Hak yediniz Bir masumiyeti yok ettiniz. Seneye fitil fitil çıkar umarimYSK'da benim talebiniz ret edilmiştir
Hak yediniz Bir masumiyeti yok ettiniz. Seneye fitil fitil çıkar umarimYSK'da benim talebiniz ret edilmiştir
İçim rahat. Huzurluyum 🥰Hak yediniz Bir masumiyeti yok ettiniz. Seneye fitil fitil çıkar umarim
Yüzü hiç görunmuyordu Zamanında çok merak ettirip yok olduAğla ve rahatla
Bu da 7 ay önce yeni hali ve yeniden yorumlayışıYüzü hiç görunmuyordu Zamanında çok merak ettirip yok oldu
@Forumdash hariç burun kıvıran olmadı iki kazanan olmasına
Yaşlı Kurt o illa burun kıvırır...Yaşlılıktan yapıyor@Forumdash hariç burun kıvıran olmadı iki kazanan olmasına
@Forumdash hariç burun kıvıran olmadı iki kazanan olmasına
Benim gönlümde 1 kişilik taht var 2 kişilik değilYaşlı Kurt o illa burun kıvırır...Yaşlılıktan yapıyor
Az geniş ol..geldin 70 yaşında 2 3 4 5 artık taht mı kaldıBenim gönlümde 1 kişilik taht var 2 kişilik değil
Şarkıcıları oyladığımızda kazanan açık ara olur umarımBenim gönlümde 1 kişilik taht var 2 kişilik değil
Yaşlandiği için kalp dayanmıyor ancak 1 kalpten gideyim istiyorsunuz heralde @DosiAz geniş ol..geldin 70 yaşında 2 3 4 5 artık taht mı kaldı
Hande kazanmayacaği önemli değil ne zaman başlayacağiŞarkıcıları oyladığımızda kazanan açık ara olur umarım
Belirsiz bir zamanda yapacağız
Yabancıları demek istedimHande kazanmayacaği önemli değil ne zaman başlayacaği
Neymiş bakalım?@Forumdash Kafamda gene bir etkinlik var; sanırım millet plan yapana kadar ben yapıp bitiririm
Ben gitmeden yapalım @Dosi bekletsin@Forumdash Kafamda gene bir etkinlik var; sanırım millet plan yapana kadar ben yapıp bitiririm
Yerli erkek boş dönemdeyiz Demirciğim haricinde kimseyii desteklemem gibiYabancıları demek istedim
Yerlileri karma yapmıştık en son
Yakın bir zamanda yerli erkek oyuncu oylayacağız
Tüm zamanların oyuncuları ama yani son seneler diyelim. Yeşilçam oyuncuları hariçBen gitmeden yapalım @Dosi bekletsin
Yerli erkek boş dönemdeyiz Demirciğim haricinde kimseyii desteklemem gibi
Ülkeleri düşünüyorum aynen; @MasacRE ilk kafama sokmuştu... yap abi diye. orada da ABD hegomanyası olur mu diye düşünmüyor değilim @ForumdashNeymiş bakalım?
Ülkeleri yap bir ara Türkiye ve Azerbaycan dışında