2016 En Favori Yabancı Şarkı - 2016 | D Grubu

En fazla 4 Aday Seçebilirsiniz!

• One Direction - History (Official Video)

Oy: 2 11.1%
  • Jennifer Lopez - Ain't Your Mama

Oy: 14 77.8%
  • Ariana Grande - Side To Side ft. Nicki Minaj

Oy: 15 83.3%
  • Rihanna - Kiss It Better (Explicit)

Oy: 9 50.0%
  • Sia - The Greatest

Oy: 14 77.8%
  • Chino y Nacho - Andas En Mi Cabeza ft. Daddy Yankee

Oy: 0 0.0%
  • LP - Lost On You [Official Video]

Oy: 13 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şarkıların gidişatı durumu belirler ama dediğin gibi en azından çeyrek finale kadar @Dosi ile iyi anlaşırız ama çeyrekten sonra çıkar çatışması başlayabilir :)
Sonuna kadar seninleyim 😉 bu kezde sana destek olacam ben :Z

Sonuna kadar seninleyim 😉 bu kezde sana destek olacam ben :Z
sonuna kadar birlikteyizde dedim hanı ilerde zara ile ariananın side to side ı karşı karşıya gelirse mesela yani:) zaradan vazgeçmek zorunda kalablirm o yüzden belki aramıza kara kedi girebilir :)

sonuna kadar birlikteyizde dedim hanı ilerde zara ile ariananın side to side ı karşı karşıya gelirse mesela yani:) zaradan vazgeçmek zorunda kalablirm o yüzden belki aramıza kara kedi girebilir :)
Sorun değil sadece Shakira finalde olursa kara kedi girebilir. başka türlü seninle ayni tarafta olacam 😉 @Harunnn60

Sorun değil sadece Shakira finalde olursa kara kedi girebilir. başka türlü seninle ayni tarafta olacam 😉 @Harunnn60
ya işte dediğim buydu :) demekki seninde olmazsa olmazların var :) shakirayı severim bir kaç istisna dışında ters düşeceğimizi sanmıyorum :)

ya işte dediğim buydu :) demekki seninde olmazsa olmazların var :) shakirayı severim bir kaç istisna dışında ters düşeceğimizi sanmıyorum :)
Bir tek Shakira. Baska diğerlerini liste dışı bırakırım sen istersen :A

shakira nın tekli şarkılarını seviyorum son zamanlarda oğlanlarla ortak şarkı yapıyor sinir ediyor beni :)
Ama bir tanesi var favorim, oğlan var yaninda :A
bizim sahurun bitmesine 13 dakika kaldi :)
ben yavastan gideyim artik. iyi geceler

Ariana Grande
Jennifer Lopez
Sia
LP - Lost On You

@destere Burada zevkimiz hemen hemen aynı :)
neyse ben diğerlerine kullanmaya gidiyorum ama mesajlarda belirtmem :)

Jennifer Lopez - Ain't Your Mama (Şarkıcalardan bir isteğim olacak şarkı dinlemeye geliyor film izlemeye değil, 3dklık video neyinize yetmiyor :( )

LP - Lost On You "Favorim"

Birde Sia'ya verdim.

Work dışında uğraşmam. Oda zaten finale gider:D

@destere geçen yılı mumla arıyorsun bakıyorumda.:A @Harunnn60 gagacı sen Arianator ve Navy olan bizden memnun kalırsın anca.:A
daha işler kızışmadı şöyle bir çeyreğe doğru coşarız artık :) yalnız bu ağırlıkta giderse @Harunnn60 haziran bitene kadar yarı finallere gelemeyeceğiz gibi haziran sonundada ben yokum buralarda :)

Ariana Grande
Jennifer Lopez
Sia
LP - Lost On You

@destere Burada zevkimiz hemen hemen aynı :)
neyse ben diğerlerine kullanmaya gidiyorum ama mesajlarda belirtmem :)
muhteşemsin dosi :) ben sia yı yazamamıştım gerçi rihannayı tercih etmiştim ama sen o açığıda kapatmışsın :) rihannanın bu şarkısınıda sevmeme rağmen tabiki bir work değil elensede olur :)

LP coşmuş harika gidiyor tur atladı sanırım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...