Attınmı hesap ver ozaman ben senin için gaga dedim çünkü sözlerin gaganın diğer turlarındakı kaderini belirleyecek @destereOy çiğdem oy. Bir günde tam güvensen bana.
Attınmı hesap ver ozaman ben senin için gaga dedim çünkü sözlerin gaganın diğer turlarındakı kaderini belirleyecek @destereOy çiğdem oy. Bir günde tam güvensen bana.
Sanki elinde bıçak varmış gibi bir his geldi.Attınmı hesap ver ozaman ben senin için gaga dedim çünkü sözlerin gaganın diğer turlarındakı kaderini belirleyecek @destere
Hhaha aa daha tehkilelisi varSanki elinde bıçak varmış gibi bir his geldi.
Gönlümü al önce..ssSende @destere ile aramıza gel bakalım @sokak sanati ni hedef alıyoruz hem o tek savasmaya alıskın
tablodan lopeze oy attığın anlaşılmıyorki tabloyu niye koydunki @Çiğdem- inanma buna lopeze oy atmamış
Şimdi lopez yapacam seni görcen.sstablodan lopeze oy attığın anlaşılmıyorki tabloyu niye koydunki @Çiğdem- inanma buna lopeze oy atmamış
Güzel fikir. Destere için sancılı geçer.Hhaha aa aramıza oturman @destere ye en kötü darbe cnm gönlün alınır işte
bu gurupta ARİANA ve LP yi pas geçmesen mesut bahtiyar oluruz dosiTakıl bana hayatını boşla
beni etiketleyince bana kimi seçeceğim hakinda öneride bulundun sandım.
ben gün icinde dinler oylamami yaparim ve senin oyladiklarinida dikkatlice dinlerim
Seni kırmam 😉bu gurupta ARİANA ve LP yi pas geçmesen mesut bahtiyar oluruz dosi
diğer guruplara bir göz attınmı ordada güzel şeyler var mesela imanySeni kırmam 😉
Paparaziounun izlenmeleri düşük.diğer guruplara bir göz attınmı ordada güzel şeyler var mesela imany
daha guruplar eksik bence larsonla paparaziou ortada gözükmüyor @Harunnn60 dan yeni gurup açmasını bekliyoruz
izlenmelerinden bize ne biz guruplarda görmek istiyoruz burası forum dünyası burda işler youtube a göre ayarlanmıyorPaparaziounun izlenmeleri düşük.
la @Çiğdem- seni haşlayacak jenifer teyzeye oy atmamışsınJennifer Lopez - Ain't Your Mama
Ariana Grande - Side To Side ft. Nicki Minaj
Sia - The Greatest
LP - Lost On You [Official Video]
hic birine bakamadim. bugun evde degildim. Oylamadan önce senin mesajlara bakacam zaten 😉 Yarin haledecemdiğer guruplara bir göz attınmı ordada güzel şeyler var mesela imany
daha guruplar eksik bence larsonla paparaziou ortada gözükmüyor @Harunnn60 dan yeni gurup açmasını bekliyoruz
Nasıl atmadım bir daha bakizlenmelerinden bize ne biz guruplarda görmek istiyoruz burası forum dünyası burda işler youtube a göre ayarlanmıyor
la @Çiğdem- seni haşlayacak jenifer teyzeye oy atmamışsın
sonra gördm bana darbe vurmuşsunNasıl atmadım bir daha bak
Bir şarkılık yer kalmıştı en çok izlenen şarkısını ekleyin koyarım. Şimdi eklemezsem durmazsın sen. 2016'da yayınlanmış olacak. 3.5 M izlenen şarkısı vardı onu yazın bana isterseniz. @Dosiizlenmelerinden bize ne biz guruplarda görmek istiyoruz burası forum dünyası burda işler youtube a göre ayarlanmıyor