@Sherlock çoğu kişi sonucu öğrendiğine göre başlığı değiştirsem mi? isim yazsam mı yani?
Belirtebilirsin aslında.
@Sherlock çoğu kişi sonucu öğrendiğine göre başlığı değiştirsem mi? isim yazsam mı yani?
Sen güzel bir başlık ayarla. Sana bırakıyorumBelirtebilirsin aslında.
Resmen yorumlama-sus... der gibi...
Aykut belirtmiş tepkimi
O sizin kuralınızdı. Ben geçen seneden beri delmiştim o kuralıBöyle bir durumda yarı finalde en çok oyu alan isim kazanmıyor muydu? @Dosi
Emeğine sağlık, bekliyoruz erkekler kategorisini de.
@Emre Ozansoy ne alemsin ya. Etiketteki dursaydı. Senden puan kaybolmuyor merak etme
Benim puanı düşürdün neyse zamanı gelince ödeşiriz unutmazsamOlsun.
Benim puanı düşürdün neyse zamanı gelince ödeşiriz unutmazsam
Enler listesine giriyor her türlü 10 az bir rakam değil.Aslında ne düştü, ne yükseldi. İkinci mesaja verdiğim beğeniyi, ilk mesaja verdim.
Neyse, tekrardan bıraktım tepki.
Enler listesine giriyor her türlü 10 az bir rakam değil.
Bir ara @xemrexxx i alt etmek için bu işe yarıyordu. O artık piyasa yok. Meydan bana kaldı
O varkende artık eskisi gibi zirve alamıyor. Onun devri kapandı. Her hafta yeni isimler oluyor zirvede artıkBu ay sonunda gelir belki adaşım.
@MasacRE esas harikayı aşk yaşarlar umarım dememe atmadıysan bir şey bilmiyorum...El ele güzel bir final olmuş, umarım gerçek hayatta da aşk yaşarlar şayet seçimleri o yöndeyse birbirlerine yakışıyorlar doğrusu.
Şaka bir yana her ne kadar Scarlett'den yana olsam da Margot da fazlasıyla güzel bir isim kendi başına. O yüzden bu sonuç oldukça olumlu.
Bu aşırı sıcak günlerdeki bu yoğun etkinlik adına emeklerine sağlık ve tebrik ederim. @Dosi @Sherlock @MasacRE
Bu konuyu açmanı bile beklemiyordum Dosi hanım. Biraz bekleyip ondan sonra açacaksın sanıyordum
İki favorim finale çıktı ve ben de uzun bir düşünme süresinin ardından Scarlett'de karar kıldım. Ama Margot'un da ondan aşağı kalır yanı yok. O yüzden bu sonuç çok güzel oldu benim içinÇağatay haricinde zevk denen bişeyi bu kütüğün @MasacRE
Oylayanlarda sorun yoktu, oyüzden gerek kalmadıBu konuyu açmanı bile beklemiyordum Dosi hanım. Biraz bekleyip ondan sonra açacaksın sanıyordum
Klasik durum işte her zamanki gibi şaşırtmadımOylayanlarda sorun yoktu, oyüzden gerek kalmadı
Yine sen yokken konuşacağımızı konuştuk
O filmi izlemedim de tahmin edebiliyorum nasıl bir şey olduğunu Alev almış bir lezbomanyetiğin portresi filminde de çok iyi giderdi bu ikili bak @Sherlock @MEnesThe Handmaiden filminin Amerikan uyarlanmasında Scarlett Johansson ve Marget Robie oynadığını düşünsenize... O malum sahneler... @Sherlock kafayı yedi bile hayalini kurarken...