umarım bekledikleri köşe başlarına yıkılır öyle morarıp oy atamazlarBu sonuçla bitmeyeceği kesin köşede bekleyenler var bu belli
umarım bekledikleri köşe başlarına yıkılır öyle morarıp oy atamazlarBu sonuçla bitmeyeceği kesin köşede bekleyenler var bu belli
1'ini maNga'ya kullanma sartiyla istersen 2 oy daha kullanabilirsin.bir daha oy kullanabiliyormuyuz öyle bir imkanım varsa seksendörde bir oy daha atayım
mandaya birini seksendörde ikisini atacaksam olur1'ini maNga'ya kullanma sartiyla istersen 2 oy daha kullanabilirsin.
3 oy fazla adaletsiz olurmandaya birini seksendörde ikisini atacaksam olur
o zaman mandaya oy verme şartını kaldırıp oyu ikiye düşürelim adalet sağlansın bari3 oy fazla adaletsiz olur
Yok kullanmayacağım Sen benim son anda maNga'ya oy atacağımı düşünüyorsun galiba?Kullanacakmısın? Son 1 saat
Dediğim gibi kim kazansa sevineceğimYok kullanmayacağım Sen benim son anda maNga'ya oy atacağımı düşünüyorsun galiba?
Kim attı son oyuYok artık eşit bitti
Kural gereği Seksendört kazandı ama böylede çok kötü
@MasacRE- nasıl uyuyacaksın?
@Tolstoyevski de bulunmadı oylamada 😱
Oy kullanmadım demiştin Sana sorduğumda eşitti zaten beyefendi ama doğru hamleKim attı son oyu
Yok yav ben oy kullanmadım gizleme falan yok sürpriz birisi gizlice oy kullanmış demek kiOy kullanmadım demiştin Sana sorduğumda eşitti zaten beyefendi ama doğru hamle
yani gizlemen
Fakat yetmedi. Kural gereği bir önceki tura bakılıyor ve Seksendört daha fazla oy almıştı
ozaman @Tolstoyevski olsaydı eşitlik bozulurdu
Biride benim sayemde oldu Halefi ben etiketledim maNga dediYok yav ben oy kullanmadım gizleme falan yok sürpriz birisi gizlice oy kullanmış demek ki
Bir oy önde diyorlardı ama o oya rağmen sonradan birisi daha oy kullanmış demek kiBiride benim sayemde oldu Halefi ben etiketledim maNga dedi
Oy kullansaydım keşkeBir oy önde diyorlardı ama o oya rağmen sonradan birisi daha oy kullanmış demek ki
Boşver biz tarafsızlığımızı bozmadık Neyse daha fazla üstte durmasın bu rezil final, kapatalım konuyu @S.G.A.T.Oy kullansaydım keşke
destere kullandım, yukardaki mesajları kaale almaBoşver biz tarafsızlığımızı bozmadık Neyse daha fazla üstte durmasın bu rezil final, kapatalım konuyu @S.G.A.T.
Hangi kural o sorması ayıp?Yok artık eşit bitti
Kural gereği Seksendört kazandı ama böylede çok kötü
@MasacRE- nasıl uyuyacaksın?
@Tolstoyevski de bulunmadı oylamada 😱