dinler oylamami yaparim ve senin oyladiklarinida dikkatlice dinlerim :A

Dünde görünüyordu iyice kaybettin kendini sen. Bu doktora görün.:A
Hhaha aa 2 saat insan sadece sonuc açıklıyor baska bşi yapmadan gerçekten ruhen bitiyor üstüne sorgu odasıda çekince gece 3 lere gelmiş kafa gitti ayoll :A @mrt-06 da şampiyon etkiketi ne zamana akdar yetişmeli dedi pazar gecesi diyeceğime yarın gece diye bu geceyi demişim bugün fark ettim :A :A :A @Harunnn60

Hhaha aa 2 saat insan sadece sonuc açıklıyor baska bşi yapmadan gerçekten ruhen bitiyor üstüne sorgu odasıda çekince gece 3 lere gelmiş kafa gitti ayoll :A @mrt-06 da şampiyon etkiketi ne zamana akdar yetişmeli dedi pazar gecesi diyeceğime yarın gece diye bu geceyi demişim bugün fark ettim :A :A :A @Harunnn60
B12 nasıl sende bi baktır bence. :A

seni @Çiğdem- e havale ediyorum lopez elenirse kabahatli sensin gerçi şu an durumu iyi ama bellide olmaz her an şutlanabilir :)
Sie ağır bastı:A
@Harunnn60 ayıp etmiş ben sırf onun için gaga demiştim @sokak sanati içinde rihanna ama artık bu ikilinin sevdiği şarkıcılara oy yok birazdan diğer gruplarıda oylayacam
:Z:Z:Z

@Harunnn60 ayıp etmiş ben sırf onun için gaga demiştim @sokak sanati içinde rihanna ama artık bu ikilinin sevdiği şarkıcılara oy yok birazdan diğer gruplarıda oylayacam
:Z:Z:Z
onlardan bir fok olmaz zaten:) bundan sonra benim dediklerime oy ver :)

sia nın burdaki şarkısında pek bişey yok ben C gurubundaki şarkısını seviyorum :) Sia - Cheap Thrills (Lyric Video) ft. Sean Paul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...