Hak yedinizYSK'da benimtalebiniz ret edilmiştir
![]()
Hak yedinizYSK'da benimtalebiniz ret edilmiştir
![]()
İçim rahat. Huzurluyum 🥰Hak yedinizBir masumiyeti yok ettiniz. Seneye fitil fitil çıkar umarim
![]()
Yüzü hiç görunmuyorduAğla ve rahatla
Bu da 7 ay önce yeni hali ve yeniden yorumlayışıYüzü hiç görunmuyorduZamanında çok merak ettirip yok oldu
![]()
@Forumdash hariç burun kıvıran olmadı iki kazanan olmasına
Yaşlı Kurt o illa burun kıvırır...Yaşlılıktan yapıyor@Forumdash hariç burun kıvıran olmadı iki kazanan olmasına![]()
@Forumdash hariç burun kıvıran olmadı iki kazanan olmasına![]()
Benim gönlümde 1 kişilik taht varYaşlı Kurt o illa burun kıvırır...Yaşlılıktan yapıyor![]()
![]()
![]()
![]()
Az geniş ol..geldin 70 yaşında 2 3 4 5Benim gönlümde 1 kişilik taht var2 kişilik değil
![]()
Şarkıcıları oyladığımızda kazanan açık ara olur umarımBenim gönlümde 1 kişilik taht var2 kişilik değil
![]()
Yaşlandiği için kalp dayanmıyor ancak 1Az geniş ol..geldin 70 yaşında 2 3 4 5![]()
artık taht mı kaldı
![]()
![]()
![]()
![]()
Hande kazanmayacaği önemli değil ne zaman başlayacağiŞarkıcıları oyladığımızda kazanan açık ara olur umarım
Belirsiz bir zamanda yapacağız![]()
Yabancıları demek istedimHande kazanmayacaği önemli değil ne zaman başlayacaği![]()
Neymiş bakalım?
Ben gitmeden yapalım @Dosi bekletsin
Yerli erkek boş dönemdeyizYabancıları demek istedim
Yerlileri karma yapmıştık en son
Yakın bir zamanda yerli erkek oyuncu oylayacağız![]()
Tüm zamanların oyuncuları amaBen gitmeden yapalım @Dosi bekletsin
Yerli erkek boş dönemdeyizDemirciğim haricinde kimseyii desteklemem
gibi
![]()
Ülkeleri düşünüyorum aynen; @MasacRE ilk kafama sokmuştu... yap abi diye. orada da ABD hegomanyası olur mu diye düşünmüyor değilim @ForumdashNeymiş bakalım?
Ülkeleri yap bir araTürkiye ve Azerbaycan dışında
![]()