2020 En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu Kazanan(ları) Belli Oldu: Scarlett Johansson ve Margot Robbie!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha tamam o zaman :A Ama dedim zaten Enes'den aldım bu kelimeyi diye :A Ben de izlerim elbet bir gün bu leş animelerinizi zaten :A (izlemedi)
Evet onu dediğini gördüm, olayı düzeltmekte gecikmemişsin, aferin. :A İzlemezsin sen hak etmiyorsun, izleme zaten... :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
@MasacRE :

img-ismailabitaamtaam-695.jpg
Hahah tam olarak böyle okudum ben de bu mesajı :A @MEnes

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Etkinlikte payın büyük. Nasıl ki başlangıçta süzgeçten geçirip güzelleri belirledin. Birinciliği belirleyenin de sen olması nokta atışı olmuş :Z yakışır...
Evet ünlüleri kategorilere ayırmakta yaşanacak sıkıntının önüne iyi geçilmiş oldu bence dediğim yöntemle :A Bir tek @xdragxx memnun edemedik :A İleride ŞARKICI Selena Gomez'in de içinde bulunacağı bir en güzel şarkıcı oylaması falan gelir herhalde onun için :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
Benim neyim varmış gören de her türlü çakallığı pisliği işgüzarlığı yapan Mecnun Ç gibiyiz sanacak 😱 :A

Sütten çıkmış gri kaşığım alt tarafı geçmişim bembeyaz sayfa.. :A
Ne demek istediğimi anladın sen. Konuya ilk mesajını unutmadım :ppp:
Adın çıktı artık :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Evet ünlüleri kategorilere ayırmakta yaşanacak sıkıntının önüne iyi geçilmiş oldu bence dediğim yöntemle :A Bir tek @xdragxx memnun edemedik :A İleride ŞARKICI Selena Gomez'in de içinde bulunacağı bir en güzel şarkıcı oylaması falan gelir herhalde onun için :A
@xdragxx 'i hiç memnun görmedim anketlerde. İlla eleştirecek birşeyler buluyor :F

O da seneye kalsın :F
Az dinlenelim sonra erkekler var daha :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
🥿 👠👟👞👡👢🥾 Hepsini fırlattım say :A

Edit: AA bu terliğe benzemiş. Klavyede farklı 👡
🤕 Yüzümüz gözümüz paramparça oldu kadın şiddetini de tatmış olduk böylece ama o son terlik falso almayaydı iyiydi.. :A @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Scarlett hanım favorimdi zaten tüm turlarda oy verdim, tebrik ediyorum kendisini. Margot Robbie de güzel bir hanımefendi, sonuçtan memnunum. :D

Emeklerinize sağlık. :Z @Dosi @Sherlock Oldukça başarılı bir şekilde yürütttünüz etkinliği. :A

Senin de emeklerine sağlık seçkin jüri @MasacRE :A

Scarlett hanım favorimdi zaten tüm turlarda oy verdim, tebrik ediyorum kendisini. Margot Robbie de güzel bir hanımefendi, sonuçtan memnunum. :D

Emeklerinize sağlık. :Z @Dosi @Sherlock Oldukça başarılı bir şekilde yürütttünüz etkinliği. :A

Senin de emeklerine sağlık seçkin jüri @MasacRE :A
Teşekkür ederiz bizde 🤗 . Biraz mola verip dinlenip sonra daha yorucu olan Erkek anketine el atarız artık geniş bir kadro ile :A

• Harika
Reactions: Bully
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...