2020 En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu | 1. Tur - 2. Grup

Hangi 4 güzel üst tur yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Sinir Bozucu
  • Harika
Reactions: The_Erinch and Dosi
Haa ikisi aynı grupta ve rakipler mi o zaman safımız belli tabii ki: Rachel Green :bhr:

Ama ikisine de oy vereceğim orası ayrı Erinç abi için. :A
Önce harika attım sonra alt yazıyı görünce sinir bozucu yaptım :F
İyi favorini ele ozaman 😡

• Güldürdün
Reactions: dreamy
tüm gruplara kullandım cnm :A kız ben oylarken yoruldum sen bu konuları açarken kimbilir ne hale geldin :(
Baş çatlaması var bugün bundan dolayı :A @Sherlock yarısını açtırdım. O olmsaydı girişmezdim zaten.
Bu sene yine iyi. Geçen sene Masacre 100 e yakın önerip ben 225 güzelli konuları açmıştım :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Tam düşündüğüm gibi düşünmüşsün :A 😎

Tamam kemik bir kitle yine yakışıklıları oylardı ama bilhassa @MEnes @Maskeli Fedai ve benim gibi adamlar konulara bile uğramayabilirdi... :A

Bu arada en iyi oyuncu ama hangi senelere göre? Son senelerden kasıt 2015-2020 mi olacak mesela, 2018-2020 mi vb.? Ayrıca yaş sınırı bu sefer olmaz umarım 😡 Bütün efsanelerim +70 üstü neredeyse. :A
Yoldaşım haklı o tarz bir konuyla işim olmaz ve uğramazdım. :A Ayrıyeten yerli oyuncular içerisinde çok oyuncu da takip ettiğimiz söylenemez. Bu yüzden öyle bir formatta pek verimli olamayacağımızı söyleyebiliriz. :A @Dosi

İnan bana üşengeç kısmında çok aday var. @MEnes misal. @Sherlock 'ta sayılır ama o konu falan açıyor, kurtarıyor :A
@dreamy İsot gibisini daha sezmedim @MEnes inde biraz üşengeçliğini sezdim bak :D
Kimse benden üşengeç olamaz... :A Ama ben işime geldiğinde hiç üşengeç değilimdir, işime gelmediğinde ise sanatsal bir şekilde üşengeçimdir. :A O biraz farklı ve incelenmesi gerekebilecek bir durum... :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch and Dosi
Yoldaşım haklı o tarz bir konuyla işim olmaz ve uğramazdım. :A Ayrıyeten yerli oyuncular içerisinde çok oyuncu da takip ettiğimiz söylenemez. Bu yüzden öyle bir formatta pek verimli olamayacağımızı söyleyebiliriz. :A @Dosi
Zamanı gelince bakarız duruma. Halka, Çarpışma, İçerde oyuncularına muhakkak oy verirsin :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Kimse benden üşengeç olamaz... :A Ama ben işime geldiğinde hiç üşengeç değilimdir, işime gelmediğinde ise sanatsal bir şekilde üşengeçimdir. :A O biraz farklı ve incelenmesi gerekebilecek bir durum... :A
Kişiye ve duruma göre muamele yaptığını biliyordum :T:

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...