2020 En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu | 1. Tur - 2. Grup

Hangi 4 güzel üst tur yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten forumun %95'i erkek olduğu için, en güzel kadını seçtikten sonra en yakışıklı erkek yerine en başarılı erkek oyuncuyu seçmek stratejik olarak daha mantıklı olacaktır, sen de bunu düşünmüş olmalısın. :A
Olay tam olarak bu :Z
Şu özelden bahsettiğim etkinliğin diğer kısmında değişikliğe gideceğim.
Şu yakışıklı mevzusu. Katılım az olur o yüzden onu en iyi erkek oyuncu olarak değiştirebilirim :A Bunun için belki izin gerekir.
@Bully ve @bazinga 'dan onay isteyeyim bu mesajla.
En Favori Yakışıklı talepleri oldu ve bunu En Favori yerli aktör olarak yapabilir miyim? Son senelerde ekranda olan dizi ve film oyuncuları?

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Olay tam olarak bu :Z
Tam düşündüğüm gibi düşünmüşsün :A 😎

Tamam kemik bir kitle yine yakışıklıları oylardı ama bilhassa @MEnes @Maskeli Fedai ve benim gibi adamlar konulara bile uğramayabilirdi... :A

Bu arada en iyi oyuncu ama hangi senelere göre? Son senelerden kasıt 2015-2020 mi olacak mesela, 2018-2020 mi vb.? Ayrıca yaş sınırı bu sefer olmaz umarım 😡 Bütün efsanelerim +70 üstü neredeyse. :A

Tam düşündüğüm gibi düşünmüşsün :A 😎

Tamam kemik bir kitle yine yakışıklıları oylardı ama bilhassa @MEnes @Maskeli Fedai ve benim gibi adamlar konulara bile uğramayabilirdi... :A

Bu arada en iyi oyuncu ama hangi senelere göre? Son senelerden kasıt 2015-2020 mi olacak mesela, 2018-2020 mi vb.? Ayrıca yaş sınırı bu sefer olmaz umarım 😡 Bütün efsanelerim +70 üstü neredeyse. :A
Yerli olacak yerli :A
Zamanı gelince kararlaştırırım ama son 2-3 sene falan olur :A yaş sınırı düşünmüyorum şimdilik :A

• Güldürdün
Yerli olacak yerli :A
Zamanı gelince kararlaştırırım ama son 2-3 sene falan olur :A yaş sınırı düşünmüyorum şimdilik :A
Yerli olacaksa da zaten sınırlı sayıda olur ve yine her gruba katılım gösteremeyebilirim ama etkileşim konusunda bonkörümdür biraz yani etiketlerde olmamda sakınca yok. :A Oy kullanamadığım grupların telafisi niyetine. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yerli olacaksa da zaten sınırlı sayıda olur ve yine her gruba katılım gösteremeyebilirim ama etkileşim konusunda bonkörümdür biraz yani etiketlerde olmamda sakınca yok. :A Oy kullanamadığım grupların telafisi niyetine. :A
Yedek jüri olursun bazen :A :A
Herkese hitap edecek bir format asla bulunamaz :A

• Güldürdün
Yalnız beniç resimden ondan büyük atak yapyı farkındamısın. :A
Denk gelmiştir :A :A
Gece yarısı açmıştık, bugün daha çok kişiye hitap etti ama tabi kızı bilmeyenler için foto büyük önem taşıyor :A

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
Sen senin kızı önden söyleseydin Jennifer olmayacaktı :A
Bak alıntıda bahsettiğim.
Ben hiç ekleme yapmadım o hariç. Sizlerin önerileriyle oluşturdum
@dreamy başka karakteri (Lisa Kudrow) önerecekti ama yaşlanmış kalsın demişti :A
Ama Jennifer Aniston öyle mi, kadın yıllara meydan okuyor resmen :bhr:

images

• Harika
Reactions: The_Erinch and Dosi
Seneye @Dosi En Üşengeç Üye diye kategori istiyorum ama Kazananı şimdiden belli.

Ben vereceğim ödülünü :A
Ama insaf gerçekten 10 konu birden açılmış gözüm korktu :A Yarıya böleyim bari yarısını sonra hallederim artık, senin Angelina’ya da oy vereceğim aklımda :F @Dosi

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,514
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem