2020 En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu | 1. Tur - 2. Grup

Hangi 4 güzel üst tur yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen senin kızı önden söyleseydin Jennifer olmayacaktı :A
Bak alıntıda bahsettiğim.
Ben hiç ekleme yapmadım o hariç. Sizlerin önerileriyle oluşturdum
@dreamy başka karakteri (Lisa Kudrow) önerecekti ama yaşlanmış kalsın demişti :A
Ben baştan önerseydim, muhtemelen Jennifer Aniston da olabilirdi listede. Çok geniş bir liste yapardım da, yapmaya üşendim. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Ben baştan önerseydim, muhtemelen Jennifer Aniston da olabilirdi listede. Çok geniş bir liste yapardım da, yapmaya üşendim. :A
Neyse 80den fazlasını kaldıramazdım :A 5 eksiğimiz vardı senin artı 1 ile aslında yine aynı rakamlar olurdu :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Neyse 80den fazlasını kaldıramazdım :A 5 eksiğimiz vardı senin artı 1 ile aslında yine aynı rakamlar olurdu :A
90 da olurdu. Nasıl olsa, ülkemizin plaka kodu. Olurdu yani, tabii ben çok önceden yapardım listeyi, öyle olurdu. Yani "80" dediğin listenin içerisine girerdi zaten yazdıklarım. :A

• Güldürdün
90 da olurdu. Nasıl olsa, ülkemizin plaka kodu. Olurdu yani, tabii ben çok önceden yapardım listeyi, öyle olurdu. Yani "80" dediğin listenin içerisine girerdi zaten yazdıklarım. :A
Bu yine neyse. Geçen sene Masacre bir anda 100 güzel ile gelince 225 güzel konusu açtım :(
Bu sene ondan üye başı 7 limit koydum

• Güldürdün
Hangi dünya güzelleri onlar? :A
1591634101141.png

1591634409425.png

• Üzücü
Sence forumdaki çoğunluk oyunculuklarına hakim mi?

Eskiden en favori güzel yerli vardı zaten. Ben de yabancı versiyonuna geçiş yaptım :Z
Zaten forumun %95'i erkek olduğu için, en güzel kadını seçtikten sonra en yakışıklı erkek yerine en başarılı erkek oyuncuyu seçmek stratejik olarak daha mantıklı olacaktır, sen de bunu düşünmüş olmalısın. :A

• Harika
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...