Sonuna kadar seninleyim 😉 bu kezde sana destek olacam benşarkıların gidişatı durumu belirler ama dediğin gibi en azından çeyrek finale kadar @Dosi ile iyi anlaşırız ama çeyrekten sonra çıkar çatışması başlayabilir![]()
Sonuna kadar seninleyim 😉 bu kezde sana destek olacam benşarkıların gidişatı durumu belirler ama dediğin gibi en azından çeyrek finale kadar @Dosi ile iyi anlaşırız ama çeyrekten sonra çıkar çatışması başlayabilir![]()
sonuna kadar birlikteyizde dedim hanı ilerde zara ile ariananın side to side ı karşı karşıya gelirse mesela yaniSonuna kadar seninleyim 😉 bu kezde sana destek olacam ben![]()
Sorun değil sadece Shakira finalde olursa kara kedi girebilir. başka türlü seninle ayni tarafta olacam 😉 @Harunnn60sonuna kadar birlikteyizde dedim hanı ilerde zara ile ariananın side to side ı karşı karşıya gelirse mesela yanizaradan vazgeçmek zorunda kalablirm o yüzden belki aramıza kara kedi girebilir
![]()
ya işte dediğim buyduSorun değil sadece Shakira finalde olursa kara kedi girebilir. başka türlü seninle ayni tarafta olacam 😉 @Harunnn60
Bir tek Shakira. Baska diğerlerini liste dışı bırakırım sen istersenya işte dediğim buydudemekki seninde olmazsa olmazların var
shakirayı severim bir kaç istisna dışında ters düşeceğimizi sanmıyorum
![]()
shakira nın tekli şarkılarını seviyorum son zamanlarda oğlanlarla ortak şarkı yapıyor sinir ediyor beniBir tek Shakira. Baska diğerlerini liste dışı bırakırım sen istersen![]()
Ama bir tanesi var favorim, oğlan var yanindashakira nın tekli şarkılarını seviyorum son zamanlarda oğlanlarla ortak şarkı yapıyor sinir ediyor beni![]()
bumuyduAma bir tanesi var favorim, oğlan var yaninda
bizim sahurun bitmesine 13 dakika kaldi
ben yavastan gideyim artik. iyi geceler
Şimdi @sokak sanati düşünsün![]()
daha işler kızışmadı şöyle bir çeyreğe doğru coşarız artıkWork dışında uğraşmam. Oda zaten finale gider
@destere geçen yılı mumla arıyorsun bakıyorumda.@Harunnn60 gagacı sen Arianator ve Navy olan bizden memnun kalırsın anca.
![]()
muhteşemsin dosiAriana Grande
Jennifer Lopez
Sia
LP - Lost On You
@destere Burada zevkimiz hemen hemen aynı
neyse ben diğerlerine kullanmaya gidiyorum ama mesajlarda belirtmem![]()
Haziran'da biter.daha işler kızışmadı şöyle bir çeyreğe doğru coşarız artıkyalnız bu ağırlıkta giderse @Harunnn60 haziran bitene kadar yarı finallere gelemeyeceğiz gibi haziran sonundada ben yokum buralarda
![]()
yeni gruplarda olmasını istediğimiz sanatçılar var istek alıyormusunHaziran'da biter.Yarın yeni gruplar açılacak merak etme.
![]()
Alırım istek siz söyleyin belki vardır.yeni gruplarda olmasını istediğimiz sanatçılar var istek alıyormusun![]()
2017 çıkışlı şarkılar olmuyordu değilmiAlırım istek siz söyleyin belki vardır.![]()
Aynen.2017 çıkışlı şarkılar olmuyordu değilmi![]()