Aaa olur böyle şeyler cnm sana kıyamaz @destere ama mesajlarını silersen kıyar amanKonudaki tüm mesajları silecektim sonra aklıma o geldi ben de kibarca uyardım ama ona da bozulmuş.![]()
Ben maNga dedim bile artık çok geçsen onu boşver zaten kime oy verdiği bize ne biz sıvadaşlar olarak dayanışma içinde seksendörde oy veriyoruz aha @Doğu da birazdan gelir seksendörde oy atar sen bu durumda sıvacı ruhuna uygun bir şekilde seksendört dersin heralde
hatta de bence![]()
Keşke dememiş olsaydın da şimdi deyip oy alsaydıkBen maNga dedim bile artık çok geç![]()
Napayım zamanı mı bükeyim senin için?Keşke dememiş olsaydın da şimdi deyip oy alsaydık![]()
Dur delilleri karartıyordumSen görmeden ben görüp harikamı attım bile
Öne geçmek için değmez mi be?![]()
Hıı kimse anlamayacak şimdi?Dur delilleri karartıyordum![]()
yetkisi olmayanlar anlamazHıı kimse anlamayacak şimdi?![]()
Seni etiketlememiştim ki benBöyle bir yarışma olduğundan haberim bile yoktu. Sen etiketlemeseydin hiç görmezdim. Etiketlemeyenler utansın.![]()
Sen necisin ki?Sen görmeden ben görüp harikamı attım bile
Öne geçmek için değmez mi be?![]()
yetkisi olmayanlar anlamazkorktuğum kişi yani.
Dur çaktırmaonun yöntemini yapıyorum bende
Seni etiketlememiştim ki ben
@XanTier![]()
Bir kibar hanımefendiye çakal demek 😱Seni çakal.![]()
kullandı kullanmasına ama maksat @MasacRE- nin düşmanlarını etiketleyip onu seksendörde yönlendirmek@sokak sanati Seksendört e kullanmadımı ayoll ben öyle okudum hatırlıyorum hatta 2 oy laızm diye onuda alıntılamıştım Seksendörte veren olarak 😱😱😱
Konudaki tüm mesajları silecektim sonra aklıma o geldi ben de kibarca uyardım ama ona da bozulmuş.![]()
gizlice mandaya oy topladığının farkındayım dosi delilleri karartamazsınDur delilleri karartıyordum![]()
Etiket listesi biraz eski liste. O yüzden yoksunuz, kusura bakmayin.Böyle bir yarışma olduğundan haberim bile yoktu. Sen etiketlemeseydin hiç görmezdim. Etiketlemeyenler utansın.![]()
Ya tam tersiyse?gizlice mandaya oy topladığının farkındayım dosi delilleri karartamazsın![]()