Evet onu dediğini gördüm, olayı düzeltmekte gecikmemişsin, aferin. İzlemezsin sen hak etmiyorsun, izleme zaten...Ha tamam o zaman Ama dedim zaten Enes'den aldım bu kelimeyi diye Ben de izlerim elbet bir gün bu leş animelerinizi zaten (izlemedi)
Evet onu dediğini gördüm, olayı düzeltmekte gecikmemişsin, aferin. İzlemezsin sen hak etmiyorsun, izleme zaten...Ha tamam o zaman Ama dedim zaten Enes'den aldım bu kelimeyi diye Ben de izlerim elbet bir gün bu leş animelerinizi zaten (izlemedi)
Hahah tam olarak böyle okudum ben de bu mesajı @MEnes
Benim neyim varmış gören de her türlü çakallığı pisliği işgüzarlığı yapan Mecnun Ç gibiyiz sanacak 😱Neyseki @Tolstoyevski gibi değilsin
Evet ünlüleri kategorilere ayırmakta yaşanacak sıkıntının önüne iyi geçilmiş oldu bence dediğim yöntemle Bir tek @xdragxx memnun edemedik İleride ŞARKICI Selena Gomez'in de içinde bulunacağı bir en güzel şarkıcı oylaması falan gelir herhalde onun içinEtkinlikte payın büyük. Nasıl ki başlangıçta süzgeçten geçirip güzelleri belirledin. Birinciliği belirleyenin de sen olması nokta atışı olmuş yakışır...
Ne demek istediğimi anladın sen. Konuya ilk mesajını unutmadımBenim neyim varmış gören de her türlü çakallığı pisliği işgüzarlığı yapan Mecnun Ç gibiyiz sanacak 😱
Sütten çıkmış gri kaşığım alt tarafı geçmişim bembeyaz sayfa..
Love is love sonuçta, kötü bir şey söylemedim ki yakışmıyorlar mı senceNe demek istediğimi anladın sen. Konuya ilk mesajını unutmadım
Adın çıktı artık
@xdragxx 'i hiç memnun görmedim anketlerde. İlla eleştirecek birşeyler buluyorEvet ünlüleri kategorilere ayırmakta yaşanacak sıkıntının önüne iyi geçilmiş oldu bence dediğim yöntemle Bir tek @xdragxx memnun edemedik İleride ŞARKICI Selena Gomez'in de içinde bulunacağı bir en güzel şarkıcı oylaması falan gelir herhalde onun için
🥿 👠👟👞👡👢🥾 Hepsini fırlattım sayLove is love sonuçta, kötü bir şey söylemedim ki yakışmıyorlar mı sence
🤕 Yüzümüz gözümüz paramparça oldu kadın şiddetini de tatmış olduk böylece ama o son terlik falso almayaydı iyiydi.. @MasacRE🥿 👠👟👞👡👢🥾 Hepsini fırlattım say
Edit: AA bu terliğe benzemiş. Klavyede farklı 👡
Hahaha şu emojiler ne güzel. Herşeye uygun var🤕 Yüzümüz gözümüz paramparça oldu kadın şiddetini de tatmış olduk böylece ama o son terlik falso almayaydı iyiydi.. @MasacRE
Evet ben kimse gibi değilim... @Tolstoyevski @MasacRE gibi hiç değilim...Neyseki @Tolstoyevski gibi değilsin
Teşekkür ederiz bizde 🤗 . Biraz mola verip dinlenip sonra daha yorucu olan Erkek anketine el atarız artık geniş bir kadro ile
Eşitliği bozuyorum @Dosiİki favorim finale çıktı ve ben de uzun bir düşünme süresinin ardından Scarlett'de karar kıldım. Ama Margot'un da ondan aşağı kalır yanı yok. O yüzden bu sonuç çok güzel oldu benim için
Sandıklar dün gece kapandı
Maddi hata vardi. Sayılmayan 12K oy!!! YSK'ya başvurcazSandıklar dün gece kapandı
YSK'da benim talebiniz ret edilmiştirMaddi hata vardi. Sayılmayan 12K oy!!! YSK'ya başvurcaz
Off en az Scarlett kadar harika bir güzellik 😍