En Favori Türk Müzik Grubu | Final maNga - Seksendört

Şampiyon Hangi Grup Olsun?

• maNga

Oy: 18 50.0%
  • Seksendört

Oy: 18 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
kullandı kullanmasına ama maksat @MasacRE- nin düşmanlarını etiketleyip onu seksendörde yönlendirmek:) sende açık edeceksin şimdi herşeyi :)

kolay kolay darılmam bozulmam ama bu sapık bünyenin arkasında kırılgan ve narin bir kalp taşıyorum:) yani darılmadım ama kırıldım diyebilirim, beni kıranların umarım bamyası kırılır :)
Ben de kırıldım:)

Ya tam tersiyse? :A
Yok kimseye şuna buna oy ver demedim.
Etiketlediğim kişi maNga ya oy verince üzüldüm sen bana darılırsın diye :T:
yoksa bu konularda 99% aynı kişilere oy verdik genelde. Biri bana şuna oy ver dese ben bildiğimi okurum :)
Bakalım bu kez %1 olan tarafdamı olacağım :A
manda kazanırsa suçlu sensin ben onu bunu anlamam yanlış kişiyi etiketlemişsin :)

Valla nelki biliyorsundur. Almanlarda kadın-erkek demeden laf esirgenmez :D Aa, Münih güzeldir.. Yılbaşı tatili için mi geliyorsun? Akrabalar varmı hiç?
Kısa bir nefes aldık orda :A
Akrabalar çok :D
Tatil başladı artık ve bir kaç gün sonra Isveç sınırlarında doğa ile iç içe olacağım bir ortama gideceğim. Avrupa ülkelerinden eş dost geliyor. Gezdirecem buraları :D

Tatil başladı artık ve bir kaç gün sonra Isveç sınırlarında doğa ile iç içe olacağım bir ortama gideceğim. Avrupa ülkelerinden eş dost geliyor. Gezdirecem buraları :D

Ne güzel ya.. Bende sap gibi evdeyim. Hava soğuk heryer kapalı berbat..

Ne güzel ya.. Bende sap gibi evdeyim. Hava soğuk heryer kapalı berbat..

kullandı kullanmasına ama maksat @MasacRE- nin düşmanlarını etiketleyip onu seksendörde yönlendirmek:) sende açık edeceksin şimdi herşeyi :)

kolay kolay darılmam bozulmam ama bu sapık bünyenin arkasında kırılgan ve narin bir kalp taşıyorum:) yani darılmadım ama kırıldım diyebilirim, beni kıranların umarım bamyası kırılır :)
Evet Seksendört hak ettiği şampiyonluğa koşuyor 2 oy öne geçmiş :Z:Z:Z

@destere 2 grubuda dinleyip durdum
maNga çok kaliteli bir grup ama Seksendört grubunun şarkıları bir tık daha ağır basıyor bende :) Yani ben Seksendört grubunu destekliyorum :D

Bu arada etkinlik sahibi sözde toplu etiket yapacaktı ama aradaki fark yok galiba ve açılmasından korkuyor olsa gerek. Son dakika saklanan oylar ile gol yapmaya çalışacak iki tarafda galiba :A

Bakalım hangi grup birinci olacak ama her iki haldede beğendiğim grup kazanacak :)

@destere 2 grubuda dinleyip durdum
maNga çok kaliteli bir grup ama Seksendört grubunun şarkıları bir tık daha ağır basıyor bende :) Yani ben Seksendört grubunu destekliyorum :D

Bu arada etkinlik sahibi sözde toplu etiket yapacaktı ama aradaki fark yok galiba ve açılmasından korkuyor olsa gerek. Son dakika saklanan oylar ile gol yapmaya çalışacak iki tarafda galiba :A

Bakalım hangi grup birinci olacak ama her iki haldede beğendiğim grup kazanacak :)
son anda @S.G.A.T. bir iş çevirmese gidişat şimdilik iyi gibi, ama kötüler son dakikayı bekliyordur mandaya oy yığmak için :)
hala oyunu kullanmadıysan unutmayasın zaman tükeniyor :)

son anda @S.G.A.T. bir iş çevirmese gidişat şimdilik iyi gibi, ama kötüler son dakikayı bekliyordur mandaya oy yığmak için :)
hala oyunu kullanmadıysan unutmayasın zaman tükeniyor :)
sabahın köründe etiket yapılmış :A
Halkın dediği olacak.
Harika bir oylama. En azından biri diğerini farkla ezmedi :Z
Duman gibi mesela :D

bir daha oy kullanabiliyormuyuz:) öyle bir imkanım varsa seksendörde bir oy daha atayım :)

sabahın köründe etiket yapılmış :A
Halkın dediği olacak.
Harika bir oylama. En azından biri diğerini farkla ezmedi :Z
Duman gibi mesela :D
hakedenler kazanacak zafer seksendördün olacak elbet :)