2016 En Favori Yabancı Şarkı - 2016 | D Grubu

En fazla 4 Aday Seçebilirsiniz!

• One Direction - History (Official Video)

Oy: 2 11.1%
  • Jennifer Lopez - Ain't Your Mama

Oy: 14 77.8%
  • Ariana Grande - Side To Side ft. Nicki Minaj

Oy: 15 83.3%
  • Rihanna - Kiss It Better (Explicit)

Oy: 9 50.0%
  • Sia - The Greatest

Oy: 14 77.8%
  • Chino y Nacho - Andas En Mi Cabeza ft. Daddy Yankee

Oy: 0 0.0%
  • LP - Lost On You [Official Video]

Oy: 13 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hic birine bakamadim. bugun evde degildim. Oylamadan önce senin mesajlara bakacam zaten 😉 Yarin haledecem
@Harunnn60 a baskı kuralım helenayı listeye koymakta direniyor dosi :)

Bir şarkılık yer kalmıştı en çok izlenen şarkısını ekleyin koyarım. :A Şimdi eklemezsem durmazsın sen. :A 2016'da yayınlanmış olacak. 3.5 M izlenen şarkısı vardı onu yazın bana isterseniz. :) @Dosi
eklemezsen konuyu benzin döküp yakarım :)

Bir şarkılık yer kalmıştı en çok izlenen şarkısını ekleyin koyarım. :A Şimdi eklemezsem durmazsın sen. :A 2016'da yayınlanmış olacak. 3.5 M izlenen şarkısı vardı onu yazın bana isterseniz. :) @Dosi
Ama oylama kapanacak haksizlik olur. onu ikinci tura atmak zorundasin :A ve sarkiyi bulma senin görevin bizi niye yoruyon demi @destere :A

Ama oylama kapanacak haksizlik olur. onu ikinci tura atmak zorundasin :A ve sarkiyi bulma senin görevin bizi niye yoruyon demi @destere :A
Diğer gruplarda yarışacak ne 2.turu. :A E,F,G grupları var daha.ss Ben şarkıyı seçersem en kötüsünü seçebilirim de. :A
Bi @destere bi sen iyice saflaştınız gece gece.ss :weary:

şimdi gidip pis bir şarkı seçer lady gaga sırf helenayı elemek için bence ona bırakma bu işi güzel bir şarkısını koyduralım listeye :)
ayrıca zara larson mutlaka olmalı zarasız listemi olur :)

şimdi gidip pis bir şarkı seçer lady gaga sırf helenayı elemek için bence ona bırakma bu işi güzel bir şarkısını koyduralım listeye :)
ayrıca zara larson mutlaka olmalı zarasız listemi olur :)
Zara dami yok :O ozaman sen Zara sarkisini seç onu koyalim 😉

Diğer gruplarda yarışacak ne 2.turu. :A E,F,G grupları var daha.ss Ben şarkıyı seçersem en kötüsünü seçebilirim de. :A
Bi @destere bi sen iyice saflaştınız gece gece.ss :weary:
Grip olmusum saf yapti evet :A zaten iftara kadarda 20 saat var onunda tatli telasi var :A kafa şuan karısık :A

Sen kimi destekleyecen acaba merak ediyorum. :A Şuan herkese mavi boncuk. :A Çeyreke doğru asıl tercihin belli olur. :A

28 Mayıs 20:46 galiba. Var baya yani.
şarkıların gidişatı durumu belirler ama dediğin gibi en azından çeyrek finale kadar @Dosi ile iyi anlaşırız ama çeyrekten sonra çıkar çatışması başlayabilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...