En Favori Türk Müzik Grubu | Final maNga - Seksendört

Şampiyon Hangi Grup Olsun?

• maNga

Oy: 18 50.0%
  • Seksendört

Oy: 18 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Haklıda olsan çokta üstüne gitme @destere in hatırlarsan sana eskiden tavır almıştı onun tavır almasıda insana koyuyor o koca kafa üzülmez yine üzülen sen olursun cnm :A :A :A @destere
Konudaki tüm mesajları silecektim sonra aklıma o geldi ben de kibarca uyardım ama ona da bozulmuş. :A

Konudaki tüm mesajları silecektim sonra aklıma o geldi ben de kibarca uyardım ama ona da bozulmuş. :A
Aaa olur böyle şeyler cnm sana kıyamaz @destere ama mesajlarını silersen kıyar aman :A

Bu forumda @xemrexxx @destere @pompy bunların ciddi tavır alması en çok üzer beni emsala büyük ihtimal başka biriside o üçünü yazar yanına benide ekler çünkü herşeyi gırgır şamata olan birinden tavır almak daha üzüyor insanı :A :A :A

Ama @XanTier in tavır yapmasından çekinme onun MalMan geçmişi var o alışıktır :F

sen onu boşver zaten kime oy verdiği bize ne biz sıvadaşlar olarak dayanışma içinde seksendörde oy veriyoruz aha @Doğu da birazdan gelir seksendörde oy atar sen bu durumda sıvacı ruhuna uygun bir şekilde seksendört dersin heralde :)
hatta de bence :)
Ben maNga dedim bile artık çok geç :A

@sokak sanati Seksendört e kullanmadımı ayoll ben öyle okudum hatırlıyorum hatta 2 oy laızm diye onuda alıntılamıştım Seksendörte veren olarak 😱😱😱
kullandı kullanmasına ama maksat @MasacRE- nin düşmanlarını etiketleyip onu seksendörde yönlendirmek:) sende açık edeceksin şimdi herşeyi :)

Haklıda olsan çokta üstüne gitme @destere in hatırlarsan sana eskiden tavır almıştı onun tavır almasıda insana koyuyor o koca kafa üzülmez yine üzülen sen olursun cnm :A :A :A @destere

kolay kolay darılmam bozulmam ama bu sapık bünyenin arkasında kırılgan ve narin bir kalp taşıyorum:) yani darılmadım ama kırıldım diyebilirim, beni kıranların umarım bamyası kırılır :)

Son düzenleme:
gizlice mandaya oy topladığının farkındayım dosi delilleri karartamazsın :)
Ya tam tersiyse? :A
Yok kimseye şuna buna oy ver demedim.
Etiketlediğim kişi maNga ya oy verince üzüldüm sen bana darılırsın diye :T:
yoksa bu konularda 99% aynı kişilere oy verdik genelde. Biri bana şuna oy ver dese ben bildiğimi okurum :)
Bakalım bu kez %1 olan tarafdamı olacağım :A