Dün yoruldun evet baya.aa yok dün gece oy kullandım haldede görünmüyordu şimdi görünüyor
ya ben dedğim sırada düzelttin yada ben yorgunluktan UYKULU HALDE fark edemedim gecenin bir saatiydi![]()
Dün yoruldun evet baya.aa yok dün gece oy kullandım haldede görünmüyordu şimdi görünüyor
ya ben dedğim sırada düzelttin yada ben yorgunluktan UYKULU HALDE fark edemedim gecenin bir saatiydi![]()
Ms SONUCLARINDAN SONRA GERÇEKTEN SUNUCULAR bir yoruluyor onun üstüne birde sorgu odasında yakalandık dinlenmeye fırsdat olmadıDün yoruldun evet baya.![]()
aa yok dün gece oy kullandım haldede görünmüyordu şimdi görünüyor
Sorgu odasına neden 3.kez girdin onu anlamadım zaten.Ms SONUCLARINDAN SONRA GERÇEKTEN SUNUCULAR bir yoruluyor onun üstüne birde sorgu odasında yakalandık dinlenmeye fırsdat olmadı![]()
Orada sor cevaplıyayımSorgu odasına neden 3.kez girdin onu anlamadım zaten.İlla yorucan kendini.
![]()
Takıl bana hayatını boşlatabiki ariananın side to side ı
bugünlerde hüzünlü parçalara merak sardım tuhaf bişeyler oluyor bana@Dosi den bana bulaştı sanırım
![]()
Hhaha aa 2 saat insan sadece sonuc açıklıyor baska bşi yapmadan gerçekten ruhen bitiyor üstüne sorgu odasıda çekince gece 3 lere gelmiş kafa gitti ayollDünde görünüyordu iyice kaybettin kendini sen. Bu doktora görün.![]()
B12 nasıl sende bi baktır bence.Hhaha aa 2 saat insan sadece sonuc açıklıyor baska bşi yapmadan gerçekten ruhen bitiyor üstüne sorgu odasıda çekince gece 3 lere gelmiş kafa gitti ayoll@mrt-06 da şampiyon etkiketi ne zamana akdar yetişmeli dedi pazar gecesi diyeceğime yarın gece diye bu geceyi demişim bugün fark ettim
![]()
![]()
@Harunnn60
hhaha çok yorulduğumda oluyor daha bunamadık sanırımB12 nasıl sende bi baktır bence.![]()
Demirine de baktır bi .hhaha çok yorulduğumda oluyor daha bunamadık sanırım![]()
![]()
![]()
sorunu cevapladım şimdide ms finalini ayarlamaya çalısıyorumDemirine de baktır bi .![]()
![]()
seni @Çiğdem- e havale ediyorum lopez elenirse kabahatli sensin gerçi şu an durumu iyi ama bellide olmaz her an şutlanabilirSie ağır bastı![]()
Bende Sie dedimseni @Çiğdem- e havale ediyorum lopez elenirse kabahatli sensin gerçi şu an durumu iyi ama bellide olmaz her an şutlanabilir![]()
seni @Çiğdem- e havale ediyorum lopez elenirse kabahatli sensin gerçi şu an durumu iyi ama bellide olmaz her an şutlanabilir![]()
@Harunnn60 ayıp etmiş ben sırf onun için gaga demiştim @sokak sanati içinde rihanna ama artık bu ikilinin sevdiği şarkıcılara oy yok birazdan diğer gruplarıda oylayacamSie ağır bastı![]()
onlardan bir fok olmaz zaten@Harunnn60 ayıp etmiş ben sırf onun için gaga demiştim @sokak sanati içinde rihanna ama artık bu ikilinin sevdiği şarkıcılara oy yok birazdan diğer gruplarıda oylayacam
![]()
sia nın burdaki şarkısında pek bişey yok ben C gurubundaki şarkısını seviyorum
Ben naptım anlamadım@Harunnn60 ayıp etmiş ben sırf onun için gaga demiştim @sokak sanati içinde rihanna ama artık bu ikilinin sevdiği şarkıcılara oy yok birazdan diğer gruplarıda oylayacam
![]()
Oy çiğdem oy.