Tarafım belli ama kazanmazÜlkeleri düşünüyorum aynen; @MasacRE ilk kafama sokmuştu... yap abi diye. orada da ABD hegomanyası olur mu diye düşünmüyor değilim @Forumdash
Tarafım belli ama kazanmazÜlkeleri düşünüyorum aynen; @MasacRE ilk kafama sokmuştu... yap abi diye. orada da ABD hegomanyası olur mu diye düşünmüyor değilim @Forumdash
Sonuna kadar destek 😉Tarafım belli ama kazanmaz
Çok kategorili olmasın ya 10lu liste yapıp erkenden bitsin işteTüm zamanların oyuncuları ama yani son seneler diyelim. Yeşilçam oyuncuları hariç
Baya bi tartışıp sonuca vardık. Listede hazır biraz dinlenip tam 5 kişi konuları açacağız kabarık oldu liste
Demirciğin önerildiyse vardır
Kesinlikle olacaktır ama AB ülkeleri de revaca girer bence @Dosi ülkesinin tanıtıını kaç senedir yapıyor. İnsanlarin aklında kalmiştir @kerem desen Almanyanın ekonomisiyle övünüyor filan İnsanlar yaşanalıcak yer olarak alglayıp oylar muhtemelenÜlkeleri düşünüyorum aynen; @MasacRE ilk kafama sokmuştu... yap abi diye. orada da ABD hegomanyası olur mu diye düşünmüyor değilim @Forumdash
Nezaman yapmayı düşünüyorsun? Biz erkekleri bekletelim birazSonuna kadar destek 😉
Çok kategorili olmasın ya 10lu liste yapıp erkenden bitsin işte
Kesinlikle olacaktır ama AB ülkeleri de revaca girer bence @Dosi ülkesinin tanıtıını kaç senedir yapıyor. İnsanlarin aklında kalmiştir @kerem desen Almanyanın ekonomisiyle övünüyor filan İnsanlar yaşanalıcak yer olarak alglayıp oylar muhtemelen
Ya zaten bir konuya 12 falan isim yaparsam yarısını ellerim ama bir sürü isim varÇok kategorili olmasın ya 10lu liste yapıp erkenden bitsin işte
Kesinlikle olacaktır ama AB ülkeleri de revaca girer bence @Dosi ülkesinin tanıtıını kaç senedir yapıyor. İnsanlarin aklında kalmiştir @kerem desen Almanyanın ekonomisiyle övünüyor filan İnsanlar yaşanalıcak yer olarak alglayıp oylar muhtemelen
Ben başlarsam zaten haftasonu başlarım. Bakayım bir... Ama sen başlatacaksan başlat ya; ben zaten ışık hızıyla yürüttüğüm içinNezaman yapmayı düşünüyorsun? Biz erkekleri bekletelim biraz
mesmesso onunki bitti artık. Aserat'ın ki yormuyor oylamak.
Bizimki biraz uğraştırıcı olacak. Sakin tempoda düşünürüm ama bir süre el atmam
Yok yok. En az 10 gün ufukta yok. Mental olarak yoruldum. Cevapsız Sorular artı etkinlik yordu. Bu hafta Diss Savaşları yarışmam başlayacaktı onu da erteledimBen başlarsam zaten haftasonu başlarım. Bakayım bir... Ama sen başlatacaksan başlat ya; ben zaten ışık hızıyla yürüttüğüm için
Biz 5 kişi el atacağız başında ama dediğim gibi 1 hafta 10 gün düşünmüyorum başlamaya. 😊Seninkiler zor oluyor çünkü @Dosi
Korona olayını anlattiğinda benim yüzüm böyleydi okurkenYa zaten bir konuya 12 falan isim yaparsam yarısını ellerim ama bir sürü isim var
Bakıp ayar çekeriz olmadı.
Reklam yaptımda ne oldu. Korona yüzünden soğudu millet
Hangi kısım. Okadar şey anlattım kiKorona olayını anlattiğinda benim yüzüm böyleydi okurken
CuraçaoEkli dosyayı görüntüle 89198
Favori ülkem 200 yıl düşünsen bulamazsın
" likörü çok meşhur. Adaya özgü çiçeklerin aromasıyla yapılıyor."
Nasıl anladınız Korona ülkeye gelmeden ben de ağir grip geçirdim olayı var AMa millet öyle diyince dalga geçiyorHangi kısım. Okadar şey anlattım ki
Bu arada sen okumuşmuydun geçtiğimiz ay yorumumu. Bizde yakalanıp atlattık 😊
Ben zamanında sayfada yazmıştım çok kötüyüm falan diye. O ara olmuştu.Nasıl anladınız Korona ülkeye gelmeden ben de ağir grip geçirdim olayı var AMa millet öyle diyince dalga geçiyor
Sen hala burada mısın ya. Olması gereken oldu işte ne güzel, iyi ki oy kullanmamış@emrecnn seni kınıyorum.
Finalde eşitliği bozman için etiketlemiştim. Tanımıyorum bu isimleri deyip oy kullanmadın. Fotoya bakıp güzelliğe oy kullanacaktın.
Geçen sene Yerli güzellerde benim has jürimdin. Yakışmadı bu
Ya orası öyle ama oylamamak için sunulan gerekçeler garip :SSen hala burada mısın ya. Olması gereken oldu işte ne güzel, iyi ki oy kullanmamış