- Reaksiyon puanı
- 113,870
- Puanı
- 1,060
Herkes olarak yani.... Getirin Müslüm’den parçayı... @Sherlock
Herkes olarak yani.... Getirin Müslüm’den parçayı... @Sherlock
Görünmezim bundan sonra...Teşekkürler
Canım senin avatar nerde?
KonuşalımGörünmezim bundan sonra...
Hava 45 derece klima da yok ve üstüne %50-50 biten finalde kazanan Parasite görüldüğü için iyice contalar yandı...Önce buradaki mesaj, sonra Parasite’ın kazanması... Tols hocam iyi değil...
Parasite düşmanlığı gözünü karartmış onun @TolstoyevskiÖnce buradaki mesaj, sonra Parasite’ın kazanması... Tols hocam iyi değil...
Parasite sayesinde CoronaVirus çıktı zaten, parazit virüs aynı şeyler o yüzden antipatim var...Parasite düşmanlığı gözünü karartmış onun @Tolstoyevski
Bakalım mesmesso sana ayrı teşekkür edecek mi. Bize burun kıvırdınParasite sayesinde CoronaVirus çıktı zaten, parazit virüs aynı şeyler o yüzden antipatim var...
Onda tek konuda kaosa neden oldum ama sizinkinde... gerçi o erkekler kaosuydu değil mi şimdi hatırladım 😱 Yok gerçi yaşlarla alakalı da kaos oluşmuştu 1800’lerden doğanları önerdim diye.Bakalım mesmesso sana ayrı teşekkür edecek mi. Bize burun kıvırdın
Yok açık ara mesaj yazmışsın. Benim toplu teşekkürüme sitem etmişsin ama o toplu teşekkür bile etmiyor.Onda tek konuda kaosa neden oldum ama sizinkinde... gerçi o erkekler kaosuydu değil mi şimdi hatırladım 😱 Yok gerçi yaşlarla alakalı da kaos oluşmuştu 1800’lerden doğanları önerdim diye.
Açık ara mesaj yazarak çalışkan davranmış ve etkinliğinize katkı sağlamışım işte önemli ölçüde bunu da göz önünde bulundurur artık kanal yönetiminiz.Yok açık ara mesaj yazmışsın. Benim toplu teşekkürüme sitem etmişsin ama o toplu teşekkür bile etmiyor.
Bize burun kıvırıp orda daha beter ol işte
Davranışın iş alımında etkili olacaktır seni bu 1 haftalık süreçte araştırıyorum
Yahu benim değil film etkinliğine açık ara yazdınAçık ara mesaj yazarak çalışkan davranmış ve etkinliğinize katkı sağlamışım işte önemli ölçüde bunu da göz önünde bulundurur artık kanal yönetiminiz.
Burada kazanan 2 kadın da hoş sonuçta, krşke İkisi de aşık olsa birbirine diye fikrimi belirtmişim haliyle ne kaz yansın ne kebap durumuYahu benim değil film etkinliğine açık ara yazdın
Benim etkinliklerde ben olduğum sürece kimse açık ara yazamaz
Yorumsuz....Burada kazanan 2 kadın da hoş sonuçta, krşke İkisi de aşık olsa birbirine diye fikrimi belirtmişim haliyle ne kaz yansın ne kebap durumu
Burada kazanan 2 kadın da hoş sonuçta, krşke İkisi de aşık olsa birbirine diye fikrimi belirtmişim haliyle ne kaz yansın ne kebap durumu